• Publicat:
  • Actualizat:
Financiar

VIDEO: Momentul când sala „împietrește” la lansarea oficială a suportului de monitor Apple care costă 1.000 de dolari

VIDEO: Momentul când sala „împietrește” la lansarea oficială a suportului de monitor Apple care costă 1.000 de dolari
WWDC 2019, conferința anuală a dezvoltatorilor Apple, a fost momentul în care compania americană a lansat mai multe produse și servicii, unele foarte apreciate. Evenimentul a fost, însă, și gazda unui moment controversat: lansarea unui suport de monitor care costă 1.000 de dolari.

Compania a anunțat, printre altele, noul computer Mac Pro, al cărui preț începe de la 6.000 de dolari. Este o sumă mare, dar nu uriașă dacă ținem cont de faptul că dispozitivul se adresează profesioniștilor (care fac, de exemplu, editare video avansată) care au nevoie de multă putere de procesare. Compania a prezentat apoi un monitor pentru noul computer, numit Pro Display XDR, care începe de la 5.000 de dolari.

În ambele cazuri, cei din sală au aplaudat. A urmat apoi momentul care a adus tăcerea în audiență. Apple a anunțat un suport pentru monitorul cel nou care costă 1.000 de dolari. În acel moment, sala a „împietrit” și nimeni nu a mai aplaudat.

Video-ul inițial cu momentul, publicat pe YouTube, a fost retras după ce Apple a cerut aces lucru, pe motiv că deține drepturile asupra imaginilor. Din fericire, pe internet este greu să elimini o informație virală. Clipul, pe care îl puteți vedea mai jos, a fost postat și de alți utilizatori. 

Foto: captură video

Inchide