Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna decembrie 2021
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 01/12/2021, 10:26

Horoscopul lunii decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna decembrie 2021 se remarcă printr-o Lună Nouă însoțită de o Eclipsă de Soare în zodia Săgetător, moment care se petrece pe 4 decembrie și poate aduce răsturnări de situație în viața noastră care să ne pună pe un nou drum. Pe data de 19 decembrie se va petrece Lună Plină în Gemeni, moment care marchează apogeul unor situații și culegerea roadelor, dar și încheierea unor capitole din viața noastră.

Soarele va continua să tranziteze Săgetătorul până pe 21 decembrie, când va trece în Capricorn și va marca solstițiul de iarnă. Perioada aceasta, dat fiind că până pe 13 decembrie este și Mercur în zodia Săgetător, iar din 13 decembrie intră și Marte aici, este foarte bună pentru a face progrese în atingerea idealurilor noastre, dar și pentru a ne face planuri mai optimiste pentru anul ce vine. Cu Jupiter care va intra în Pești pe 29 decembrie se anunță un an mai bun și care ne va aduce vindecare și iertare, credință și spiritualitate.

În plan sentimental, Venus va retrograda în zodia Capricorn începând cu 19 decembrie și până pe 29 ianuarie 2022, retrogradare care ne va responsabiliza și maturiza sentimental și financiar prin transformările majore la care ne va supune și ne va forța să ne reevaluăm modul în care iubim și ne raportăm la bani.

Chiar în Ajunul Crăciunului se va forma cel de-al treilea careu al anului 2021, între Saturn din zodia Vărsător și Uranus retrograd din Taur, careu deja responsabil de instaurarea instabilității financiare la nivel mondial, dar cu amprentă și în viața personală a fiecăruia, în special a semnelor fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Este o lună provocatoare în plan sentimental. Dacă ești singur, ține cont că primele zile din lună îți pot aduce o dragoste nouă, cel mai probabil cu o persoană de altă cultură sau care se află la distanță, însă începând cu 19 decembrie ar trebui să eviți noile povești de iubire pentru că s-ar putea să nu vezi exact în ce te implici și să suferi. Este, în schimb, o perioadă bună să trasezi portretul partenerului ideal. În cuplurile cu vechime se poate reevalua statutul relației și se va merge către oficializare sau către despărțire.

Carieră și Bani

Luna aceasta ai mai multă grijă la cum îți administrezi veniturile și încearrcă să fii mai puțin cheltuitor. S-ar putea să apară situații care să te destabilizeze financiar. Nici profesional nu este o perioadă mai bună, dat fiind că aici va retrograda Venus, și-ți cere să-ți reevaluezi niște obiective profesionale pe care le ai. Poate este timpul să mergi pe o altă direcție profesională, însă nu iniția acum demersurile.

Sănătate

În prima parte a lunii te vei simți nu neapărat mai obosit, ct mai fără vlagă și fără chef de ieșit în lume, însă ulterior situația se va schimba radical. Îți vei recăpăta entuziasmul și pofta de viață și te vei bucura de energie, însă nu face excese.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Taur

Dragoste

Dacă faci parte dintr-un cuplu, atunci problema banilor și a intimității nu va putea fi ocolită. Discuțiile în aceste direcții pot aduce unele adevăruri la suprafață sau, pe de altă parte, pot conduce către o investiție comună. Cei singuri pot începe noi povești sau pot duce o relație la un nivel intim și profund în prima parte a lunii, însă sunt sfătuiți ca începând cu 19 decembrie să evite noile relații.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional, luna aceasta îți cere să faci o schimbare de direcție sau cel puțin să te reinventezi, să faci lucrurile altfel sau să pui în practică planurile pe care le-ai tot făcut de la începutul anului. Financiar s-ar putea să ai parte de unele dezechilibre, să apară situații mai puțin plăcute în legătură cu banii partenerului, iar tot acest context să te determine să faci economii și să tai din cheltuieli.

Sănătate

Din 19 decembrie s-ar putea să simți nevoia de a te retrage departe de ochii lumii, nevoia de a face introspecție și s-ar putea să te simți mai nostalgic, trist. În schimb, întreaga lună este foarte bună pentru vindecare emoțională, pentru a depăși o dezamăgire sentimentală și pentru a renunța la un viciu sau la o relație toxică care-ți afecta implicit și sănătatea.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Eclipsa de Soare se va petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce răsturnări de situație neașteptate. Este posibil ca relațiile toxice și care întâmpină probleme de mai multă vreme să se încheie acum. De asemenea, pot ieși la suprafață secrete, infidelități care să destabilizeze relațiile și pentru a continua multe dintre acestea trebuie să se reconstruiască complet. Cei singuri ar putea începe noi relații în preajma zilei de 4 decembrie, însă de preferat ar fi să evite noile începuturi după 19 decembrie, când Venus va retrograda în sectorul intimității.

Carieră și Bani

Luna aceasta poți avea parte de reorganizarea unor colaborări și unele contracte profesionale se pot încheia, în timp ce altele pot lua naștere. Poți profita pentru a renegocia anumiți termeni contractuali care nu-i sunt pe plac. Începând cu 19 decembrie, evită să faci credite, investiții și preocupă-te mai mult să fii la zi cu datoriile și ratele.

Sănătate

Partea a doua a lunii te îndeamnă la mai multă responsabilitate vizavi de modul în care-ți gestionezi resursele de energie pentru a nu te suprasolicita. Tot acum s-ar putea ca temeri, angoase și stări anxioase să iasă la suprafață și ar trebui să eviți viciile, obiceiurile toxice și alte dependențe.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Rac

Dragoste

Venus va retrograda chiar în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să treci printr-o amplă și profundă perioadă de reevaluare. Vei avea parte de transformări profunde, situații care-ți testează limitele, însă nu lua decizii radicale acum. Nu este exclus ca unele relații să se încheie, în timp ce altele să se reconstruiască de la zero. Cei singuri sunt sfătuiți să evite noile relații și chiar și aventurile pentru că pot veni cu deziluzii și pot da naștere unor obsesii greu de controlat.

Carieră și Bani

Eclipsa de Soare poate marca un nou început profesional. La locul de muncă se pot petrece evenimente care să schimbe contextele și mulți nativi se pot reorienta către alt job, mai ales dacă nu erau mulțumiți de cel actual, însă nu este indicat să semneze noi contracte după 19 decembrie. Totodată, o serie de colaborări se pot reanaliza și se pot încheia acum.

Sănătate

Tot Eclipsa de Soare te poate stimula să-ți schimbi complet stilul de viață, rutina zilnică, dieta și toate acestea pentru că trebuie să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Nu uita că odihna este foarte importantă pentru regenerarea organismului.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Leu

Dragoste

Eclipsa de Soare îți impactează sectorul afectiv, prin urmare vei trece printr-o etapă în care-ți poți pune la îndoială sentimentele și va trebui să-ți schimbi raportarea la iubire și la modul în care-ți manifești sentimentele. O poveste de dragoste se poate încheia sau poate trece în etapa următoare. Cei singuri ar putea să se îndrăgostească într-un mod neașteptat în prima parte a lunii, însă după data de 19 decembrie ar trebui să evite noile relații.

Carieră și Bani

Venus retrogradă te îndeamnă să-ți reevaluezi foarte serios și matur zona profesională și dacă nu ești mulțumit de locul de muncă, dacă nu faci ceea ce-ți place, poți trece printr-o serie de nemulțumiri majore care să te împingă la schimbare, însă nu lua deciziile și nu acționa după 19 decembrie.

Sănătate

Cum Soarele este guvernatorul tău și va fi eclipsat de Lună, ai mai multă grijă la sănătatea ta și odihnește-te mai mult. În plus, retrogradarea lui Venus îți cere un nou stil de viață și mai multă responsabilitate vizavi de sănătatea ta. Nu face excese luna aceasta.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Venus va retrograda în sectorul tău afectiv și îți va cere o reevaluare a modului în care iubești și în care manifești ceea ce simți. Cei singuri trebuie să evite noile relații acum, chiar și aventurile, pentru că pot avea parte de pasiuni orbești și relații transformatoare care pot aduce dezamăgiri și suferință. În cupluri situația se va îmbunătăți abia spre finele anului, când Jupiter, Marele Benefic, va intra în sectorul relațiilor lor.

Carieră și Bani

Tot Venus retrogradă îți cere o reevaluare a modului în care-ți câștigi și administrezi banii. Ai grijă la cheltuieli în perioada aceasta. Pe de altă parte, profesional, este nevoie de o schimbare, de o renunțare la rigiditate și o readaptare la condițiile momentului. Poate înveți ceva nou care să te ajute în eficientizarea muncii.

Sănătate

Încearcă să nu exagerezi cu munca pentru că poți claca char de Sărbători. Odihnește-te și responsabilizează-te față de stilul de viață și de sănătate. S-ar putea să te simți mai trist și nefericit după data de 19 decembrie, însă nu căuta să compensezi starea prin distracții și aventuri sentimentale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Situații sentimentale cu care te confrunți încă din primăvară, poate chiar din februarie, pot reveni acum în viața ta pentru a fi rezolvate. Dacă ai ascuns sentimente sau nu ai fost responsabil vizavi de o poveste de dragoste, acum poți avea o ultimă șansă să îmbunătățești situația. Relațiile care nu sunt solide se pot încheia acum. Cei singuri nu au multe șanse să înceapă noi relații și chiar ar trebui evitate, mai ales după data de 19 decembrie, pentru că pot aduce dezamăgiri și lecții dure.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional nu sunt aspecte majore luna aceasta, însă începând cu 29 decembrie va intra Marele Benefic, Jupiter, în sectorul muncii tale, și te va susține să-ți îmbunătățești situația profesională, dar impactul îl vei resimți anul viitor. Financiar, este de preferat să eviți cheltuielile majore pentru că nu sunt excluse unele probleme financiare, poate plăți neașteptate, care să-ți destabilizeze bugetul.

Sănătate

Este o lună bună din punctul de vedere al sănătății, însă după data de 19 decembrie s-ar putea să te confrunți cu stări emoționale apăsătoare, tristeți și nostalgii, iar situații din trecut, poate chiar din copilărie, te pot bântui.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Retrogradarea lui Venus nu este de bun augur pentru viața de cuplu pentru că cere reevaluări, reorganizări și poate aduce tensiuni majore. Nu lua decizii importante în plan relațional pentru a nu le regreta ulterior. Posibil să se pună problema despărțirii în cuplurile unde lucrurile nu mai funcționeză de ceva vreme. Calea de remediere este schimbarea radicală, mai ales dacă anumite probleme petrecute în februarie/ iunie au fost trecute cu vederea. Cei singuri trebuie să evite noile relații după 19 decembrie pentru că pot aduce suferință și transformare radicală. Este foarte probabil ca în anumite cazuri să reapară în viața nativilor foști parteneri.

Carieră și Bani

Eclipsa de Soare poate marca un moment de revelație în care să înțelegi cu ce greșești în administrarea finanțelor sau ce trebuie să faci pentru a-ți crește veniturile, poate chiar să-ți schimbi profesia. După 19 decembrie poți renegocia un contract sau îți poți focusa atenția pe reevaluarea și revizuirea unei colabprări, unei relații profesionale.

Sănătate

Luna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate, ba mai mult de atât, Marte, guvernatorul tău, va intra în Săgetător pe 13 decembrie și îți poate aduce o doză mai mare de entuziasm și energie.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Eclipsa de Soare poate aduce schimbări și situații neașteptate în relația cu partenerul de viață. Poți trece printr-o criză în cuplu și este nevoie să o iei de la zero, să faci niște reajustări ca lucrurile să funcționeze pe mai departe. Cei singuri ar putea fi mai dornici de flirt și aventură începând cu jumătatea lunii, atunci când Marte va intra în zodia Săgetător, mai ales că se vor bucura de o mare putere de atracție.

Carieră și Bani

Luna decembrie îți poate aduce schimbări și în plan profesional. De la schimbarea locului de muncă, a programului, a responsabilităților și până la schimbarea direcției în carieră, totul este posibil. Venus va retrograda în sectorul tău financiar și-ți va cere o revizuire a modului în care-ți câștigi banii și-ți administrezi finanțele. Situația financiară se poate destabiliza, însă ai și șanse să rezolvi o problemă financiară mai veche.

Sănătate

Te poți simți mai obosit luna aceasta, mai ales după 19 decembrie, și este nevoie să te responsabilizezi vizavi de sănătatea ta și de stilul de viață abordat. În plus, nu este exclus să revină unele probleme de sănătate cu care te-ai confruntat în februarie/iunie. Începând cu data de 13 decembrie, Marte va intra în zodia ta și-ți va aduce un boost de energie benefic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Eclipsa de Soare poate aduce la suprafață un secret, poate evidenția o trădare a partenerului și poate pune în dificulatte relațiile de lungă durată. Nu este exclus ca o relație nefuncțională să se încheie în această lună, cu atât mai mult cu cât Venus retrogradează în zodia ta și-ți imprimă nevoia de reevaluare și reorganizare a vieții sentimentale. Cei singuri trebuie să evite noile relații, mai ales după 19 decembrie, pentru că pot aduce transformări și suferințe.

Carieră și Bani

Luna aceasta ai mai multă grijă cu cine te asociezi i de preferat ar fi să nu semnezi noi contracte. Mulți nativi pot simți nevoia unei schimbări în carieră, unei redefiniri a obiectivelor profesionale pe care le au. Din punct de vedere financiar, s-ar putea să reapară unele probleme cu banii cu care te-ai mai confruntat și în februarie sau iunie, de aceea ar trebui să fii mai chibzuit în cheltuiei și să-ți schimbi modul în care-ți administrezi veniturile.

Sănătate

Eclipsa de Soare poate aduce multă agitație interioară și chiar se pot manifesta afecțiuni mai vechi sau cronice, așa că ai grijă mai mult la sănătate și la odihnă. În plus, Marte va intra în casa sănătății din 13 decembrie, așa că irascibilitatea și agitația interioară se pot amplifica.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Poți avea parte de multe dileme și frământări interioare în legătură cu relația în care te afli, însă nu lua decizii radicale acum, ci mai degrabă poartă discuțiile amânate, chiar dacă temele sunt delicate sau deranjante. Cum Venus retrogradează în sectorul lucrurilor ascunse, este de preferat să eviți relațiile ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional. Posibil ca cineva din trecutul tău sentimental să revină în viața ta, dar nu te entuziasma prea tare.

Carieră și Bani

Mulți nativi care sunt nemulțumiți de locul de muncă actual se pot gândi la varianta unei schimbări profesionale. Este o perioadă bună pentru reevaluarea unor proiecte și asocieri, pentru rediscutarea unor termeni contractuali.

Sănătate

Retrogradarea lui Venus îți cere reevaluarea stării de sănătate și mai multă responsabilitate față de afecțiunile cronice sau față de probleme care au apărut și pe care le-ai ignorat în ultimul timp. Poți să te simți mai obosit după 19 decembrie și să fii mai agitat pe interior și, implicit, mai  irascibil cu cei din jur.

Horoscop lunar – horoscopul lunii decembrie 2021, zodia Pești

Dragoste

Este o lună destul de provocatoare la capitolul sentimental, iar relația de cuplu poate fi pusă la încercare acum. Se pot întoarce situații din trecut care au fost ignorate sau scunse pentru a fi rezolvate. Acolo unde sunt legături toxice sau unde sentimentele nu sunt adevărate pot apărea rupturi bruște. Cei singuri sunt sfătuiți să evite pasiunile și relațiile ascunse, în special după 19 decembrie, pentru că pot aduce deziluzii și suferințe.

Carieră și Bani

Eclipsa de Soare se petrece în sectorul carierei tale și poate aduce schimbări bruște de direcție profesională sau poate veni cu o etapă nouă la locul de muncă. Ești motivat să-ți crești veniturile acum, însă ai grijă la ce decizii financiare iei. Evită împrumuturile și investițiile după data de 19 decembrie.

Sănătate

Probleme de sănătate cu care te-ai confruntat în februarie/iunie pot reveni acum pentru a fi rezolvate. Este nevoie să devii mai responsabil față de programul de odihnă și să începi să-ți schimbi tiparele de gândire pentru ca starea generală să se îmbunătățească. Jupiter, Marele Benefic, va intra în zodia ta pe 29 decembrie și va deschide o lungă perioadă în care ai toate șansele să-ți îmbunătățești viața.

 

 

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Iahnie de fasole de post. Rețeta măicuțelor de la Mănăstirea Agapia
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
O femeie a murit otrăvită cu plumb după ce a folosit un unguent pentru hemoroizi