Horoscop săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022. Vărsătorii nu văd clar o situație din viața lor

Horoscop săptămâna 10 - 16 ianuarie 2022. Vărsătorii nu văd clar o situație din viața lor
Publicat: 10/01/2022, 08:20

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 ianuarie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022 poate aduce ocazia unor reevaluări importante legate de planurile de viitor pe vcare le avem.  

Săptămâna 10 – 16 ianuarie 2022 se remarcă prin două aspecte importante. Primul este careul dintre Marte din zodia Săgetător și Neptun din Pești, care impactează prima parte a periooadei și care poate aduce mult neclaritate acțiunilor noastre.

Al doilea aspect deosebit de important este retrogradarea lui Mercur în Vărsător, începută printr-un careu cu Uranus retrograd din zodia Taur. Astfel, din 14 ianuarie va începe o perioadă de reevaluări ale unor idei, planuri și proiecte. Putem întâmpina dificultăți în comunicare și putem deveni mai introspecți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta va trebui să ai mai multă grijă la acțiunile tale, dat fiind că Marte este guvernatorul tău. Poți vedea neclar lucrurile și te poți implica în lupte pentru dreptate, dar fără să fie vorba de dreptatea ta sau de principiile tale. Încearcă să nu te abați de la regulile morale și să faci totul corect. Retrogradarea lui Mercur poate aduce unele obstacole în comunicarea cu prietenii și s-ar putea să intre întrt-o etapă în care să-ți reevaluezi foarte serios proiectele în care ești implicat și planurile de viitor.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 ianuarie 2022

Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale și se află într-un astfel de sector, ar trebui să nu acționezi în direcția aceasta. Nu te implica în noi relații. Poți fi mai confuz cu privire la relația ta sau partenerul poatet fi cel care este nesigur pe acțiunile sale. Nu este o perioadă bună pentru împrumuturi, credite și investiții majore. Poți fi mai ușor de păcălit. În schimb asigură-te că nu ai datorii către nimeni. Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și va trebui să-ți reevaluezi aspirațiile, obiectivele și strategiile prin care vrei să ți le atingi. Este o eprioadă de reevaluări profesionale. 

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta este mai tensionată din punct de vedere relațional. Marte se află chiar în acest sector și s-ar putea să te simți nesigur în legătură cu viața de cuplu sau să te afecteze nesiguranța de care dă dovadă partenerul. Mercur, guvernatorul tău, va retrograda și-ți va cere să-ți reevaluezi niște principii de viață, niște convingeri și valori morale. Unii nativi pot amâna o călătorie, în timp ce alții pot relua un curs.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 ianuarie 2022

Ai mai multă grijă la sănătate în perioada aceasta și nu-ți asuma mai multe sarcini decât poți duce. Există risul de suprasolicitare. În plus, s-ar putea ca unele diagnostice primite să fie greșite, așa că nu te panica fără să refaci niște analize. Mercur retrograd te îndeamnă la reevaluarea relației cu partenerul de viață, mai ales din punct de vedere intim și financiar. Nu te avânta în investiții, ci mai degrabă preocupă-te de returnarea unor datorii.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta poate aduce un soi de confuzie și neclaritate în plan sentimental și ar trebui să nu acționezi în nicio direcție, maia les să începi o nouă poveste de dragoste. Dacă ai copii, ai mare grijă la acțiunile acestora. Totodată, Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale și acest aspect denotă faptul că multe situații ce țin de viața de cuplu au nevoie de reevaluare și reorganizare. S-ar putea să reiei discuții pe care le credeai rezolvate și să revii asupra unor negocieri profesionale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 ianuarie 2022

Săptămâna poate începe cu agitație în cămin. Posibil ca părinții să nu-l placă pe partener sau unele Fecioare să-și dorească să se mute de acasă. Este de preferat să nu acționezi săptămâna aceasta în astfel de direcții pentru că s-ar putea să nu vezi prea clar situația. De asemenea, Mercur, guvernatorul tău, va retrograda și-ți va cere să-ți reevaluezi locul de muncă, mai ales că îți poate aduce unele nemulțumiri serioase. Și stilul de viață se cere revizuit și o schimbare a rutinei zilnice te va ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta începe cu confuzii în modul de acțiune sau neclarități legate de relația în care te afli. Și partenerul poate fi mai confuz și asta te oate debusola. Poți încyrca ședințele, programările și va trebui să ai mai multă grijă la deplasări pentru că nu te vei concentra prea bine. Mercur va retrograda în sectorul tău afectiv și te va stimula la o reevaluarea a sentimentelor, dar și a poveștii de iubire în care te afli. Dacă ai copii, este de preferat să fii mai atent la aceștia și mai prezent în viața lor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 ianuarie 2022

În prima parte a săptămânii poți pierde bani din neatenție sau ca urmare a unor speculații sau oferte mincinoase. Ai grijă la câștigurile rapide și la toate plățile și acțiunile financiare pe care le faci. Retrogradarea lui Mercur îți întoarce atenția asupra familiei, asupra modului în care comunici cu cei dragi și te va stimula la reevaluări. Posibil ca niște situații ce țin de casă, de acte  să necesite reorganizare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 ianuarie 2022

Cum Marte se află în zodia ta, prima parte a săptămânii poate aduce multe acțiuni necumpătate, bazate pe iluzii și neclarități. Ai mare grijă la ceea ce faci și nu te lăsa păcălit de fel și fel de situații care-ți apar în cale. Retrogradarea lui Mercur ție îți cere schimbarea modului în care gândești și reevaluarea unor decizii luate. Sunt posibile renegocieri acum și sfatul astrelor este să ai mai multă grijă la deplasările pe care le faci. În cuplu se pot relua discuții mai vechi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 ianuarie 2022

Dacă săptămâna aceasta persistă unele simptome, ar trebui să nu le ignori. Totodată, ai grijă și la posibilitatea ca un diagnostic primit să nu fie corect. Agitația mentală și insomniile pot sta la baza unei lipse de concentrare și este de preferat să ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi, mai ales la deplasări. Mercur își va începe ersul retrograd prin sectorul financiar și te va îndemna la o reevaluare a modului în care îți câștigi și administrezi veniturile. Posibil să plătești ceva din urmă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 ianuarie 2022

În prima parte a săptămânii ar trebui să eviți cheltuielile inutile. Nu da și nu lua bani cu împrumut, nu te grăbi să plătești pentru niște palnuri și nu investi în proiectele tale deocamdată. Mercur va începe să retrogradeze chiar în zodia ta și te poți aștepta la o perioadă în care comunicarea cu cei din jur va fi mai dificilă. Totodată, poți intra într-o etapă de introspecție și ar fi ideal să-ți reevaluezi viața personală. Nu lua decizii importante acum.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 ianuarie 2022

Marte se află în sectorul carierei tale și ar fi ideal, dat fiind că Neptun este în zodia ta și îți este guvernator, să nu acționezi în plan profesional. S-ar putea ca ceea ce faci acum să-ți afecteze imaginea și reputația. Chiar dacă vrei să renunți la ceva, mai așteaptă până să faci pasul. Retrogradarea lui Mercur îți cere reevaluarea stării de sănătate, dar poate scoate la suprafață și secrete din trecut. Posibil ca în cuplu să apară neînțelegeri și profesional să renegociezi un contract.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine