Horoscop săptămâna 13 – 19 decembrie 2021. Gemenii pot pune punct unei situații de viață

Horoscop săptămâna 13 - 19 decembrie 2021. Gemenii pot pune punct unei situații de viață
HOROSCOP
Publicat: 13/12/2021, 11:52

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 13 – 19 decembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 13 – 19 decembrie 2021 poate aduce reevaluări sentimentale și financiare.

Săptămâna 13 – 19 decembrie 2021 se deschide cu două ingresuri importante, și anume Mercur va intra în Capricorn, iar Marte va intra în Săgetător. Dacă Mercur ne va stimula să ne organizăm mai bine ideile, Marte ne va face mai optimiști și mai dornici de progres.

Pe de altă parte, în weekend, planeta iubirii, Venus va începe să retrogradeze în zodia Capricorn, aspect care ne ve cere reevaluarea relațiilor sentimentale și a situației financiare, dar și profesionale. Tot acum va avea loc și o Lună Plină în zodia Gemeni, moment care va încheia o etapă în viața fiecăruia, iar la modul general va cere schimbarea unor tipare mentale care ne țin pe loc.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta vei începe să-ți recapeți energia și să vrei să ieși mai mult din carapavcea în care ai stat în ultima perioadă. Îți recapeți entuziasmul și pofta de viață, ai mai multă energie și ești mai proactiv. Unii nativi sunt dornici de aventuri și călătorii, însă poate ar trebui să le evite pe cele în străinătate deocamdată. Din punct de vedere profeisonal, este o perioadă în care poți să-ți reevaluezi cariera și strategii de atingere a unor obiective. Nu te avânta în noi relații sentimentale!

Horoscop săptămânal Taur: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta ar trebui să ai mai multă grijă la sectorul financiar. Nu face credite, împrumuturi, ci mai degrabă returnează-ți datoriile și asigură-te că ești la zi cu taxele și impozitele. Unii nativi pot pierde o sursă de venit, de aceea ar fi de preferat să pună bani deoparte. S-ar putea să treci printr-o perioadă mai tensionată în cuplu și să simți nevoia de a încheia o relație toxică, mai ales dacă ies la suprafață secrete.

Horoscop săptămânal Gemeni: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta este destul de agitată pentru tine și nu este exclus ca unele relații, fie sentimentale, fie profesionale să se încheie. Cel mai probabil, relațiile intime care nu sunt bazate pe sentimente trec prin reevaluări și se pot încheia. Grijă mai mare la problemele juridice. Este o perioadă de plată karmică, iar cei singuri ar trebui să evite noile relații acum pentru că nu văd realitatea și pot suferi ulterior. În weekend situația este tensionată și ar trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop săptămânal Rac: 13 – 19 decembrie 2021

Profită de săptămâna aceasta pentru a clarifica situații în cuplu, pentru a relua discuții mai vechi și chiar pentru a renegocia unele contracte. Este o perioadă, care va începe în weekend, și care te stimulează la reevaluarea relațiilor tale. Evită să începi noi relații acum. Profesional este o periaodă agitată, cu multe activitățu care te forțează să-ți schimbi stilul de viață și să ai mai multă grijă la sănătatea ta. În weekend odihnește-te mai mult!

Horoscop săptămânal Leu: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta te vei simți mai bine, mai plin de energie și cu poftă de distracții. Posibil să fii mai cuceritor, însă nu te aventura în noi idile deocamdată. În schimb, se pot clarifica situații sentimentale mai vechi. La locul de muncă începe o perioadă care cere reevaluări și reorganizări. Este nevoie să-ți eficientizezi munca și să delegi mai mult din sarcinile care-ți revin pentru a nu te suprasolicita.

Horoscop săptămânal Fecioară: 13 – 19 decembrie 2021

Evită pe cât de mult poți noile povești de iubire pentru că s-ar putea să suferi ulterior. Profită, în schimb, de contextul astrologic al săptămânii pentru a-ți reevalua viața sentimentală. Poate începe o perioadă de clarificări sentimentale, de lămuriri în cazul unei povești de iubire, dar și de discuții legate de copii. Este o perioadă bună pentru nativii care vor să se preocupe de casă, fie de reorganizare, renovare, fie de mutare. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape în carieră și culegerea unor roade profesionale.

Horoscop săptămânal Balanță: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta ești mai comunicativ și s-ar putea să petreci mai mult timp pe drumuri decât de obicei. Totodată, ești mai agitat și intri mai ușor în fel și fel de discuții, fie că te privesc, fie că nu. Dacă te simți neînțeles de cei dragi, neiubit și mai trist, profită să deschizi aceste subiecte în familie. Totodată, reevaluează-ți starea emoțională și conexiunea cu trecutul și copilăria. Multe neîmpliniri pot veni de acolo.

Horoscop săptămânal Scorpion: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta vei fi foarte determinat să faci bani, fie să cauți noi surse de venit, fie să te lupți pentru niște drepturi salariale. Ai grijă și la tendința de a cheltui mai mult decât trebuie. Încearcă mai degrabă să-ți returnezi datoriile și să nu mai faci altele. Ai grijă la negocierile pe care le faci și la ce contracte semnezi acum. În cuplu se pot rectifica decizii, iar nativii singuri sunt sfătuiți să evite flirturile și idilele.

Horoscop săptămânal Săgetător: 13 – 19 decembrie 2021

Te bucuri de o perioadă în care-ți crește vitalitatea și energia va fi la cote înalte. Încrederea în tine sporește și ești mult mai optimist. Te poți preocupa mai mult de propria ta persoană și îți găsești determinarea necesară pentru a-ți atinge niște obiective. În cuplu, weekendul poate aduce tensiuni care pot conduce la rupturi, mai ales dacă ies la suprafață unele situații ascunse. Pe de altă parte, începe o perioadă în care este nevoie să-ți reevaluezi modul în care-ți câștigi și administrezi veniturile. Revizuiește-ți niște decizii financiare luate în ultima perioadă.

Horoscop săptămânal Capricorn: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta poți fi mai irascibil și mai agitat pe interior și nu este exclus să te confrunți cu insomnii. În weekend, unele probleme de sănătate se pot resimți mai mult și ar trebui să începi prin a face niște schimbări legate de stil de viață. Reevaluează-ți atât starea de sănătate, cât și rutina zilnică și chiar și felul în care arăți. Poți aduce îmbunătățiri. Unii nativi încheie o etapă profesională în următoarea perioadă. Pe de altă parte, sentimental, evită să intri în noi relații.

Horoscop săptămânal Vărsător: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta evită să te lași cuprins de frământări și gânduri negativiste. Evită, de asemena, atracțiile ascunse și relațiile cu persoane indisponibile emoțional pentru a nu duferi. Unii nativi pot avea parte de tensiuni în weekend și pot decide să pună punct unei relații care nu este solidă. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru a participa la evenimente și a cunoaște oameni noi. Fă-ți planuri mai optimiste de viitor!

Horoscop săptămânal Pești: 13 – 19 decembrie 2021

Săptămâna aceasta îți vei canaliza mare parte din atenție asupra sectorului profesional și vei fi determinat să-ți atingi niște obiective. Cresc ambițiile și spiritul de combativitate, însă ai grijă și la tensiunile cu superiorii. O serie de planuri de viitor se pot schimba caum, iar proiectele în care ești implicat au nevoie de revizuiri serioase. Evită atracțiile față de persoane din anturaj. Unii nativi își pot schimba raportarea la ideea de familie și de cămin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”