Horoscop săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022. Racii pun punct unei situații personale

Horoscop săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022. Racii pun punct unei situații personale
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 17/01/2022, 11:45

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 17 – 23 ianuarie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022 poate aduce reevaluarea unor planuri de viitor și o mai mare dorință de libertate.  

Săptămâna 17 – 23 ianuarie 2022 se remarcă printrt-o Lună Plină care se formează în zodia Rac și care aduce încheierea unei etape din viață și culegerea roadelor. De asemenea, un alt eveniment important al perioadei menționate este intrarea Soarelui în zodia Vărsător, tranzit care ne mai dezmorțește. Soarele ne va stimula latura nonconformistă, dar și dorința de independență și libertate. Întâlnirea acestuia cu Mercur, care retrogradează în Vărsător, ne determină să privim din altă perspectivă anumite relații, să reluăm discuții și să ne reformulăm planurile de viitor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 17 – 23 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai parte de niște situații deloc plăcute care vizează familia, locuința, situații care te determină să faci niște schimbări profesionale. Este destul de greu să obții echilibrul între carieră și viața personală, iar Luna Plină din Rac va evidenția toate aceste minusuri. Este, în schimb, o perioadă bună pentru reîntâlniri cu prietenii și pentru revizuirea unor proiecte și planuri de viitor.

Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 ianuarie 2022

Vei reuși să scapi de senzația că ceva te ține pe loc sau că nu poți controla anumite situații din viața ta personală și asta se va întâmpla pentru că Uranus va încheia retrogradarea în zodia ta. Pe de altă parte, poți avea momente în care înțelegi anumite situații într-o altă cheie. Sunt dialoguri care te trezesc la realitate sau ceva ce citești, ce înveți se va dovedi pentru tine o adevărată revelație. Tranzitul Soarelui prin Vărsător te susține să te afirmi profesional. Cresc ambițiile și-ți poți recontura niște strategii de atingere a unor obiective.

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 – 23 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta este de așteptat să fie mai agitată, mai ales spre finele ei, când Mercur, guvernatorul tău, aflat în mers retrograd, se întâlnește cu Soarele. S-ar putea să te confrunți cu nevoia de a-ți reanaliza niște principii de viață, niște credințe și să vrei să reiei niște cursuri sau să explorezi noi domenii de interes. Luna Plină se petrece în sectorul financiar și s-ar putea să apară unele cheltuieli nedorite sau să fie nevoie să apelezi la economii pentru a face față unei situații. În cazul unor nativi se poate pierde o sursă de venit. Alți nativi scot bani din investiții.

Horoscop săptămânal Rac: 17 – 23 ianuarie 2022

Luna Plină care impactează această săptămână se petrece chiar în zodia ta și poate fi o perioadă mai intensă pentru tine din punct de vedere emoional. S-ar putea să simți nevoia de a face schimbări în viața personală, inclusiv în relația ta, mai ales dacă te simți dominat sau manipulat de partener. În plus, se pot afla unele secrete sau se pot rediscuta subiecte din trecut pe teme financiare sau sexuale care să deranjeze și să producă repercusiuni.

Horoscop săptămânal Leu: 17 – 23 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta nu este foarte bună din punct de vedere relațional, însă nici cu sănătatea nu vei excela. Luna Plină poate evidenția unele afecțiuni mai vechi și tot contextul te poate determina să faci unele schimbări, cel mai probabil profesionale. Dacă muncești prea mult, s-ar putea să renunți chiar și la job. Tot stresul de la muncă se răsfrânge asupra ta și acum vei conștientiza mai bine acest aspect. Pe de altă parte, din punct de vedere relațional, lucrurile merg greu și poți vedea acum ce anume lipsește din viața de cuplu. Poți relua discuții mai vechi cu partenerul, însă ai grijă să nu devii încăpățânat. În alte cazuri, parteneri din trecut pot reveni în viața ta sau poți renegocia un contract.

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 – 23 ianuarie 2022

Mercur, guvernatorul tău, se întâlnește cu Soarele într-o conjuncție în casa sănătății tale, aspect care poatet evidenția anumite afecțiuni. Dacă te simți obosit peste măsură, nu ezita să-ți iei niște zile libere sau să mai delegi din sarcini. S-ar putea ca la job să fie mai mult stres și să apară situații care să te obosească peste măsură, chiar și dialoguri enervante cu colegii. Luna Plină poate încheia unele relații, poate aduce tensiuni în anturaj și în viața sentimentală. Mai multă grijă la relațiile cu copiii.

Horoscop săptămânal Balanță: 17 – 23 ianuarie 2022

Săptămâna aceasta ai parte de o Lună Plină chiar în sectorul carierei tale și asta te poate face să observi mai bine dezechilibrul care este între viața personală și cea profesională. Probabil ca situații ce țin de casă și familie te împiedică să ajungi unde-ți dorești sau invers. O etapă profesională se poate încheia acum și poate culegi niște roade. În viața sentimentală se pot reîntoarce parteneri sau se pot relua discuții mai vechi. Încearcă să ai mai multă grijă la relația, la interacțiunea pe care o ai cu copiii.

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 – 23 ianuarie 2022

Uranus iese din retrogradare în sectorul relațiilor tale și poți simți o detensionare a vieții în cuplu. Totuși, nu te culca pe o ureche. Noțiuni ca libertate și independență însă se discută în cuplu, așa că neprevăzutul poate să apară în continuare sub diverse forme. Săptămâna aceasta poți fi mai mult pe drumuri, însă ai și șanse să rezolvi situații ce țin de acte sau situații juridice. Unii nativi pot obține o diplomă, pot încheia un curs sau pot să renunțe la niște dogme și convingeri învechite. În familie pot să apară mai multe tensiuni și se pot relua discuții din trecut.

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 – 23 ianuarie 2022

Încearcă să ai mai multă grijă la deplasări săptămâna aceasta și să fii mai atent la ce discuții porți, la ce negocieri faci și la ce acte semnezi. Este o perioadă bună să te reîntorci asupra unor decizii luate. Luna Plină se va petrtece în sectorul tău financiar și s-ar putea să aducă unele cheltuieli destabilizatoare, posibil chiar din cauza altora. Deși unii nativi pot culege roadele unor investiții, există și riscul unor pierderi financiare, mai ales dacă nativii au asociați sau împart banii cu alții.

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 – 23 ianuarie 2022

Luna Plină se va forma în sectorul relațiilor tale și poate încheia o etapă în viața de cuplu. S-ar putea ca nemulțumirile tale vizavi de partener să fie atât de mari încât să nu mai fii dispus la niciun compromis de dragul celuilalt. Și din punct de vedere profesional poți pune punct unei colaborări care nu te mai reprezintă. Un alt sector de interes este cel financiar, dat fiind că aici intră Soarele. Conjuncția cu Mercur retrograd aflat aici te poate face și să faci cheltuieli, dar și să faci revizuiri legate de modul în care te raportezi la venituri. Poate ar trebui să-ți revizuiești chiar sursele de venituri.

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 – 23 ianuarie 2022

Soarele va intra în zodia ta și acest tranzit îți va mai crește puțin nivelul de energie. Profită săptămâna asta și preocupă-te de starea ta de sănătate. Luna Plină va avea efecte în acest sector și poate activa unele simptome mai vechi. În plus, oboseala și stresul își pot spune cuvântul. Sunt și nativi care aleg să plece de la un loc de muncă din cauza epuizării. Mercur retrograd se va întâlni cu Soarele în zodia ta și s-ar putea să repună pe tapet o serie de probleme personale, frământări și întrebări a care va trebui să cauți răspuns.

Horoscop săptămânal Pești: 17 – 23 ianuarie 2022

S-ar putea ca intrarea Soarelui în Vărsător să-ți reactualizeze niște probleme de sănătate mai vechi. Totodată, dat fiind că se întâlnește cu Mercur retrograd, guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea ca în cuplu să apară tensiuni și să revină trecutul în actualitate. Se pot afla secrete și nu este exclus ca un fost partener să-ți dea târcoale. Luna Plină poate încheia o etapă sentimentală. Posibil să fie vorba și de depășirea unei granițe între iubire și prietenie. Unii nativi pot deveni părinți, în timp ce alții pot culege laurii unui proiect creativ.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu