Horoscop săptămâna 6 – 12 decembrie 2021. Fecioarele trebuie să evite noile relații

Horoscop săptămâna 6 - 12 decembrie 2021. Fecioarele trebuie să evite noile relații
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 06/12/2021, 10:26

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 decembrie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 6 – 12 decembrie 2021 poate aduce ocazia unor transformări în plan sentimental și financiar.

Săptămâna 6 – 12 decembrie 2021 este destul de tensionată ca urmare a careului dintre Marte din zodia Scorpion și Jupiter din zodia Vărsător. Acest context poate aduce rupturi în relațiile în care au existat minciuni, trădări, infidelități și nu vom tolera comportamentele toxice ale partenerilor. Pe de altă parte, este o perioadă în care tronează confuzia și raționamentul poate fi în ceață ca urmare a careului dintre Mercur din zodia Săgetător cu Neptun din Pești.

Un eveniment de amploare al săptămânii este și conjuncția dintre Pluto și Venus din zodia Capricorn. Aceasta este prima conjuncție dintr-o serie de trei conjuncții care se vor finaliza în martie 2022 și care au rol transformator în tot ce ține de zona financiară, profesională și relațională. Sunt de evitat acum noile relații pentru că pot fi erotice, pasionale și obsesive, iar ulterior pot aduce deziluzii mari.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna aceasta poți fi destul de agitat și poți face gesturi imprudente, mai ales în plan financiar și intim. Nu este o perioadă bună nici pentru negocieri și noi parteneriate profesionale, și nici pentru a începe noi relații sentimetale. Evită, de asemenea, acțiunile financiare riscante pentru a nu pierde bani. Dacă ești atras de cineva, nu te grăbi să începi o nouă relație. În weekend odihnește-te mai mult.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 decembrie 2021

Viața în doi este destul de agitată și s-ar putea să descoperi că ai fost mințit de partener, că ai fost înșelat sau poate pur și simplu îți dai seama că nu aveți aceleași principii și valori. Este o perioadă în care poți conștientiza multe despre partener și relația ta. Ține cont, dacă ești singur, că nu este momentul unor noi relații. Totodată, și în relațiile profesionale pot să apară neînțelegeri. Ai mai multă grijă la reputația ta și la ambițiile exagerate. 

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna aceasta va fi aproape imposibil să cazi de comun acord cu partenerii profesionali sau să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață. Fiecare are propriul lui adevăr și propria lui credință și cu cât fiecare își va impune punctul de vedere, cu atât prăpastia se va adânci. Cei singuri sunt sfătuiți să evite atracțiile bruște, puternice pentru că pot aduce deziluzii și se pot naște obsesii greu de controlat.

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 decembrie 2021

Viața sentimentală poate fi destul de agitată, cu atât mai mult cu cât ești într-o relație care nu este încă sudată. Poți deveni gelos, posesiv și excesele de autoritate pot afecta destul de serios conexiunea și chiar pot aduce rupturi. Dacă ai o viață de cuplu trainică, atunci poți profita pentru a reaprinde pasiunea. În cazul în care ești celibatar, evită să intri în noi relații. Nativii care au copii trebuie să fie mai atenți la activitățile pe care le desfășoară aceștia, la comportamentul pe care-l au. Atenție la speculații financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna aceasta poate aduce certuri extreme în familie, reproșuri și cel mai probabil, în cazul multor nativi, este vorba de un conflict între părinți și partener. Poate fi, de asemenea, vorba și de certuri cu părinții din cauza partenerului. Din punct de vedere profesional, pot veni oferte greu de refuzat, însă pe cât par de promițătoare, pe atât pot fi de înșelătoare sau pot aduce nemulțumiri ulterioare. Unii nativi, în schimb, pot fi mai norocoși și pot primi o avansare, dar ar trebui să fie pe merite.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 decembrie 2021

Încearcă să nu te suprasoliciți la locul de muncă pentru că săptămâna aceasta îți poate aduce multă oboseală și stres. Fă tot posibilul să delegi din sarcini și să nu preiei tu toate responsabilitățile. Trebuie să ai mai multă grijă la starea de sănătate. Este o perioadă în care viața sentimentală capătă intensitate, însă dacă ești singur, nu te arunca în noi relații pentru că poți regreta ulterior alegerile făcute.

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna aceasta poate aduce stări emoționale transformatoare, greu de gestionat. Relațiile de familie, traumele trecutului, toate acestea pot fi acum scoase la lumină pentru a fi reanalizate. Pe de altă parte, nici viața de cuplu nu este mai liniștită și s-ar putea să ai parte de tensiuni care să conducă la rupturi, la pauze chiar definitive. Financiar, nu ar trebui să te arunci în cheltuieli nejustificate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna începe cu tensiuni în familie și ar trebui să eviți să devii radical și încăpățânat pentru că cei dragi își pot retrage sprijinul oferit. Pe de altă parte, ai susținere în tot ce ține de comunicare, mai exact poți lămuri situații în cuplu și poți fi mai declarativ cu sentimentele tale. Te poți împăca cu o persoană dragă. Însă, evită să bați palma într-o negociere și mai ales evită să începi o nouă relație, dacă ești singur. Nu este un moment bun pentru că situațiile acestea nu au caracter definitiv.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 decembrie 2021

Este o perioadă destul de agitată pentru tine și s-ar putea să fii mai conflictual cu cei din jur, să te enerveze totul și să fii destul de radical. De asemenea, nu lua decizii la nervi și nici nu încerca să le demonstrezi tuturor că tu ai dreptate, mai ales că ai tendința de a spune un adevăr care îți aparține și nu neapărat o realitate. Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta îți poate aduce cheltuieli mai mari, dar și o ambiție mare să-ți crești veniturile.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna aceasta ești plin de energie, vitalitate și dai dovadă de o forță interioară care poate muta munții din loc. Ai grijă la atracțiile pasionale, necontrolate care-ți pot aduce obsesii și deziluzii ulterior. Dacă ești parte a unui cuplu, este un moment bun pentru consolidarea relației și pentru alungarea monotoniei. Din altă perspectivă, ai grijă în ce-ți investești banii pentru că îi poți pierde. Nu acorda prea mare încredere prietenilor și nici nu intra în afaceri cu aceștia.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna aceasta înceracă să-ți controlezi impulsurile autoritare, dar și ambițiile profesionale. Este în regulă să ai obiective îndrăznețe, dar ai grijă care este prețul pentru a le atinge. Pot apărea tensiuni cu superiorii. În cuplu pot apărea tensiuni financiare și cheltuieli din cauza partenerului, dar ține cont că sunt și secrete care pot fi puse acum în lumină. Nu este deloc exclus să treci prin stări de interiorizare, să cauți răspunsuri în profunzimile ființei tale.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 decembrie 2021

Săptămâna aceasta trebuie să ai grijă la imaginea ta, la cheltuielile pe care le faci și la problemele cu legea. Acestea sunt trei direcții unde situațiile pot fi mai tensionate și trebuie să fii precaut. În cuplu se poate ajunge la tensiuni greu de gestionat și este foarte probabil să se pună problema unei rupturi. Totodată, evită să dai curs unei atracții cu o persoană din anturaj, mai ales cu un prieten. Cel mai probabil, nu va avea viitor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!