Horoscop săptămânal, 9 – 15 august 2021. „Taurii” își pot face iluzii sentimentale

Horoscop săptămânal, 9 - 15 august 2021. „Taurii” își pot face iluzii sentimentale
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 09/08/2021, 16:10
Actualizat: 09/08/2021, 17:02

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 august 2021 poate aduce o serie de confuzii financiare și dezamăgiri sentimentale.

Săptămâna 9 – 15 august 2021 debutează cu o opoziție între Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești, aspect care ne poate face ca în dragoste să nu vedem prea clar lucrurile.

Avem tendința de a ne idealiza partenerul, iar dacă începem acum noi relații putem fi foarte ușor dezamăgiți pentru că s-ar putea să nu vedem realitatea.

Din punct de vedere financiar, nu ar trebui să luăm decizii importante pentru a nu ne păcăli, dar și să evităm să luăm și să dăm bani cu împrumut.

Pe de altă parte, Mercur, planeta rațiunii, din zodia Leu va fi în opoziție cu Jupiter retrograd din Vărsător, urmând ca pe 12 august să-și schimbe zodia și să se mute în Fecioară, domiciliul său nocturn.

Contextul ne cere să avem încredere în raționamentul nostru, dar să-i ascultăm și pe cei din jur, să echilibrăm gândirea analitică cu cea intuitivă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, se va afla în opoziție cu Neptun, prin urmare s-ar putea să nu vezi prea clar o situație ce ține de viața de cuplu sau să fii mai ușor dezamăgit. Dacă ești singur, nu intra în noi relații acum pentru că te-ai putea îndrăgosti de o iluzie.

Carieră și Bani

Mercur se alătură planetelor din sectorul muncii, ceea ce înseamnă, fără doar și poate, că este o perioadă în care atenția ta se canalizează pe rezolvarea sarcinilor cât mai eficient. Este foarte important ca săptămâna aceasta să-ți faci un program de lucru și să-l urmezi, pentru a avea spor și a nu-ți risipi energia în prea multe direcții.

Sănătate

Ai grijă la tendința de a te suprasolicita. Muncești mult și s-ar putea să uiți că trebuie să te și relaxezi. Fă din odihnă o prioritate și încearcă să aduci îmbunătățiri stilului de viață pentru a depăși cu bine această perioadă.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta și în plus se găsește în sectorul iubirii, așa că nu este exclus ca cineva drag să te dezamăgească enorm. Posibil să urci pe un piedestal partenerul, de aceea ar fi bine să încerci să menții contactul cu realitatea, iar dacă ești singur să eviți pe cât posibil să te îndrăgostești acum pentru că te poți îndrăgosti de o iluzie.

Carieră și Bani

Este o perioadă foarte creativă, o perioadă în care imaginația și simțul artistic sunt la cote înalte. Îți poți reconsidera unele așteptări profesionale pe care le ai și ar trebui să încerci să-ți urmezi fără abatere programul de lucru pentru a fi eficient, în caz contrar poți fi ușor de distras.

Sănătate

Mulți nativi pot pleca într-o vacanță acum pentru că dorința de relaxare este foarte mare și Taurii au nevoie de asta. Încearcă să te dedici unor pasiuni pe care le ai, să-ți duci hobby-urile la un nivel superior și să le dai o tentă mai practică.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii mai acid în discuțiile cu partenerul de viață și să dai mai ușor naștere unor tensiuni în cuplu. Ar trebui să asculți și ceea ce are celălalt de zis și să nu adopți o atitudine de atotștiutor. Și dialogurile cu părinții pot fi mai tensionate și ar trebui să fii mai îngăduitor. Cum Venus îți guvernează iubirea, ar trebui să eviți să intri în noi relații acum pentru a nu te înșela.

Carieră și Bani

Și profesional pot fi unele dispute, însă va trebui să ai grijă ca ceea ce tu propui și decizi să fie în acord cu ceilalți. Nu te necăji dacă nu este toată lumea de acord cu tine sau dacă ești forțat de superiori să găsești noi soluții, să vii cu idei noi. Este o perioadă bună pentru cei care învață sau susțin examene.

Sănătate

Ai traversat o perioadă foarte agitată, însă de săptămâna aceasta lucrurile încep să se mai liniștească și te poți chiar odihni mai bine.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Evită să te implici în fel și fel de povești care au tentă ascunsă și nici nu te avânta să faci declarații de dragoste mărețe sau să promiți marea cu sarea. Lasă lucrurile să vină de la sine în perioada aceasta.

Carieră și Bani

Va trebui să ai grijă la cum comunici cu ceilalți pentru a nu spune lucruri care mai târziu să se întoarcă împotriva ta. S-ar putea să nu vezi prea clar ce se petrece acum în jurul tău, de aceea nu este o perioadă bună să iei decizii. În schimb, axează-te pe studiu și încearcă să înveți ceva nou pentru că ai susținerea astrelor în direcția aceasta.

Sănătate

Poți fi mai agitat la nivel mental și nu este exclus să treci prin frământări, să te confrunți cu amintiri și gânduri care să nu te lase să dormi. Este o perioadă bună să faci mișcare, să te plimbi mai mult și să te delectezi cu activități intelectuale.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Nu este deloc exclus ca în perioada aceasta să revină un fost partener în viața ta, însă nu ar trebui să revii la ceea ce a fost prea ușor. Este o perioadă de împăcări și în cuplurile unde au existat tensiuni până acum, lucrurile se mai pot calma.

Carieră și Bani

Se aglomerează planetele în sectorul tău financiar, prin urmare îți vei dori să faci mai mulți bani. Este o perioadă bună să faci calcule și să încerci să vezi cum să-ți stabilizezi veniturile. Oricum, încearcă să nu te lași păcălit de situații care-ți promit câștiguri rapide și nu lua decizii majore deocamdată privind un împrumut sau o investiție.

Sănătate

Ai avut de traversat o perioadă destul de dificilă, grea, tensionată, dar lucrurile încep ușor, ușor să se mai liniștească. Deja de săptămâna aceasta vei vedea că nu te mai simți la fel de apăsat și presiunea pusă pe tine se mai eliberează.

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Venus se află înn zodia ta și acest aspect ar putea fi benefic dacă ești parte a unui cuplu pentru că poți fi mai visător și mai romantic, însă vei avea și tendința de a-ți idealiza partenerul. Dacă ești singur, evită să începi o nouă relație acum pentru că poți fi mult mai ușor dezamăgit.

Carieră și Bani

Mercur, guvernatorul tău, va intra în zodia ta săptămâna aceasta și te va susține la nivel de comunicare și raționament, însă deocamdată nu te grăbi să iei decizii majore, ci lasă lucrurile să se așeze, oferă-le timp pentru a le digera. Important este că vei începe să-ți pui ordine în idei și să-ți faci planuri. Evită să faci cheltuieli prea mari.

Sănătate

Faptul că mintea se mai relaxează și gândurile ți se mai dizolvă, te ajută să te odihnești mai bine și să-ți recapeți nu doar energia și starea de bine, dar și încrederea în tine.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Venus este guvernatoara ta și săptămâna aceasta nu te poți bucura de cea mai bună susținere în plan sentimental. Pot reveni persoane din trecut, poți relua discuții mai vechi și apăsătoare, poți descoperi fe și fel de secrete, iar dacă ești singur ai grijă că te poți păcăli foarte ușor, așa că evită să te îndrăgostești acum.

Carieră și Bani

Ești mai introspect, mai analitic și ai prea multe suspiciuni cu privire la cei din jur. Din punct de vedere financiar, nu face cheltuieli prea mari și nici nu da bani cu împrumut.

Sănătate

Este o perioadă în care poți fi copleșit de gânduri și frământări și s-ar putea să nu te odihnești prea bine. În cazul unor nativi, s-ar putea ca anumite simptome ale unor afecțiuni mai vechi să revină și să le dea bătăi de cap. De evitat viciile.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, iar aspecctele de săptămâna aceasta îți cer să stai departe de noi povești de iubire pentru că poți fi foarte ușor păcălit. În plus, în cuplu ai tendința de a-ți idealiza partenerul și nu este exclus să fii dezamăgit când observi că nu te bucuri de aceeași atenție și viziune din partea acestuia.

Carieră și Bani

Nu te lăsa dus cu vorba de ceilalți și menține-te pe poziții în negocieri. Dacă până acum cariera a fost pe primul plan și te-ai chinuit să-i mulțumești pe alții, s-ar putea ca în perioada aceasta să iei o decizie importată legată de zona profesională, mai ales dacă o bservi că nu poți menține un echilibru între viața personală și carieră.

Sănătate

A fost o perioadă foarte stresantă pentru tine, mai ales în plan profesional, așa că săptămâna aceasta, cu toate că nu s-a dizolvat pe deplin contextul, ar trebui să te relaxezi mai mult la nivel mental și să te dedici unor hobby-uri, unor pasiuni pe care le ai și care te scot din starea de agitație.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Poți să porți discuții cu partenerul de viață despre viitorul relației voastre sau chiar te poți gândi și poți analiza foarte serios posbilitatea de a oficializa legătura.

Carieră și Bani

Se aglomerează planetele în sectorul carierei tale, semn că urmează o perioadă în care atenția și energia ta se vor canaliza mult către atingerea unor obiective. Încearcă să-ți faci strategii solide și practice și ai mai multă grijă la discuțiile cu superiorii. Dacă trebuie să iei decizii importante, analizează mai mult contextul.

Sănătate

Sectorul sănătății tale a fost destul de tensionat în ultima perioadă, însă aspectele încep să se dizolve și tu vei reuși să te simți mai bine. Recuperează totuși energia pierdută și nu ezita să te odihnești corespunzător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Viața de cuplu n u trece prin cea mai bună perioadă și s-ar putea ca senzația ta să fie că nu ești apreciat de partener, că nu ești iubit și nu ți se dă valoarea pe care o meriți. Dacă ești singur, evită să te îndrăgostești acum pentru că s-ar putea să nu vezi deloc clar o situație și apoi să fii dezamăgit.

Carieră și Bani

Este o perioadă în care ești foarte stimulat să înveți lucruri noi, să studiezi, să faci progrese profesionale și nu este exclus să te înscrii la cursuri și seminarii în acest sens. Din punct de vedere financiar, evită speculațiile și cheltuielile în exces.

Sănătate

O serie de principii și credințe pe care le ai trec printr-o etapă de analiză și asta te ajută să faci pași în evoluția spirituală. Pe de altă parte, poți fi mai dornic să pleci într-o călătorie și săptămâna aceasta poți iniția demersurile.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 august 2021

Dragoste

După o perioadă destul de agitată în plan relațional, începi să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă și să te gândești că este momentul să iei unele decizii. Nu te grăbi să tragi încă concluziile și nici să dai verdictul. Posibil ca în cuplu să apară discuții pe teme financiare sau legate de încredere.

Carieră și Bani

Ai mai multă grijă la modul în care administrezi banii altora sau banii pe care-i deții cu alții. Evită să faci investiții acum pentru că s-ar putea să fii păcălit și chiar să pierzi niște sume de bani din neatenție. De asemenea, nu-ți pune baza în colaboratori prea mult.

Sănătate

Săptămâna aceasta va trebui să ai grijă la modul în care-ți consumi energia pentru că te poți suprasolicita foarte ușor. Pierzi resurse fără să-ți dai seama și vei ajunge lipsit de vlagă dacă nu realizezi cât de important este să te detașezi de oamnei și situații toxice. Atenție la unele vicii care pot fi exagerate.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 august 2021

Dragoste

Mercur se mută în casa relațiilor tale și alături de celelalte planete aflate acolo te poate ajuta să-ți clarifici niște îndoieli și să lucrezi la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață, poate chiar să pui baze noi pentru a funcționa împreună. Dacă ești singur, evită să te îndrăgostești acum și alege să cunoști mai bine persoana cealaltă.

Carieră și Bani

Poți cunoaște persoane noi în perioada aceasta care să te ajute să faci pași într-o direcție dorită. Primele zile ale săptămânii nu sunt cele mai bune pentru negocieri și semnarea de noi contracte pentru că ai putea avea tendința de a păcăli sau de a te lăsa păcălit.

Sănătate

După o perioadă grea cu care te-ai confruntat în planul sănătății, lucrurile încep acum să se mai liniștească. Pot veni vești mai puțin plăcute, dar și soluții pe măsură, important este să înțelegi necesitatea de a avea un stil de viață echilibrat și sănătos.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata