Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 iulie 2021. Conflicte cu cei din jur pentru Vărsători

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 iulie 2021. Conflicte cu cei din jur pentru Vărsători
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 07/07/2021, 09:03

Horoscopul zilei de 7 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect opoziția dintre Venus, planeta iubirii, din Leu și Saturn, planeta lecțiilor și limitărilor, aflată în retrogradare în zodia Vărsător. Acest aspect ne poate aduce blocaje sentimentale și senzația că nu suntem iubiți și apreciați. Este foarte probabil să dezvoltăm și sentimente de neîncredere față de partener sau să nu fim mulțumiți de noi înșine.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 iulie 2021

Dragoste

Venus este chiar în sectorul iubirii tale și poți resimți opoziția din plin. Ești nesigur de sentimentele tale față de o persoană nou cunoscută, iar în cuplu ai senzația că partenerul nu te iubește, că este rece și indiferent.

Carieră și bani

Posibile tensiuni și în relațiile profesionale. Ceilalți nu te lasă să-ți exprimi talentele și ai senzația că nu te apreciază. Financiar poți resimți limitări și bariere în câștigarea unor sume.

Sănătate

Deși îți dorești să te bucuri de mai mult timp liber, să te dedici hobby-urilor tale, iată că s-ar putea ca planurile și proiectele tale să te blocheze pentru moment. Totodată poți resimți o stare de nefericire interioară.

Horoscop zilnic Taur – 7 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni cu familia și pot veni reproșuri din partea celor dragi dacă nu le dedici suficient timp.

Carieră și bani

Cerințele profesionale pot fi destul de copleșitoare și poți avea senzația că nu le faci față. Ar trebui să lupți pentru un echilibru înre carieră și familie.

Sănătate

Cum Venus este guvernatoarea ta, azi ai putea avea senzația că nimic nu-ți iese așa cum ți-ai dori și starea emoțională este apăsătoare, frustrantă. Unii nativi pot fi nemulțumiți de ei, de viața persnală sau de felul în care arată.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 iulie 2021

Dragoste

Venus este planeta care îți guvernează sectorul iubirii și s-ar putea ca astăzi să te simți limitat sentimental. Nu este o zi bună pentru cuceriri și flirturi.

Carieră și bani

Azi trebuie să fii mai mult decât atent la actele care-ți rtec prin mâini și la negocieri. S-ar putea să nu-ți iasă așa cumîți dorești. Ai tendința de a te contrazice cu cei din jur, mai ales dacă nu-ți împărtășesc opiniile. Evită să te impui și să dai naștere conflictelor.

Sănătate

Bucuria de a trăi, cheful de distracție, trec prin fel și fel de filtre și la final te vei simți nefericit. Ai în continuare grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Rac – 7 iulie 2021

Dragoste

Senzația că ești neapreciat și nevalorificat de partener poate fi acută astăzi. Posibil să apară tensiuni în cuplu din cauza bugetului comun sau părinții să-ți taie niște fonduri.

Carieră și bani

Sectorul financiar trece prin limitări și poți întâmpina obstacole legate de salarizare sau de primirea unei sume de bani. Dacă-ți doreai să faci niște cumpărături, s-ar putea să le amâni dacă nu sunt esențiale.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare și poți avea tendința de a da vina pe ceilalți sau pe trecut. Evită să te gândești prea mult la ceea ce a fost.

Horoscop zilnic Leu – 7 iulie 2021

Dragoste

Cum Venus este în zodia ta, tu mai mult ca oricine poți să simți că partenerul nu este tandru, iubitor și atent la dorințele tale. Ai grijă să nu dai vina pe ceilalți pentru nemulțumirile tale personale. Pot să apară tensiuni în cuplu.

Carieră și bani

De asemenea, tensiuni pot să apară și în relațiile profesionale pentru că senzația ta este că nu faci ceea ce-ți place sau că nu ești lăsat de ceilalți să te afirmi, să-ți exprimi talentele.

Sănătate

Te simți constrând din toate direcțiile și nimic nu te nemulțumește. Posibil să te uiți în oglindă astăzi și să nu-ți placă ceea ce vezi, la modul propriu.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii atras într-o poveste de dragoste secretă, să dezvolți o atracție ascunsă față de cineva sau să te caute un fost partener.

Carieră și bani

S-ar putea să ai senzația că muncești în zadar, senzația că nu ai timp să-ți termini sarcinile sau că din cauza muncii tale nu te poți relaxa.

Sănătate

Ești cuprins de prea multe frământări, prea multe gânduri care-ți strică starea de spirit și te sperie. Ai grijă la tendința de ipohondrie care-ți poate afecta sănătatea.

Horoscop zilnic Balanță – 7 iulie 2021

Dragoste

Astăzi sunt posibile tensiuni cu prietenii, mai ales că nu te simți în largul tău în anturaj. Posibil, pe de altă parte, să-ți placă o persoană din anturaj sau cunoscută pe site-urile de dating, însă nu se va lega nimic deocamdată.

Carieră și bani

Senzația că niște planuri de viitor se destramă sau limitările pe care le resimți din plin într-un proiect în care ești implicat îți pot strica starea de spirit.

Sănătate

Venus este guvernatoarea ta, deci este foarte probabil să simți că ceilalți nu te plac, că nici tu nu ești mulțumit de tine și de felul în care arăți.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 iulie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și opoziția de astăzi te face să simți că nu ești în relația potrivită sau că partenerul îți impune prea multe, că nu te mai iubește și respectă ca înainte. Familia îți poate reproșa că nu te implici în treburi ce țin de casă.

Carieră și bani

Venus se află în sectorul carierei tale și senzația ta este că nu te poți afirma, că nu ești lăsat să ieși în față. Posibile tensiuni cu superiorii și greutăți în exercitarea funcției sau în preluarea unei funcții.

Sănătate

Venus este și guvernatoarea sănătății tale, deci la nivel psihic astăzi poți fi încărcat de frământări. Oboseala își poate spune cuvântul, iar nivelul de stres este mare. Ai niște idealuri și obiective, iar piedicile întâlnite în atingerea acestora te prost dispun.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 iulie 2021

Dragoste

Nu este exclus să fii atras de o persoană care aparține altei culturi sau pe care ai întâlnit-o la cursuri, la seminarii. Poate fi vorba și de cineva care se află în străinătate, însă va fi mai greu deocamdată să legi ceva.

Carieră și bani

Ai tendința de a intra în conflicte cu cei din jur din cauza opiniilor și viziunilor diferite. Tu crezi una, ceilalți cred alta și nu are rost astăzi să vă certați din cauza principiilor de viață diferite. Fie că vrei sau nu, azi va trebui să scoți niște bani din buzunar.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la deplasări și fă o plimbare dacă simți că gândurile tale sunt haotice.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 iulie 2021

Dragoste

Venus îți guvernează viața sentimentală și se află în sectorul intimității, motiv pentru care s-ar putea să ai parte de neînțelegeri și nemulțumiri în cuplu, poate chiar discuții care pleacă de la bani. Te poți simți neapreciat.

Carieră și bani

Axa financiară este destul de afectată de opoziția Venus-Saturn, așa că s-ar putea să fii mai limitat în cheltuieli și să trebuiască să dai socoteală pentru bani. Cheltuielile partenerului sau proasta administrarea a unui buget comun într-o afacere te poate scoate din ritm.

Sănătate

Saturn este guvernatorul tău, iar opoziția de astăzi poate să scoată la suprafață niște frustrări interioare și o stare emoțională destul de vulnerabilă. Nu ține cu dinții de nimeni și de nimic.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 iulie 2021

Dragoste

Venus se află în sectorul relațiilor tale și opoziția de astăzi poate scoate la suprafață tensiuni în cuplu. S-ar putea să te deranjeze peste măsură dorințele partenerului și lipsa sa de maturitate și respnsabilitate și să pui picioarul în prag.

Carieră și bani

Relațiile profesionale stau sub semnul incertitudinii și unele contracte se pot încheia vsau unii colaboratori îți vor reproșa atitudinea rigidă pe care o afișezi.

Sănătate

Nu te simți în largul tău și prin mintea ta trec tot soiul de gânduri și frământări. Poți avea senzația că nu-ți ajunge timpul să faci ceea ce trebuie.

Horoscop zilnic Pești – 7 iulie 2021

Dragoste

Venus îți guvernează atât comunicarea, cât și intimitatea, prin urmare s-ar putea să apară tensiuni în cuplu și să te abții să spui unele vorbe, fapt care îți poate aduce agitație interioară. Viața intimă are parte de unele limitări și blocaje.

Carieră și bani

Azi nu poți spune lucrurilor pe nume și pot apărea tensiuni cu colegii sau subalternii. În plus, din diferite motive, s-ar putea să nu-ți poți îndeplini unele sarcini la locul de muncă.

Sănătate

Starea de sănătate nu este cea mai bună și s-ar putea să te confrunți cu unele afecțiuni care nu par să cedeze. Ai nevoie de mai multă odihnă și relaxare psihică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu