Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 august 2021. Mercur intră în semnul Fecioarei

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 august 2021. Mercur intră în semnul Fecioarei
Horoscopul zilei de 12 august 2021
Publicat: 11/08/2021, 21:27

Horoscopul zilei de 12 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

De astăzi și până pe 30 august, Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va tranzita Fecioara, zodia sa de domiciliu, ipostază din care ne va susține capacitatea de dialog, de sinteză și analiză, dar și simțul critic. Vom lua decizii înțelepte, raționale și vom fi maeștri în negocieri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 12 august 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul comunicării tale și te poate ajuta să vezi mai clar o situație, să-ți îmbunătățești dialogul cu cei din jur, în special cu rudele, și să iei decizii practice.

Carieră și bani

Mercur în Fecioară te susține să-ți schimbi programul de muncă, să-ți refaci rutina zilnică, astfel încât să dai mai mult randament în desfășurarea activităților.

Sănătate

Tot Mercur în Fecioară te poate ajuta să-și schimbi stilul de viață pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Mai multă grijă la afecțiuni ale stomacului și legate de tranzitul intestinal. De evitat stresul!

Horoscop zilnic Taur – 12 august 2021

Dragoste

Mercur în Fecioară te susține să-ți îmbunătățești dialogul cu persoana iubită sau cu copiii. Totodată, poți să vezi mult mai clar o situație care s-a petrecut în viața ta sentimentală și să iei o decizie.

Carieră și bani

Mercur este guvernatorul sectorului tău financiar și te susține să-ți echilibrezi cheltuielile și să devii mult mai rațional în administrarea finanțelor.

Sănătate

Este o perioadă în care poți lua niște decizii importante vizavi de modul în care-ți petreci timpul liber. Ai nevoie de relaxare, te poți dedica unei pasiuni și chiar poți pleca într-o vacanță.

Horoscop zilnic Gemeni – 12 august 2021

Dragoste

Mercur în Fecioară te susține să-ți îmbunătățești relația cu familia, să lămuriți situații ce țin de casă, de actele unei locuințe, poate chiar să discutați despre o mutare sau renovare.

Carieră și bani

Încearcă în această perioadă să nu devii conflictual cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie că sunt părinți sau șefi.

Sănătate

Poți profita de acest tranzit pentru a-ți analiza emoțiile și trecutul, chiar copilăria. S-ar putea să ai parte de multe revelații.

Horoscop zilnic Rac – 12 august 2021

Dragoste

Mercur în Fecioară te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu rudele, să lămuriți situații în care au apărut neînțelegeri, să vă împăcați.

Carieră și bani

Mercur în Fecioară va fi aliatul tău în toate procesele care presupun comunicare, negociere, învățare, studiu. Te poți face remarcat prin ceea ce spui și gândești. Nativii care susțin examene, interviuri, ședințe, discursuri publice acum vor avea succes.

Sănătate

S-ar putea ca în perioada cu Mercur în Fecioară să călătorești mai mult, să pleci în excursii, să ieși la plimbări sau poate fi vorba de deplasări în interes de serviciu.

Horoscop zilnic Leu – 12 august 2021

Dragoste

Profită de această perioadă pentru a-ți demonstra ție și celorlalți că ai toate motivele să fii mândră de tine. Îți poți recâștiga încrederea în tine și asa te va face să strălucești și mai mult.

Carieră și bani

Mercur în Fecioară te va face mai chibzuit cu cheltuielile și vei deveni rațional în administrarea bugetului personal. Poți avea idei bue despre cum să-ți crești veniturile.

Sănătate

Mercur tocmai ți-a părăsit zodia, prin urmare la nivel mental te vei mai liniști și chiar s-ar putea să te odihnești mai bine.

Horoscop zilnic Fecioară – 12 august 2021

Dragoste

Mercur intră chiar în zodia ta și te susține din plin în tot ce ține de comunicare și raționament, astfel că poți vedea mult mai clar o situație care până acum ți se părea fără ieșire și fără rezolvare.

Carieră și bani

În toată perioada acestui tranzit te vei bucura de o gândire logică, de răbdare și o mai mare atenție la detalii, astfel că poți lua decizii înțelepte și poți face negocieri.

Sănătate

Mercur a părăsit casa sănătății și a intrat în zodia ta, fiindu-ți și guvernator, prin urmare te poți aștepta l ao îmbunătățire considerabilă a stării generale.

Horoscop zilnic Balanță – 12 august 2021

Dragoste

Mercur în Fecioară s-ar putea să-ți reactiveze niște amintiri și să-ți declanșeze niște regrete, însă totodată te susține și să vezi mult mai rațional o situație din trecut, să o înțelegi și să o depășești.

Carieră și bani

Ese o perioadă în care poți să vezi mult mai limpede situații cu care te-ai confruntat și poți reveni asupra unor decizii luate.

Sănătate

Dacă ești în căutarea unui remediu la o problemă de sănătate, a ta sau a altcuiva, Mercur în Fecioară te poate susține să găsești un tratament eficient.

Horoscop zilnic Scorpion – 12 august 2021

Dragoste

Mercur în Fecioară te susține să-ți crești cercul de prieteni, să te împaci cu cineva din anturaj și să îți activezi viața socială.

Carieră și bani

Profită de acest tranzit pentru a cunoaște persoane importante pentru că acestea te vor ajuta în proiectele pe care le ai, poate chiar vor contribui la construirea planurilor tale de viitor.

Sănătate

Poți analiza mult mai rațional niște frici pe care le ai, niște traume sau poți afla cauza unor dependențe și poți începe să te tratezi de acestea, măcar la nivel de a le recunoaște și accepta că există, într-o primă etapă.

Horoscop zilnic Săgetător – 12 august 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și te susține în acest tranzit să vexzi mult mai clar și rațional o situație ce ține de partener sau de viața de cuplu.

Carieră și bani

Mercur în Fecioară traversează sectorul tău profesional și te susține să te afirmi în carieră, să te faci remarcat fie printr-un discurs, fie prin ideile pe care le ai. Poți negocia o serie de responsabilități sau poți construi strategii pentru atingerea unor scopuri pe care ți le-ai trasat.

Sănătate

S-ar putea să crească stresul profesional odată cu aces tranzit și să devii mai agitat și mai conflictual cu cei din jur, așa că nu uita să te și relaxezi.

Horoscop zilnic Capricorn – 12 august 2021

Dragoste

Mercur în Fecioară te susține să vezi în mod rațional un eveniment, o situație cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. S-ar putea să analizezi dintr-o altă perspectivă niște convingeri pe baza cărora ai luat decizii și să-ți pui mai multe semne de întrebare cu privire la veridicitata lor.

Carieră și bani

Acest tranzit te susține din toate punctele de vedere dacă vrei să evoluez profesional. Te poți înscrie la un curs, la un seminar de perfecționare, poți învăța ceva nou sau poți să te remarci printr-un discurs, printr-o idee.

Sănătate

Tot Mercur în Fecioară te susține dacă vrei să pleci într-o călătorie în străinătate, mai ales dacă până acum ai întâmpinat unele obstacole.

Horoscop zilnic Vărsător – 12 august 2021

Dragoste

Profită de Mercur în Fecioară pentru a deschide și dezbate subiecte delicate ce țin de dormitorul relației tale, fie că este vorba de bani, de fidelitate, secrete, încredere pentru că puteți avea o abordare rațională care vă va ajuta să ajungeți la anumite concluzii.

Carieră și bani

În perioada acestui tranzit vei deveni mult ai atent la cheltuieli și vei analiza pe toate părțile orice colaborare sau investiție ți se propue. Ești susținut de astre dacă vrei să demarezi un partaj sau să faci un credit.

Sănătate

Este o perioadă în care trebuie să dai dovadă de multă rațiune în abordarea unor probleme ascunse, legate de zona emoțională, poate chiar de atașamente toxice. Ține cont că stresul și angoasele te pot face să oznumi multă energie mentală.

Horoscop zilnic Pești – 12 august 2021

Dragoste

Mercur în Fecioară va activa sectorul relațiilor tale și te va susține să analizezii la rece, cu detașare o situație legată de partener. Poți lua decizii înțelepte privind viața de cuplu.

Carieră și bani

Pe parcursul acestui tranzit ești foarte atent și logic cu problemele profesionale pe care le întâmpini și analizezi pe toate părțile un contract de colaborare sau relația pe care o ai cu un asociat.

Sănătate

S-ar putea să te macine pe toate părțile niște amintiri sau să reactivezi anumite traume din trecut în relațiile cu ceilalți și astfel, în urma tensiunilor, să le conștientizezi pentru a le vindeca.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte