Horoscopul zilei de 11 august 2021. „Gemenii” scapă de o dilemă avută

Horoscopul zilei de 11 august 2021. „Gemenii” scapă de o dilemă avută
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 11/08/2021, 08:38
Actualizat: 11/08/2021, 08:39

Horoscopul zilei de 11 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După opoziția Venus-Neptun de ieri, care ne-a adus deziluzii afective, astăzi se formează o nouă opoziție, de această dată între Mercur, planeta comunicării, care se pregătește să iasă din Leu, și Jupiter retrograd din Vărsător, planeta exceselor.

Ei bine, acest context ne cere să găsim echilibrul între rațiune și intuiție, să fim atenți la detalii, dar și la imaginea de ansamblu. O să avem foarte mult curaj în a lua decizii, însă acestea nu trebuie luate din impuls sau mândrie, ci analizate cu atenție.

Mai multă grijă la dialog, la modul în care transmitem un mesaj, dar și la felul în care ne susținem dreptatea și punctul de vedere. Putem acuza și putem fi acuzați pe nedrept.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 august 2021

Dragoste

Nu ar trebui să te grăbești să faci declarații, promisiuni sau să iei decizii sentimentale. Astăzi te poate cuprinde un entuziasm ciudat.

Carieră și bani

Ai idei creative și foarte multă inspirație, important este să te forțezi pentru a le pune în practică, mai ales dacă de tinedepinde succesul unui proiect.

Sănătate

Gândul îți stă doar la plimbări și călătorii și cu greu te concentrezi pe problemele de la locul de muncă. Încearcă să-ți iei pauze mai dese ca să nu te simți copleșit.

Horoscop zilnic Taur – 11 august 2021

Dragoste

Îți susții ideile și punctul de vedere în fața familiei cu multă autoritate și ești de neclintit în deciziile tale.

Carieră și bani

S-ar putea să te simți acaparat de sarcinile profesionale care vin peste tine și azi vei fi la un pas de a ceda nervos.

Sănătate

Te stresezi foarte tare din cauza unui context ce ține de familie sau profesie, poate tocmai pentr că nu ai timp liber să te ocupi de ce are nevoie sufletul tău, și asta îți poate strica starea de spirit.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 august 2021

Dragoste

Azi ai mai mult curaj să iei o decizie importantă și este foarte probabil să reușești, în sfârșit, să scapi de o dilemă care te macină de ceva vreme.

Carieră și bani

Trebuie să fii mai atent la dialogul pe care-l ai cu cei din jur. Ești prea impunător sau prea arogant în susținerea punctului de vedere.

Sănătate

Cum Mercur este guvernatorul tău, nici astăzi nu vei fi în cea mai bună formă mentală și este posibil să fii mult prea agitat de gânduri.

Horoscop zilnic Rac – 11 august 2021

Dragoste

Ai nevoie să te simți apreciat și validat de cei din jur, dar nu o cere cu orice preț. Posibile tensiuni cu partenerul de viață din cauza banilor.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a cheltui în exces, mai ales din banii altora sau în contul unei sume pe care urmează să o primești.

Sănătate

Nu te lăsa influențat de ceea ce spun alții și ai mai multă grijă la posibilele probleme de natură infecțioasă.

Horoscop zilnic Leu – 11 august 2021

Dragoste

Azi bazează-te mai mult pe tine și mai puțin pe ceea ce vor alții și nu încerca să crești pe spatele nimănui. S-ar putea să te atragă o persoană nouă, însă fii sincer în abordare

Carieră și bani

Ai idei grandioase, dar și imposibil de realizat așa că încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ. Pune-ți înțelepciunea la bătaie dacă vrei să obții o colaborare sau un nou contract.

Sănătate

Poți exagera cu optimismul astăzi, așa că încearcă să nu duci lucrurile la extrem. Atitudinea pozitivă este bună atâta timp cât ești ancorat în realitate.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 august 2021

Dragoste

Îți trec prea multe prin minte și cu greu te poți opri asupra unei idei. S-ar putea să-ți revină amintiri sau să reiei un dialog cu o persoană din trecut.

Carieră și bani

Evită să te suprasoliciți la locul de muncă și nu lua decizii majore, mai ales că nu vezi deloc clar ceea ce se petrece în jurul tău.

Sănătate

Mercur te guvernează și este foarte probabil ca astăzi să resimți o mare nevoie de a te retrage în liniște, mai ales că propriile tale gânduri te obosesc. Nu ar strica să faci meditații, yoga, să asculți muzică sau mesaje spirituale.

Horoscop zilnic Balanță – 11 august 2021

Dragoste

Ai griijă să nu te ia valul într-o situație care vizează prietenii și să spui lucruri pe care apoi să le regreți. Nu uita vcă sunt de evitat atracțiile cu persoane care au lucruri de ascuns.

Carieră și bani

Profesional te poți bucura de rezultatele unui proiect în care ești implicat. Poți primi aprecieri pentru munca depusă.

Sănătate

În continuare preocupă-te de sănătatea psihică și emoțională și lasă deoparte gândurile negativiste.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 august 2021

Dragoste

S-ar putea să simți că nu se mai poate face nimic în privința unei situații de familie și să iei decizia de a te îndepărta sau de a încheia acel subiect.

Carieră și bani

O zi destul de delicată se anunță în plan profesional. Nu este deloc exclus să iei o decizie radicală, să-ți dai demisia sau să spui superioririlor verde-n față ceea ce ai de zis.

Sănătate

Este destul de mult stres în viața ta și asta pentru că nu reușești să echilibrezi zona personală cu cea profesională, așa că astăzi fă bine și odihnește-te sau cel puțin ia-ți pauze mai dese la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 august 2021

Dragoste

S-ar putea să ai senzația că deții adevărul absolut și din cauza asta să nu ascculți și ce are partenerul de zis. Nu uita că echilibrul și dialogul sunt cheia succesului unei relații.

Carieră și bani

S-asr putea să ai probleme de natură legală sau probleme cu actele, oricum este vorba de un context în care ai dreptate, dar nu poți demonstra asta, cel puțin nu deocamdată. Nu semna acte astăzi.

Sănătate

Este bine să ai încredere în tine, dar atunci când exagerezi și adopți o atitudine superioară, totul se poate întoarce împotriva ta. Posibil să fii mai stresat și mai obosit astăzi. Atenție la deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 august 2021

Dragoste

În plan sentimental, ai șansa să corectezi o greșeală și să adaugi multă intensitate și pasiune relației tale.

Carieră și bani

Oricât de mult ți-ai dori să rezolvi o situație financiară, astăzi va trebui să ceri ajutorul celorlalți, chiar și pentru a obține un aviz, o aprobare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 august 2021

Dragoste

Azi ar fi ideal să nu faci promisiuni prea mari și nici tu să nu crezi promisiunile altora. Totodată, nu te baza pe ceilalți prea mult sau, cel puțin, nu avea așteptări prea mari de la ei.

Carieră și bani

Ai idei bune, dar mult prea optimiste pentru resursele de care dispui. Încearcă să nu fii prea autoritar și prea mândru în comunicarea cu cei din jur.

Sănătate

Este important ca azi să nu faci excese, să nu vorbești prea mult, să nu critici prea mult și să nu stai numai cu ochii în telefon.

Horoscop zilnic Pești – 11 august 2021

Dragoste

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce unele regrete care să te stimuleze să reiei comunicarea cu cineva din trecut sau să revii asupra unei promisiuni făcute.

Carieră și bani

Dacă o decizie luată te frământă, azi ai putea reveni asupra ei în încercarea de a o transforma în ceea ce ți-ai dori acum să fie. Nu te suprasolicita la muncă și nu asculta criticile colegilor.

Sănătate

Nu este deloc exclus să te confrunți cu insomnii sau stări de agitație interioară. Asculă o muzică bună și fă o meditație pentru a te relaxa și a dormi bine.

Horoscop săptămânal, 9 – 15 august 2021. „Taurii” își pot face iluzii sentimentale

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 9 – 15 august 2021 poate aduce o serie de confuzii financiare și dezamăgiri sentimentale.

Săptămâna 9 – 15 august 2021 debutează cu o opoziție între Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară și Neptun retrograd din Pești, aspect care ne poate face ca în dragoste să nu vedem prea clar lucrurile.

Avem tendința de a ne idealiza partenerul, iar dacă începem acum noi relații putem fi foarte ușor dezamăgiți pentru că s-ar putea să nu vedem realitatea.

Din punct de vedere financiar, nu ar trebui să luăm decizii importante pentru a nu ne păcăli, dar și să evităm să luăm și să dăm bani cu împrumut.

Pe de altă parte, Mercur, planeta rațiunii, din zodia Leu va fi în opoziție cu Jupiter retrograd din Vărsător, urmând ca pe 12 august să-și schimbe zodia și să se mute în Fecioară, domiciliul său nocturn.

Contextul ne cere să avem încredere în raționamentul nostru, dar să-i ascultăm și pe cei din jur, să echilibrăm gândirea analitică cu cea intuitivă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului