VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2022. „Gemenii” sunt agitați

Publicat: 13/01/2022, 06:00
Actualizat: 13/01/2022, 15:24

Horoscopul zilei de 13 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va intra astăzi în zodia Gemeni și ne va stimula cheful de comunicare, doar că va face cuadratură cu Jupiter în prima parte a zilei, ceea ce ne va face și pe noi să exagerăm și să spunem lucruri pe care ar trebui să le ținem pentru noi. Către seară va forma un sextil cu Saturn și în acest caz ne va ajuta să fim responsabili în comunicare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi ar fi indicat să nu dai crezare tuturor vorbelor care-ți ajung la urechi și să încerci să cerni puțin informațiile. S-ar putea ca unele să fie false și să te trezești păcălit. Te poți aștepta și la bârfe. Ține cont că în prima parte a zilei chiar poți fi indus în eroare ușor. Evită deciziile importante și ai grijă la negocieri. Seara poți avea parte de o întâlnire importantă.

Horoscop zilnic Taur

Ai grijă la toate acțiunile financiare pe care le întreprinzi pentru că există riscul să fii păcălit, să greșești și chiar să pierzi bani. Posibil ca alții să încerce să te păcălească. Nu crede toate ofertele care-ți ies în cale, aia les în prima parte a zilei. Seara ar trebui să dai dovadă de mai multă încredere în tine și în ceea ce gândești, în ceea ce știi să faci.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna va tranzita zodia ta, însă de această dată îți va induce o stare de agitație și neliniște. S-ar putea chiar să ai parte de tensiuni cu superiorii sau să vină o veste profesională care să te necăjească. Nu-ți asuma mai multe responsabilități decât poți duce și dă dovadă de răbdare și înțelepciune.

Horoscop zilnic Rac

Ai grijă la tendința de a-i ajuta pe alții, de a face totul pentru binele altora și astfel să uiți complet de nevoile tale. S-ar putea să te simți mai obosit, chiar extenuat astăzi. Pierzi multă energie pentru alții și tendința de a te agita, de a te neliniști din cauza unor frici și gânduri extreme te poate copleși.

Horoscop zilnic Leu

Prietenii s-ar putea răzvrăti astăzi sau ar putea schimba niște planuri făcute și asta să te cam enerveze. Nu este un moment bun să faci planuri de viitor și nici să investești în proiectele tale. Către seară ai putea primi sprijinul partenerului de viață sau ai pute avea o negociere, o discuție importantă cu un colaborator.

Horoscop zilnic Fecioară

În prima parte a zilei ai tendința de a duce la extrem tot ce ține de viața de cuplu. Nu sunt excluse tensiunile cu partenerul din cauza principiilor și viziunilor diferite. Și în plan profesional pot fi momente mai agitate din cauza unui colaborator sau partener de afaceri. De evitat deciziile profesionale importante

Horoscop zilnic Balanță

Poate ar fi mai bine ca azi să nu crezi pe nimeni și să nu te lași păcălit. Posibil să nu vezi nici tu prea clar o situație, de aceea nu lua decizii majore. La locul de muncă poți intra în controverse cu colegii. Aveți viziuni diferite și s-ar putea să apară și unele bârfe sau intrigi între voi. Totodată, și randamentul poate să fie mai scăzut și să apară fel și fel de situații care să te scoată din zona de confort.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea să fii mai vheltuitor astăzi, însă nu neapărat pentru tine, cât pentru alții. Ai grijă la suspiciunile pe care le poți dezvolta și care pot aduce un conflict serios în relațiile nou începute. Și în familie pot să apară neînțelegeri din cauza cheltuielilor sau din cauza copiilor care au cerințe prea mari.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea ca în prima parte a zilei să duci lucrurile la extrem în cuplu și să iasă cu scâmtei. Apar neînțelegeri, reproșuri și acuze, dar și confuzii cu privire la relația ta. Unii nativi pot avea parte de conflicte cu familia și cel mai probabil unul din motive este partenerul de viață al acestora. De evitat negocierile și dialogurile profesionale cu miză mare.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi pot să apară fel și fel de confuzii la locul de muncă, poate vești care destabilizează o situație sau poate chiar neînțelegeri cu colegii. Fiecare are viziunea lui și ar fi de preferat să nu încerci să convingi pe nimeni. Posibil să te concentrezi mai greu și să te simți mai obosit ca de obicei.

Horoscop zilnic Vărsător

Deși Luna trece prin sectorul iuibirii tale, starea afectivă este agitată și s-ar putea să exagerezi cu unele manifestări. Poți deveni mai suspicios și chiar gelos și poți strica o relație dacă se află la început. Pe de altă parte, ai grijă la tendința de a cheltui pentru a te răsfăța sau pentru a-ți satisface unele pofte costisitoare.

Horoscop zilnic Pești

Relația cu familia este mai tensionată astăzi. Posibil să fie vorba de sarcini casnice enervante pe care să trebuiască să la faci. Nici starea ta emoțională nu este mai bună, având în vedere că poți simți totul mult mai amplificat ca de obicei. Posibil ca unor nativi părinții să le reproșeze lucruri din trecut, însă partea bună este că pot avea parte de conștientizări importante în urma acestor tensiuni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația