Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Săgetătorii își recâștigă popularitatea

Publicat: 16/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, din zodia Săgetător face un sextil cu Mercur retrograd din Balanță, aspect care ne susține să reluăm anumite teme de discuție în relație, cu mai mult optimism și încredere. Weekend-ul acesta putem reechilibra viața sentimentală.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Contextul astrologic al zilei te îndeamnă la discuții cu partenerul de viață, la reluarea unor teme care au creat animozități și promite ca de data aceasta să aștearnă armonia și înțelegerea. Nu lua decizii sentimentale deocamdată. Este o zi bună să te aliniezi la convingerile partenerului, să-l înțelegi mai ușor și să vezi realitatea din relație, însă ai grijă la optimismul de moment care te poate induce în eroare.

Horoscop zilnic Taur

Profită și odihnește-te mai mult. Este o zi în care starea ta emoțională, dar și starea de sănătate pot avea sprijin dacă ești echilibrat și nu lași gândurile negative să pună stăpânire pe tine. Pe de altă parte, ziua de astăzi poate aduce discuții și clarificări cu partenerul legate de bugetul comun sau de viața intimă.

Horoscop zilnic Gemeni

Profită de ziua de astăzi și petrece timp cu persoana iubită și cu copiii, dedică-te unor hobby-uri pe care le-ai tot amânat și nu te teme să discuți cu partenerul despre problemele pe care le aveți. Este foarte probabil să ajungeți la o viziune comună. Dacă ești singur, poți avea având și poți cuceri mai ușor o persoană care-ți place de ceva vreme, dar nu te grăbi deocamdată să începi o nouă poveste de iubire.

Horoscop zilnic Rac

Profită de contextul astrologic al zilei și reia niște teme de discuție în familie pentru că poți ajunge mai ușor la o înțelegere. Armonia poate dăinui, în sfârșit, între tine și părinți. O serie de stări emoționale mai apăsătoare se pot domoli astăzi și te poți simți mai liniștit, mai optimist și în siguranță.

Horoscop zilnic Leu

Dacă până acum ai reprimat niște sentimente pentru cineva, astăzi nu mai ai cum să taci. Unii nativi pot face declarații de dragoste, în timp ce alții pot recunoaște ceea ce simt pentru cineva. Este o zi bună pentru flirturi, pentru discuții plăcute, dar mai ales pentru a relua o discuție sentimentală sau cu copiii pentru că acum ajungeți la o înțelegere.

Horoscop zilnic Fecioară

Astăzi s-ar putea să refaci niște calcule și să constați că ești pe plus sau cel puțin îți rămân niște bani și pentru micile tale bucurii. Poți face ceva pentru tine și pentru sufletul tău sau poți cumpăra ceva celor dragi sau poate pentru casă. Oricum, nu-ți va părea rău de banii pe care-i scoți din buzunar, mai ales dacă până acum te-ai drămuit.

Horoscop zilnic Balanță

Poți să te analizezi din toate unghiurile și să vezi ce anume te face fericit, ce-ți dorești de la viață și de la propria ta persoană. Poți lua decizii legate de aceste aspecte sau poți relua unele discuții sentimentale, poți să te împaci cu o persoană dragă. În plus, te bucuri de creativitate, inspirație și poți obțin destul de ușor mici beneficii de la ceilalți.

Horoscop zilnic Scorpion

Poți deschide subiecte mai vechi în cuplu și poți rediscuta cu partenerul acele subiecte care știi că ți-au creat disconfort cândva. Acum puteți ajunge mai ușor la o cale de mijloc. Unii nativi pot fi căutați de foști parteneri sau de persoane din trecut pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. Poți ierta pe cineva, dar nu neapărat este momentul să mai dai alte șanse.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi nu ezita să ieși cu prietenii, să te pui într-o lumină favorabilă pentru că poți recâștiga din popularitatea pierdută. Îți pui farmecele în valoare și poți cuceri mai ușor o persoană din anturaj. De asemenea, se pot relua discuții pe teme sentimentale și cu partenerul de viață și s-ar putea ca rezultatul să fie mai bun acum.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu este deloc exclus să te gândești la un fost partener sau să reiei discuții cu persoane din trecut. În unele cazuri, chiar tu vei fi cel căutat. Pe de altă parte, poți reanaliza viitorul unei relații, locul și statutul pe care-l merită în viața ta. Nu te lăsa copleșit de amintiri și odihnește-te mai mult, mai ales relaxează-ți mintea.

Horoscop zilnic Vărsător

Va fi mai greu să stai acasă astăzi, mai ales dacă primești o invitație de la prieteni. Ești dornic de socializare, de plimbări și de explorări. Poți rediscuta unele teme și poți îmbunătăți dialogul cu cei apropiați. Sunt și nativi care aleg astăzi să exploreze ceva, să se documenteze cu privire la un context care nu a fost înțeles așa cum trebuia la momentul lui.

Horoscop zilnic Pești

Comunicarea cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta poate fi destul de bună. Poți purta discuții importante despre bani, bunuri materiale și poți să-ți faci niște calcule mai optimiste. Relația de cuplu pare să fie mai armonioasă și poți ajunge mai ușor la o înțelegere cu partenerul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Generalul Ben Hodges laudă România pentru „cel mai recent exemplu de contribuție la apărarea...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Judecătorii au luat DECIZIA. Cutremur fără precedent în DOSARUL CARACAL
Ștevia poate fi delicioasă. Secretele unei mâncări bune de post
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Rose Hanbury, presupusa amantă a prințului William, rupe tăcerea pentru prima dată despre infidelitate
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Un fizician susține că Universul nu are nevoie de materie întunecată pentru a exista