Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 aprilie 2022. Capricornii sunt impunători

Publicat: 16/04/2022, 20:14
Actualizat: 16/04/2022, 20:15

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o cuadratură între Soare din Berbec și Pluto, context ne poate face mai autoritari, mai impunători în fața celorlalți și putem intra mai ușor în conflicte cu superiorii sau persoanele care reprezintă o autoritate în viața noastră. Trebuie să avem grijă la tendința de manipulare pentru a ne atinge mai ușor scopurile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Soarele este guvernatorul iubirii tale și nu este exclus ca astăzi să treci prin niște transformări destul de serioase, însă la nivel subtil, profund. Atenție la cum te impui în fața partenerului pentru că poți exagera. În plus, șansele să intri în conflicte cu cei care-ți sunt superiori sunt foarte mari, așa că ai grijă la modul în care pui o problemă în fața celor cu autoritate din viața ta.

Horoscop zilnic Taur

Cu greu va putea cineva să te contrazică astăzi. Îți aperi cu înverșunare punctul de vedere și nu prea accepți alte perspective. Preocupă-te de situațiile materiale pe care le ai de rezolvat pentru că vei avea șanse mari să le duci în direcția dorită.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi nu este exclus să ai parte de unele neînțelegeri cu prietenii. Poate afli că ai fost păcălit sau trădat de cineva dina nturaj. Totodată, s-ar putea ca aceștia să fie prea autoritari sau să aibă pretenții prea mari de la tine, așa că reproșurile nu sunt excluse.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca astăzi să ai senzația că partenerul îți impune cam multe și să fii foarte deranjat de atitudinea acestuia. Însă nici tu nu vei ceda și nu vei fi mai prejos, dar încearcă să-ți expui punctul de vedere fără agresivitate.

Horoscop zilnic Leu

Soarele, guvernatorul tău, este în aspecte tensionate cu Pluto, așa cvă este foarte probabil ca și tu să fii mai autoritar și conflictual cu cei din jur și să duci lucrurile la extrem. Este posibil să te confrunți cu stări de agitație, dureri de cap și să fii mai iarscibil și neliniștit decât de obicei.

Horoscop zilnic Fecioară

Dacă ai de împărțit ceva, bani sau bunuri materiale, cu partenerul sau cu cineva apropiat, astăzi s-ar putea ca acest context să fie sursă de conflict. Posibile gelozii și secrete care ies acum la suprafață.

Horoscop zilnic Balanță

Nu este exclus ca familia sau partenerul de viață să aibă o atitudine mult prera autoritară și să te simți dezechilibrat complet. Profită și reactualizeză niște reguli, spune-ți dorințele și cere să fie respectate.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi va trebui să ai grijă la tendința de a-i manipula pe cei din jur pentru a-ți atinge propriile scopuri. Poți fi mai conflictual și nu este exclus să ai parte de provocări, însă vestea bună este că ai în interior toate resursele și armele necesare pentru a le face față, dat fiind că Luna îți tranzitează zodia.

Horoscop zilnic Săgetător

Posibil să exagerezi din dorința de a fi cu cineva sau, dacă ai deja o relație, să ai cerințe prea mari de la persoana iubită. Nu este exclus nici să scoți niște bani din buzunar pentru plăceri personale, pentru a cuceri pe cineva sau pentru a împlini dorințele copiilor, dacă ești părinte.

Horoscop zilnic Capricorn

Este foarte probabil să te cerți cu familia, cu persoanele autoritate din viața ta. Ai tendința să te impui, să scoți frustrări la suprafață și să fii mai agitat. În unele cazuri, nativii sunt nervoși din cauza unor sarcini casnice acaparante care le strică tot cheful.

Horoscop zilnic Vărsător

Este posibil să-ți treacă multe idei prin minte, multe gânduri și frământări, poate chiar amintiri. S-ar putea ca unii nativi să spună lucrurile mult prea direct, chiar cu riscul de a-i răni pe cei dragi. Posibile insomnii dacă te lași cuprins de frământări.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea ca astăzi să cheltui bani mai mult decât ai planificat de aceea ar fi de preferat să fii chibzuit dacă ieși la cumpărături. Evită să împrumuți bani astăzi și dacă ieși cu prietenii nu le face tu cinste tuturor că apoi s-ar putea să regreți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Vitamina care ar putea încetini îmbătrânirea