Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 august 2021. Scorpionii trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 august 2021. Scorpionii trebuie să aibă grijă la bani
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 septembrie 2021. Peștii pot să-și strice reputația / Foto: Pixabay
Publicat: 17/08/2021, 10:56

Horoscopul zilei de 17 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Contextul astrologic al zilei revarsă asupra noastră o infuzie de energie, mult curaj, dinamism în acțiuni, poftă de viață și multă determinare în a face lucrurile să funcționeze și a ne atinge scopurile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 august 2021

Dragoste

Dai dovadă de mult curaj în abordarea unor dialoguri ce țin de principii și convingeri de viață și cauți o viziune comună de viitor alături de partenerul de cuplu.

Carieră și bani

Este momentul să pui în practică ceva ce ai învățat și nu este exclus să analizezi serios decizia de a începe ceva pe cont propriu.

Sănătate

Ești plin de energie, de entuziasm și nu este exclus să te gândești chiar să pleci într-o călătorie în perioada următoare.

Horoscop zilnic Taur – 17 august 2021

Dragoste

În relația cu partenerul de viață ai parte de momente intense și pasionale. Posibil să discutați de credințe și convingeri comune. Dacă iubești în tăcere sau ai sentimente ascunse pentru cineva, azi le poți exprima cu curaj.

Carieră și bani

Este o zi bună să discuți cu partenerii de afaceri despre situația conturilor, sau despre investiții și alte activități financiare pe care le aveți în plan.

Sănătate

Prin mintea ta trec zeci și sute de gânduri și s-ar putea ca starea emoțională să fie mai apăsătare. Atenție la excese și la vicii pe care nu le poți controla.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 august 2021

Dragoste

Viața sentimentală capătă culoare, energie și te dedici cu mult entuziasm și pasiune îmbunătățirii relației cu partenerul.

Carieră și bani

Ești dornic să faci progrese într-o relație profesională, cu un colaborator, iar ziua de astăzi este foarte stimulativă în acest sens. Posibile discuții intense despre un contract.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună și faptul că-ți îndeplinești unele nevoi emoționale te bucură și-ți readuce pofta de viață.

Horoscop zilnic Rac – 17 august 2021

Dragoste

Nevoia de iubire, de a-ți petrece timpul cu persoana iubită sau cu copiii este mare și seara s-ar putea să o dedici complet celor dragi și activităților care-ți fac plăcere.

Carieră și bani

Este o zi excepțională pentru cariera ta, așa că nu ezita să te pui în lumină la locul de muncă. Poți primi sprijin de la cei din jur, chiar și de la colegii de muncă.

Sănătate

Te bucuri de o stare foarte bună de sănătate, ai energie și reușești să duci la capăt tot ce ți-ai propus.

Horoscop zilnic Leu – 17 august 2021

Azi ești entuziasmat, ai poftă de viață și poți canaliza această energie în activități sentimentale. Poate descoperi o pasiune comună cu persoana iubită sau persoana care-ți place.

Carieră și bani

Dacă ai activități care știi că te suprasolicită, le poți trece pe listă pentru că vei avea mai multă forță în a le rezolva.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate bună, iar surplusul de energie de care dai dovadă astăzi poate favoriza activitățile sportive.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 august 2021

Dragoste

Dialogurile cu familia sunt ușor tensionate și asta îți aduce o stare de nervozitate. Fii mai în găduitor dacă vrei să te bucuri de confort emoțional.

Carieră și bani

Ziua de astăzi o dedici mai mult activităților casnice, gospodărești. Poate faci curățenie, renovezi sau reamenajezi.

Sănătate

Nu ți-ar strica o scurtă plimbare în natură, o ieșire cu prietenii. Activitățile relaxante te pot ajuta să-ți pui ordine în idei.

Horoscop zilnic Balanță – 17 august 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață se bucură de o revitalizare, de multă pasiune și mai ales de dialoguri care renasc încrederea în cuplu.

Carieră și bani

Azi dai dovadă de mult curaj și spui lucrurilor pe nume, ceea ce te poate ajuta în relațiile profesionale. Ai idei sclipitoare care pun în funcțiune situații de la locul de muncă.

Sănătate

Te bucuri de energie, chef de socializat și nu ți-ar strica o scurtă ieșire în natură pentru a-ți clarifica unele gânduri, poae chiar în compania unei persoane apropiate.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 august 2021

Dragoste

Azi ai tendința de a-ți exprima sentimentele într-un mod mult prea serios, matur, responsabil și poți induce în eroare pe cei dragi.

Carieră și bani

Este o zi excelentă să prinzi curaj și să spui lucrurilor pe nume la locul de muncă, în special în ceea ce privește salarizarea, remunerarea unei activități. Ai mai multă grijă la cheltuieli și la modul în care îți administrezi bugetul.

Sănătate

Te bucuri de o energie bună, așa că te dedici cu interes activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 august 2021

Dragoste

Este o zi bună în viața sentimentală și poți profita pentru a petrece timp cu partenerul și a vorbi despre nevoile tale.

Carieră și bani

Dai dovadă de multă creativitate, inspirație, dorință de afirmare a unor talente, a unor pasiuni pe care le ai și asta îți poate aduce satisfacții profesionale.

Sănătate

Te bucuri de multă energie, vitalitate, dinamism în acțiuni și nu ai motive de îngrijorare, însă evită să duci la extrem distracțiile și să-ți accentuezi unele frustrări latente.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 august 2021

Dragoste

Este o zi bună să treci peste ceva din trecut, să te ierți pe tine și îi ierți pe ceilalți. Asta îți va aduce nu doar pace sufletească, ci și evoluție spirituală.

Carieră și bani

Ești foarte mult axat acum pe propria ta persoană și te interiorizezi, te închizi în tine și eviți să asculți tot ce vine din exterior. Ai grijă să nu primești reproșuri de la superiori pentru această atitudine.

Sănătate

Luna trece prin sectorul sănătății tale și-ți cere mai multă odihnă, detașarea de tot ce este toxic și nociv în viața, de obsesii, vicii și sisteme de valori greșite.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 august 2021

Dragoste

Partenerul de viață s-ar putea simți neglijat dacă nu-l vei include în planurile tale, așa că ai grijă în cazul în care ieși cu prietenii sau îți planifici alte activități care nu-l iau în calcul.

Carieră și bani

Este o zi bună să pui la cale niște planuri și proiecte de viitor. S-ar putea ca partenerii de afaceri și colaboratorii să nu înțeleagă exact care este direcția pe care vrei să continui, deci discută detaliile.

Sănătate

Azi ar trebui să-ți pese mai mult de tine și mai puțin de ceilalți. Ai grijă să nu preiei stările altora și să-ți strici dispoziția.

Horoscop zilnic Pești – 17 august 2021

Dragoste

Simți nevoia de a-ți elucida niște mistere, niște dileme, niște confuzii pe care le ai, poate chiar de a-ți valida niște principii și convingeri.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru a te pune în valoare profesional, pentru a te apropia cu multă îndrăzneală de un obiectiv avut, pentru a-ți evidenția un talent. Atenție totuși la conflictele cu superiorii!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba din contră te poți bucura de un boost de energie astăzi, însă ține cont că nivelul de stres poate fi mare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția