Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 aprilie 2022. Taurii sunt luați prin surprindere de veștile primite

Publicat: 17/04/2022, 20:53

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur din zodia Taur își unește astăzi energia într-o conjuncție cu Uranus, planeta neprevăzutului și răsturnărilor de situație. Acest context astrologic poate aduce dialoguri surprinzătoare cu cei din jur, vești neașteptate, dar ne poate stimula și intelectul astfel încât să avem idei ingenioase și să găsim soluții practice la problemele cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în sectorul tău financiar și îți poate aduce vești neașteptate despre bani, dialoguri surprinzătoare în urma cărora să îți vină idei bune despre cum să-ți valorifici talentele și să scoați bani grație abilităților tale. Atenție la cheltuieli neplanificate!

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în zodia ta și-ți aduce idei sclipitoare, dar și practice despre cum să-ți îmbunătățești veniturile. Te descurci impecabil în negocieri, așa că profită. Mercur este guvernatorul iubirii tale, iar această conjuncție îți poate aduce discuții care te surprind, chiar și o declarație de dragoste neașteptată.

Horoscop zilnic Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău, contextul zilei îți poate aduce mult stres, neliniște și agitație interioară. Ai grijă la insomnii și fă un efort să te odihnești mai mult. Posibile vești neașteptate despre starea de sănătate a cuiva apropiat.

Horoscop zilnic Rac

Poți fi luat prin surprindere de propunerile prietenilor sau de o declarație de dragoste a cuiva din anturaj. Tot conjuncția Mercur-Uranus poate sta la baza unor idei revoluționare despre proiectele tale, despre cum să le pui în practică mai eficient și îți poate aduce soluții pentru planurile de viitor pe care le ai.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece în sectorul carierei tale și îți poate aduce dialoguri și propuneri suprinzătoare din partea superiorilor, colaboratorilor, dar și idei revoluționare despre cum să te afirmi și să-ți atingi scopurile.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, prin această conjuncție, îți poate da peste cap niște credințe și convingeri și îți poate schimba niște orizonturi și tipare de gândire. Totdată, te poate stimula să te dezvolți profesional, să te înscrii la niște cursuri, seminarii, să obții o diplomă sau să te folosești de un atestat pe care-l ai. Unii nativi pot primi vești neașteptate din străinătate.

Horoscop zilnic Balanță

Conjuncția Mercur-Uranus este destul de tensionată pentru tine și s-ar putea ca în cuplu să izbucnească tensiuni legate de bani, cheltuieli, mod de administrare a bugetului. Totodată, nu este exclus ca unele secrete să iasă la suprafață. Unii nativi caută soluții și pot avea idei inedite despre cum să scape de o datorie.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece chiar în sectorul relațiilor și poate aduce dialoguri neașteptate cu partenerul de viață. Tot conjuncția de astăzi poate sta și la baza unor propuneri profesionale neașteptate, la baza unor dialoguri neprevăzute și a unor oferte profesionale neașteptate.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția Mercur-Uranus poate aduce discuții surprinzătoare la locul de muncă, dialoguri cu colegii și schimbări bruște de program, de responsabilități, însă cei care-și caută un loc de muncă pot primi vești bune. S-ar putea să afli vești despre starea de sănătate, să primești rezultatul unor analize.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Mercur-Uranus se petrece chiar în sectorul iubirii și îți poate aduce dialoguri inedite cu persoana iubită, dar și cu copiii sau despre copii. Cerințele acestora te pot lua pe nepregătite sau te surprinde o decizie luată de acești. Poate surpriza vine în urma unei declarații de dragoste. Dcaă lucrezi într-un domeniu creativ, această perioadă este revoluționară din punctul de vedere al ideilor care-ți trec prin minte.

Horoscop zilnic Vărsător

Conjuncția Mercur-Uranus poate aduce tensiuni în relațiile de familie, cu părinții, fie din cauza unor bunuri materiale, unor cheltuieli comune, fie din cauza faptului că își dorești mai multă libertate de mișcare. Sunt nativi care pot lua acum decizia de a se muta de acasă.

Horoscop zilnic Pești

Modul inedit în care comunici cu cei din jur îți poate aduce vești și informații care să te ia prin surprindere. Dialogurile de acum pot răsturna ceea ce tu știai, niște tipare de gândire. Pe de altă parte, este o perioadă în care îți vin idei ingenioase și găsești soluții revoluționare la problemele cu care te confrunți. Mercur este guvernatorul relațiilor tale, iar așa că te poți aștepta și la surprize și schimbări de planuri în cuplu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu