Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 februarie 2022. Taurii nu au încredere în cei din jur

Publicat: 21/02/2022, 06:00
Actualizat: 21/02/2022, 12:14

Horoscopul zilei de 21 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în semnul Scorpion și formează un aspect de susținere cu Soarele din Pești, dar și un aspect tensionat cu Mercur din zodia Vărsător. S-ar putea să avem parte de o avalanșă de trăiri emoționale intense, să fim mai sensibili, mai emotivi, dar și creativi. Va trebui să depunem mai mult efort pentru a ne menține raționamentul și simțul practic.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Nu lăsa fricile financiare sau dependențele emoționale să pună stăpânire pe logica ta și nu lua decizii ghidat fiind de acestea. Ascultă-ți mai mult intuiția și lasă-te ghidat de aceasta. Poți avea temeri cu privire la un proiect, la un plan de viitor sau la o relație de prietenie, de asociere care nu pare să se îndrepte în direcția potrivită.

Horoscop zilnic Taur

Luna va trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să nu ai deloc încredere în cei cu care interacționezi, în special fiind vorba de partenerul de viață sau de partenerii profesionali. Încearcă să nu intri în conflicte cu autoritățile din viața ta, fie că sunt părinți sau superiori. Te vor deranja impunerile altora, mai ales dacă trebuie să negociezi un contract.

Horoscop zilnic Gemeni

Deși este o zi destul de agitată la locul de muncă, vei găsi soluții să rezolvi orice problemă îți apare în cale. Ideile tale se vor dovedi bune dacă trebuie să redresezi un proiect sau să scoți din impas un coleg, însă va trebui să ți le impui și să ai încredere în tine.

Horoscop zilnic Rac

Luna trece prin sectorul tău afectiv și ești mai dispus să facă mici compromisuri de dragul persoanei iubite sau de dragul copiilor. Nu vei rezista rugăminților celor dragi. Alți nativi se dedică unor hobby-uri pe care le au și se bucură să descopere lucruri noi.

Horoscop zilnic Leu

Azi ai șanse foarte mari, mai ales spre seară, să te cerți cu partenerul din cauza treburilor gospodărești. Poate nu reușești să ajungi la o cale de mijloc în privința unei investiții pe care trebuie să o faceți pentru casă. Încearcă să nu lași persoanele din exterior să intervină în intimitățile căminului.

Horoscop zilnic Fecioară

Deși ai susținere în comunicare, s-ar putea să ai și idei fixe și să nu asculți ce au ceilalți de zis sau să ai senzația că deții adevărul absolut. Această atitudine îți este nefavorabilă la locul de muncă pentru că poți intra în conflcte cu colegii. În schimb, în cuplu te bucuri de înțelegere mai multă.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea ca tranzitul Lunii prin sectorul tău financiar să te predispună la plăți și cheltuieli, multe dintre acestea fiind făcute pentru cei drag sau pentru propriile tale plăceri. Nu este exclus să câștigi și niște bani, poate un comision mai mare sau poate lucrezi suplimentar sau preiei o activitate extra.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, în aspectele date, ești energic, bine dispus, dar și sensibil și ușor de rănit de cei din jur. Ai tendința de a interpreta vorbele celor dragi sub formă de reproșuri, de aceea s-ar putea să intri și în conflicte cu familia, mai ales către seară.

Horoscop zilnic Săgetător

Ești mai interiorizat, te lași cuprind de amintiri și frământat de gânduri, așa că o discuție cu cineva ți-ar prinde bine. Ai grijă, însă, să nu crezi chiar tot ce auzi, mai ales dacă sunt zvonuri. S-ar putea ca trecutul să-ți dea târcoale sub diverse forme, de aceea nu este exclus să ai parte de o întâlnire, de un dialog cu un fost partener.

Horoscop zilnic Capricorn

Este o zi bună să discuți despre proiectele și planurile tale de viitor sau să ieși la o întâlnire cu prietenii. Însă, veștile financiare pe care este posibil să le primești astăzi nu vor fi chiar cele mai încântătoare, mai ales dacă așteptați o sumă de bani de la un prieten sau asociat.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi se pot manifesta unele nemulțumiri profesionale, mai ales spre seară. S-ar putea să te cerți cu un superior, să fie vorba de direcția profesională sau de faptul că muncești mai mult decât ești remunerat. Oricum ar fi, ești agitat și irascibil și ar fi recomandat să-ți controlezi vorbele.

Horoscop zilnic Pești

Azi este una dintre acele zile în care ești mai curios, mai dornic să descoperi lucruri noi, iar starea de spirit este una bună. S-ar putea totuși ca spre seară să fii copleșit de gânduri, amintiri și întrebări fără răspuns. Ar fi cel mai bine să-ți asculți vocea interioară, chiar dacă nu vei fi prea încântat de mesaj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte