Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 iulie 2021. Gemenii pot crește profesional

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 26 iulie 2021. Gemenii pot crește profesional
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 26/07/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 26 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Pești, unde va face conjuncție chiar cu Jupiter, guvernatorul semnului, aflat în retrogradare aici. Contextul ne stimulează empatia, intuiția și ne face mai generoși, mai optimiști și mai blânzi și creativi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 iulie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să te desprinzi de ceva sau cineva din trecut. Nu lăsa amintirile să te inunde. Iartă și te vei simți mai bine.

Carieră și bani

Oricât ești de agitat de felul tău, azi preferi să te retragi și să analizezi lucrurile din jur fără a lua neapărat inițiative.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin casa sănătății tale, azi vei resimți nevoia de liniște, de pace și de mai multă odihnă.

Horoscop zilnic Taur – 26 iulie 2021

Dragoste

O zi foarte bună să ieși cu prietenii, să-ți faci noi cunoștințe și să te bucuri de înțelegerea celor dragi. Posibil chiar să te atragă cineva din anturaj sau cunoscut în mediul online.

Carieră și bani

O serie de proiecte în care ești implicat se bucură de atenție din partea ta sau sprijin din partea unor persoane. Sunt șanse mari să le duci către succes. Lucrezi și te implici în egală măsură cu ceilalți și asta te bucură, dar îți aduce și popularitate.

Sănătate

Ești foarte ușor de impresionat astăzi și vei simți că-ți face bine implicarea în proiecte de caritate sau pur și simplu dacă faci un gest nobil pentru cineva.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 iulie 2021

Dragoste

Sunt Gemeni care astăzi analizează o ofertă de schimbare a statutului. Chiar dacă nu o discută cu ceilalți, o iau în calcul pentru viitor.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul carierei tale și te susține să te afirmi, să ieși în față și să te faci cunoscut. Nu lua deocamdată decizii radicale privind direcția profesională, ci bucură-te de aprecierile celorlalți. Unii nativi pot crește, pot primi promisiunea unei funcții mai înalte.

Sănătate

Stresul profesional ține de tine și doar de tine astăzi. Dacă ești nervos, starea ta se va amplifica, iar dacă ești calm, vei răspunde zâmbind provocărilor.

Horoscop zilnic Rac – 26 iulie 2021

Dragoste

Poți primi vești din străinătate sau de la un partener aflat la distanță. Ziua poate veni cu bucurii emoționale, sentimentale, așa că permite-ți să visezi și să-ți faci proiecții de viitor. Ajungi mai ușor la concluzii comune în cuplu.

Carieră și bani

O zi foarte bună pentru studiu, pentru a obține o diplomă sau recunoaștere într-un anume domeniu în care te-ai implicat trup și suflet.

Sănătate

Profită de tranzxitul Lunii, guvernatoarea ta, prin Pești pentru a-ți face planuri de vacanță, pentru a fixa o călătorie.

Horoscop zilnic Leu – 26 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele discuții în cuplu pe tema unor cheltuieli comune. Unii nativi află secrete, discută despre situații mai puțin cunoscute, discută pe teme tabu sau legate de intimitate.

Carieră și bani

S-ar putea să te bucuri de un avantaj material nesperat sau partenerul să te sprijine într-un demers financiar. O zi bună de plătit rate, facturi, de calculat și recalculat dobânzi, poate chiar de analizat ideea unui credit.

Sănătate

Azi controlează-ți cât mai mult impulsurile de moment și ferește-te de decizii și acțiuni bruște. Starea emoțională poate fi mai vulnerabilă, așa că evită viciile.

Horoscop zilnic Fecioară – 26 iulie 2021

Dragoste

Luna în tranzit prin Pești îți activează sectorul relațiilor și vei fi mai atent la nevoile de cuplu, dorindu-ți să-ți îmbunătățești conexiunea cu partenerul. Caută calea de mijloc între dorințele tale și cele ale persoanei iubite. Cei singuri pot fi atrași de o persoană nouă.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale se dovedesc profitabile și poți obține niște avantaje de la colaboratori sau chiar poți semna un contract mult dorit.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă poți reflecta stările tale în ceilalți și poți vedea mai ușor ce este de îmbunătățit la tine.

Horoscop zilnic Balanță – 26 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să te atragă o persoană de la locul de muncă sau cunoscută prin intermediul profesiei, însă ai grijă că poate fi vorba de ceva imposibil sau tabu.

Carieră și bani

Activitățile pe care altă dată le desfășurai cu spor și bucurie, astăzi ți se pot părea destul de greu de în deplinit. Posibile tensiuni cu colegii de muncă, așa că nu exagera cu dorințele.

Sănătate

Luna trece prin casa sănătății tale și te poate face mai agitat, mai neliniștiti, așa că evită să te syprasoliciți cu fel și fel de activități.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 iulie 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul vieții sentimentale și-ți poate accentua niște trăiri emoționale, poți simți mai intens astăzi și ești mai dornic de iubire. Relațiile cu copiii se îmbunătățesc, iar cei singuri pot fi atrași de cineva nou.

Carieră și bani

Este o zi foarte creativă pentru tine, așa că lasă-ți simțurile să vibreze și du-ți inspirația pe culmi înalte. Imaginația te va ajuta în activitățile tale.

Sănătate

Resimți din plin nevoia de relaxare, de distracție și de ieșit din cotidian. Profită de tyimpul liber pentru a te bucura de un hobby.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 iulie 2021

Dragoste

Relația cu familia se bucură astăzi de o îmbunătățire. Te apropii de cei dragi, ierți mai ușor și ești mai îngăduitor. Sunt și nativi care iau în calcul ideea de a-și construi o familie.

Carieră și bani

Azi te ocupi mai mult de casă, de activități gospodărești, poate de o reamenajare a locuinței. Nevoia de confort acasă este mare, mai ales pentru cei care lucrează de la domiciliu.

Sănătate

Te bucuri de o stare emoțională bună. Ești mai optimist, mai vesel, mai bine dispus și generos cu cei dragi ție.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 iulie 2021

Dragoste

Poți rezolva multe situații conflictuale prin dialog astăzi, așa că profită și vorbește deschis. Unele situații care au creat animozități în cuplu, azi pot fi iertate și trecute cu vederea.

Carieră și bani

Te bucuri de susținere în ședințe, negocieri, interviuri și discursuri publice. Poți obține mai ușor cuvinte de laudă, mai ales că îți este atu comunicarea astăzi.

Sănătate

Este o zi bună să faci vizite persoanelor dragi, mai ales rudelor pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme, să te plimbi mai mult în natură, să faci scurte excursii, plimbări cu bicicleta.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 iulie 2021

Dragoste

Ai mare nevoie să fii lăudat, să ți se recunoască valoarea și asta pentru că nevoia de siguranță emoțională și sentimentală este mare zilele acestea.

Carieră și bani

S-ar putea să primești un bonus sau o promisiune de creștere salarială. Oricum, azi te bucuri de recunoașterea meritelor tale și totul se răsfrânge la nivel financiar. Nu uita să-ți plătești facturile și ratele la credite.

Sănătate

Nu ezita să-ți bucuri sufletul cumpărându-ți ceva ce-ți doreai. Ese momentul să te apreciezi și tu însuți/însăți.

Horoscop zilnic Pești – 26 iulie 2021

Dragoste

Ai toate șansele să fii atras de o persoană nouă, să-ți bată inima mai tare în preajma cuiva. Dacă ești deja într-o relație, profită de ziua de astăzi pentru a te apropia mai mult de partener. Fii mai atent la dorințele acestuia.

Carieră și bani

Simți că în viața ta se reașterne echilibrul și poți îmbina utilul cu plăcutul, îți poți desfășura cu mai mult spor niște sarcini care altă dată de acaparau.

Sănătate

Luna în tranzit prin zodia ta te susține la nivel emoțional și nu numai. Grație conjuncției cu Jupiter, guvernatorul tău, te vei simți mai optimist, cu mai mult chef de viață și starea generală ți se va îmbunătăți, mai ales dacă ai avut probleme de sănătate până acum.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
LEGEA pe care o așteptau extrem de mulți ROMÂNI. S-a decis azi, 28 martie: Așa...
Creierul uman, mai mare la generațiile tinere. Riscurile de demență scad considerabil
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului