Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021. Balanțele iau decizii în cuplu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021. Balanțele iau decizii în cuplu
Horoscopul zilei de 13 septembrie 2021. Săgetătorii sunt vulnerabili emoțional / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 03/04/2021, 09:19

Horoscopul zilei de 3 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Soare din Berbec și Nodul Nord din Gemeni, aspect care ne ajută să avem mai mult curaj să spunem lucrurilor pe nume, mai mult curaj să ne exprimăm voința, dar ne oferă și idei de afirmare și soluții de ieșit la liman. Pe de altă parte, Luna își începe tranzitul, care va dura aproximativ trei zile, prin zodia Capricorn și ne va face mai perseverebți în atingerea unor scopuri, dar și mai sobri și serioși.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 aprilie 2021

Dragoste

Soarele este guvernatorul sectorului iubirii, iar acest aspect îți poate aduce niște revelații importante legate de viața ta sentimentală. Te poate ajuta să iei unele decizii, să discuți cu persoana iubită și să clarifici diferite contexte.

Carieră și bani

Luna va tranzita astăzi sectorul carierei tale și în contextul dat s-ar putea să cauți soluții de afirmare profesională, să cauți soluții pentru a te apropia de un obiectiv profesional.

Sănătate

Este ultima zi cu Mercur în tranzit prin sectorul sănătății. Vei observa că începi să scapi de unele frici și temeri care au pus stăpânire în ultimul timp pe tine și te vei liniști pe interior, poate unii nativi chiar vor scăpa de insomnii.

Horoscop zilnic Taur – 3 aprilie 2021

Dragoste

Este ultima zi cu Mercur în tranzit prin sectorul prietenilor și te poți folosi de acsta spect pentru a lămuri ceva ce a rămas neclar sau pentru a spune ceva ce ai evitat până acum, dar spune-o cu blândețe.

Carieră și bani

S-ar putea ca zilele astea să fii deranjat de faptul că nu te poți concentra să înveți, să studiezi ceva ce ai nevoie, ceva ce contribuie la dezvoltarea ta, personală sau profesională. Prin minte îți trec multe idei despre cum să-ți crești veniturile.

Sănătate

În continuare se resimte puternic dorința ta de a depăși ceva din trecut, de a vindeca o rană.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă discuțiilor cu prietenii, întâlnirilor cu cei apropiați. Nativii pot fi apreciați de cei din jur pentru temele de dialog abordate și pot să-și facă ușor noi cunoștințe.

Carieră și bani

Ești mult mai curajos în expunerea punctului de vedere. Îți manifești părerile cu îndrăzneală și faci planuri de viitor. Proiectele tale se bucură de idei noi, însă nemulțumirile de moment pot avea legătură cu bugetul sau banii pe care trebuie să-i investești.

Sănătate

Te poți confrunta cu unele temeri și angoase, maia les legate de niște (posibile) pierderi care să-ți strice parțial starea de spirit.

Horoscop zilnic Rac – 3 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ești în căutarea adevărului, astăzi ai putea avea acel curaj necesar să scormonești în trecut sau să pui întrebări pentru a te lămuri. Ai grijă să nu naști tensiuni.

Carieră și bani

Este o zi care-ți poate aduce multe întrebări legate de direcția ta profesională. Te poți frământa în încercarea de a găsi cea mai bună cale de afirmare în carieră și poți observa că sunt multe frici care te țin în loc și care trebuie eliminate.

Sănătate

S-ar putea ca astăzi să fii un adevărat receptor pentru cei din jur și să pui la suflet tot ceea ce trăiesc ceilalți, fie că este bun sau rău, pozitiv sau negativ.

Horoscop zilnic Leu – 3 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă pentru a o petrece în mijlocul prietenilor și pentru a sta de vorbă cu aceștia despre planurile și proiectele tale. Poți primi sfaturi bune. Totodată, poți primi vești din străinătate sau legate de o călătorie

Carieră și bani

Poți să-ți dai seama ce trebuie să studiezi pentru a-ți pune în practică un proiect personal. Posibil să primești chiar oferte de asociere sau să discuți cu asociații despre o dezvoltare a unui proiect de grup.

Sănătate

Luna îți tranzitează casa sănătății, așa că nevoia de odihnă poate fi resimțită mai pregnant. Profită că este weekend și relaxează-te mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 aprilie 2021

Dragoste

Luna traversează sectorul iubirii tale și îți aduce o mai mare nevoie de a-ți manifesta afectivitatea, o mai mare nevoie de a fi alături de persoana iubită sau de copii.

Carieră și bani

Chiar dacă te frămânți din cauze profesionale, ar trebui să știi că azi îți pot veni idei bune legate de afirmarea ta în carieră. Poți găsi soluții pentru a-ți atinge țelurile.

Sănătate

Profită că este zi liberă și dedică-te unor hobby-uri și pasiuni pe care le ai. Chiar dacă nu le desfășori la adevărata valoare, îți îmbunătățesc starea de spirit.

Horoscop zilnic Balanță – 3 aprilie 2021

Dragoste

Contextul astrologic al zilei îți canalizează atenția și energia către configurarea unui viitor pentru relația de cuplu. Vei ști dacă mai are rost sau nu să rămâi alături de partenerul actual. Pe de altă parte, cei singuri se pot ocupa mai mult de casă și pot petrece timp cu familia.

Carieră și bani

Totodată, aceleași aspecte astrale pot avea impact și asupra relațiilor profesionale, astfel că vei ști dacă te asociezi cu cineva sau nu, dacă un colaborator merită încrederea ta sau nu sau dacă semnezi un contract sau nu.

Sănătate

Starea emoțională poate fi mai apăsătoare astăzi, mai vulnerabilă, mai ales dacă familia vine cu unele pretenții sau reproșuri.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 aprilie 2021

Dragoste

Luna tranzitează astăzi sectorul comunicării și te poți folosi de acest context pentru a discuta cu partenerul de viață, pentru a lămuri situații sentimentale.

Carieră și bani

Mare parte din energie se duce către sectorul muncii, însă mai degrabă către căutarea unor soluții pentru a depăși un impas sau pentru a-ți îmbunătăți condiția. Sunt și nativi care iau decizii importante acum legate de un job.

Sănătate

Contextul astrologic al zilei poate ajuta mulți nativi să se vindece de o frică, dependență, de un viciu sau, în alte cazuri, pot afla un remediu bun la o afecțiune pe care o au.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă iubirii. Nativii îndrăgostiți pornesc cu curaj în lupta pentru a cuceri persoana care le place, în timp ce Săgetătorii care au deja relații discută despre viitorul lor.

Carieră și bani

În planul finanțelor rămân active aceleași nemulțumiri mai vechi, dar astăzi se pot evidenția mai mult. Poți avea discuții destul de îndrăznețe cu asociații și poți deschide subiecte pe care altă dată le-ai fi evitat.

Sănătate

Mare parte din energie se duce către distracție sau către un hobby pe care-l ai și pe care vrei să-l reînvii.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 aprilie 2021

Dragoste

Se întrevăd dialoguri cu familia legate de stabilirea unor sarcini și priorități, legate de bunuri de patrimoniu, moșteniri. Nota generală va fi de blândețe și înțelegere în dialog. Alți nativi se preocupă de casă, de curățenie.

Carieră și bani

S-ar putea să prinzi curaj și să vorbești despre ceea ce te deranjează la locul de muncă. Dacă nu lucrezi, posibil să expui celor dragi viziunea ta despre viitorul profesional.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și te face mai atent la nevoile tale personale. Totodată, contextul astrolog al zilei te susține să vii cu idei de schimbare a rutinei și stilului de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă nativilor care și-au pus în plan să cucerească pe cineva. Vor avea toate cuvintele la ei și pot începe o relație, mai ales că acest asepct se tot conturează în ultima vreme. Pot apărea discuții despre copii în cuplu, iar cei care sunt părinți pot comunica mai ușor cu cei mici și se pot apropia de ei.

Carieră și bani

Ești comunicativ, sociabil și îți vin idei foarte bune la problemele pe care le ai. Poți negocia favorabil și te poți împăca cu cineva apropiat. Zi favorabilă învățării și susținerii discursurilor.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai obosit spre seară, dat fiind că Luna îți tranzitează sectorul sănătății, însă nu este vorba de nimic care să te îngrijoreze.

Horoscop zilnic Pești – 3 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă ieșirilor cu prietenii, dialogurilor generale și scurtelor plimbări care vor aduce mai multă pace în sufletul tău.

Carieră și bani

S-ar putea să faci niște cheltuieli astăzi, dar vor fi făcute cu drag. Fie pentru familie, fie pentru locuință, pentru a-ți asigura un mai mare confort acasă.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi