Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 octombrie 2021. Capricornii iau decizii în carieră

Publicat: 04/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Mercur retrograd din zodia Balanță și Jupiter retrograd din Vărsător. Acest context astrologic ne susține să ne folosim capacitățile minții, raționamentul la un nivel înalt, astfel încât putem avea adevărate revelații și momente de conștientizare importante pentru viitorul nostru.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Poți avea idei foarte bune sau poți primi sfaturi de la alții care să contribuie la deblocarea unor proiecte în care ești implicat, mai ales dacă acestea țin de sfera online. În alte cazuri pot contribui la reconturarea unor planuri de viitor. În cuplu se pot rediscuta anumite subiecte care nu au ajuns la un consens în trecut.

Horoscop zilnic Taur

Este o zi care te poate susține în discuțiile profesionale, mai ales dacă vrei să renegociezi sarcini, programul și volumul de muncă. O serie de responsabilități profesionale care te copleșesc pot fi reanalizate și la unele dintre acestea poți renunța. Unii nativi vor trebui să ia decizii importante legate de cariera lor și se vor frământa acum pe toate părțile, dar vor găsi soluția cea mai bună pentru ei.

Horoscop zilnic Gemeni

Este o zi favorabilă vieții sentimentale și asta din punctul de vedere al unei discuții pe care o poți purta cu partenerul de viață, discuție reluată și care în trecut nu a avut rezultat. Poți vedea dacă sunteți pe aceeași direcție de viitor, dacă planurile voastre coincid, însă ai grijă să nu încerci să-l schimbi pe celălalt pentru că nu vei reuși.

Horoscop zilnic Rac

Configurația astrologică a zilei ajută foarte mult nativii care au de discutat probleme de familie, de lămurit situații mai vechi care nu au fost până acum clarificate legate de casă, bunuri patrimoniale. Pot lua decizii sau pot avea idei bune despre cum să obțină un credit să-și cumpere o casă, să o renoveze sau pot apela la cei dragi pentru a primi un împrumut.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi bună să renegociezi niște contracte, să redeschizi discuții cu colaboratorii, mai ales că vei comunica cu multă înțelepciune și ideile pe care le ai, raționamentul tău va fi foarte bun, profund. În cuplu este un moment prielnic să discuți pe teme mai vechi care până acum au adus nemulțumiri și nu au primit răspuns. Viitorul unei relații poate fi analizat acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astriologic al zilei te susține să ai idei financiare foarte bune, să găsești soluții de redresare eficiente, dar mai ales să renegociezi niște condiții salariale sau legate de muncă. Nu vei mai accepta să muncești decât dacă ești remunerat corespunzător și îți vei susține punctul de vedere cu multă încredere în tine.

Horoscop zilnic Balanță

Trigonul de astăzi îți este foarte favorabil pentru că te ajută să ai mai multă încredere în raționamentul tău, în deciziile tale și poți reveni asupra unor idei, gânduri chiar și concluzii la care ai ajuns în trecut, asupra unor verdicte date pentru a le regândi. Poți avea discuții cu persoana iubită și copiii și poți vedea care este direcția de viitor pe care mergeți de acum înainte sau ceea ce-și doresc copiii pentru viitorul lor.

Horoscop zilnic Scorpion

Poți să-ți asculți intuiția cu încredere astăzi pentru că ceea ce-ți sugerează vocea interioară poate fi cu adevărat un mesaj revelator. Ai parte de momente de conștientizare și poți depși multe situații apăsătoare din trecutul tău. Încearcă să strângi în jurul tău oameni cu o gândire pozitivă pentru că te vor influența în bine.

Horoscop zilnic Săgetător

Nu este deloc exclus să ai parte de o întâlnire cu un fost prieten sau fost partener de viață sau să reiei niște discuții în cuplu care până acum nu ajuns la o cale de mijloc. Posibil să ai pretenția că partenerul îți cere cam multe. Profesional, de asemenea, este o zi bună pentru renegocieri și reluarea unor discuții cu schimbarea unor termeni și condiții.

Horoscop zilnic Capricorn

Este cea mai potrivită zi să te pui în evidență profesional, să discuți cu superiorii și să-ți expui talentele și abilitățile, chiar dacă poate părea că te lauzi. Poți renegocia o situație ce ține de carieră, o funcție și poți obține și bani și stimă în acelai timp dacă vei avea încredere în tine și vei cere ce ți se cuvine.

Horoscop zilnic Vărsător

O serie  de convingeri pe care le-ai avut se pot schimba acum ca urmare a reeditării unor contexte. Pe de altă parte, nevoia de a crește te poate stimula să pui întrebări, să cauți răspunsuri, să citești cărți, să urmărești documentare sau chiar să cauți să stai de vorbă cu mentori, ghizi spirituali, persoane cu experineță într-un anumit domeniu.

Horoscop zilnic Pești

Azi te poți pune puțin pe pauză și poți analiza dintr-o altă perspectivă o situație legată de sănătatea ta sau de situația financiară, chiar și de o relație intimă. Poți avea un moment de revelație, o idee bună care să te ajute să te redresezi financiar. Unii nativi pot trăi o aventură pasională, iar alții pot discuta cu partenerul despre bani, buget comun și relația intimă, încrederea pe care și-o acordă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția