Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 aprilie 2021. Taurii sunt conectați la trecut

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 aprilie 2021. Taurii sunt conectați la trecut
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 05/04/2021, 21:20

Horoscop 6 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole. Horoscopul vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc un sextil între Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec și Marte, planeta acțiunii și a dorinței, din zodia Gemeni. Aspectul ne susține în zona sentimentală, să ne exprimăm sentimentele, să facem pași în relația în care suntem sau pași spre o nouă relație.

Este o perioadă în care flirtăm cu mai multă îndrăzneală, însă nu ar trebui să ne jucăm cu cuvintele pentru că putem creea dintre cele mai intense pasiuni. Aspecul este revigorant pentru viața intimă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 6 aprilie 2021

Dragoste

Contextul astrolog al zilei te susține să flirtezi și să cucerești cu multă îndrăzneală pe cine îți dorești. Dacă ai o relație, profită și fă declarații romantice partenerului.

Carieră și bani

Sunt posibilie discuții pe teme financiare. S-ar putea ca unii nativi să negocieze un contract sau să discute despre salarizare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră te bucuri de energie și o exprimi în toate direcțiile.

Horoscop zilnic Taur – 6 aprilie 2021

Dragoste

S-ar putea ca trecutul să-ți dea târcoale. Nu este exclus să te întâlnești cu un fost partener sau să reiei un dialog cu cineva din trecut.

Carieră și bani

Ai grijă pe ce cheltui banii astăzi pentru că poți avea tendina de a face cumpărături pe fond emoțional.

Sănătate

S-ar putea să nu te poți odihni așa cum trebuie pentru că ești agitat și destul de neliniștit pe interior.

Horoscop zilnic Gemeni – 6 aprilie 2021

Dragoste

Atragi ca un magnet persoanele în jurul tău și nu este exclus ca acest curaj pe care-l ai astăzi să te aducă mai aproape de o persoană care-ți place. În cuplu, profită și discută cu curaj ceea ce te neliniștește.

Carieră și bani

Ești foarte serios cu tot ce ține de sectorul învățării și studiului și azi ai putea, în urma dialogurilor, sau cursurilor la care participi să-ți îmbunătățești cunoștințele, să afli informații importante pentru ascensiunea ta.

Sănătate

Ai energie, Marte este în zodia ta, dar ai grijă să nu exagerezi cu distracțiile sau discuțiile până târziu în noapte.

Horoscop zilnic Rac – 6 aprilie 2021

Dragoste

În cazul unor nativi, contextul astrologic de astăzi poate aprinde o paiune cu o persoană din anturaj sau cunoscută în mediul profesional.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă pentru a-ți învinge fricile și a ieși în față. Te poți afirma și poți culege roade, însă trebuie să ai curaj.

Sănătate

Starea interioară, deși agitată, te va ajuta astăzi să vezi o situație dintr-o altă perspectivă și să-ți îmbunătățești starea generală. Încearcă să te folosești de acest context astrologic să eliberezi niște angoase și frici.

Horoscop zilnic Leu – 6 aprilie 2021

Dragoste

Ziua de astăzi te susține să discuți cu partenerul de viață despre aspecte ce vizează viața în doi, chiar posibil legate de o mutare sau reamenajare a casei. Luna traversează sectorul relațiilor tale, așa că o conexiune cu partenerul poate aduce beneficii relației voastre.

Carieră și bani

Discuțiile cu cei din jur sunt ca o mină de aur pentru tine. Poți culege informații importante și poți descoperi soluții la problemele tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar ai un plus de energie datorită aspectului benefic pe care Soarele, guvernatorul tău, îl face cu Luna astăzi.

Horoscop zilnic Fecioară – 6 aprilie 2021

Dragoste

Folosește-te de contextul astrologic al zilei pentru a reaprinde pasiunea în cuplu, pentru a alunga monotonia. O cină romantică poate fi liant al relației acum.

Carieră și bani

Te preocupi mai mult de nevoile colegilor și le sari în ajutor imediat. Este o zi favorabilă să discuți aspecte financiare, poate chiar legate de salarizare.

Sănătate

Luna traversează casa sănătății tale, așa că ai putea încerca să te responsabilizezi mai mult și să te odihnești corespunzător. Nu sunt aspecte negative, dar pentru tine odihna este esențială în această perioadă.

Horoscop zilnic Balanță – 6 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi benefică vieții sentimentale, indiferent că ești singur sau ai o relație. Dacă ești parte a unui cuplu, te înțelegi cu partenerul și poți ajunge la viziuni comune, la planuri comune de viitor, iar erotismul dintre voi este puternic. Dacă ești singur nu ar trebui să stai deloc pe gânduri dacă-ți dorești să cucerești pe cineva pentru că ai șanse mari să legi o relație acum.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt bine apsectate astăzi, așa că îndrăznește să discuți ceea ce ai nevoie cu cei cu care interacționezi. Unii nativi pot avea parte de noi oferte de colaborare.

Sănătate

Este oz i foarte bună din punct de vedere al stării de spirit. Te simți bine, ești energic și optimist.

Horoscop zilnic Scorpion – 6 aprilie 2021

Dragoste

Ziua de astăzi îți favorizează viața sentimentală. Lasă pasiunea și erotismul să conducă în cuplu, iar dacă ești singur, ai grijă, că poți cuceri foarte ușor, însă ceea ce se leagă acum s-ar putea să aibă la bază doar atracția fizică.

Carieră și bani

Este o zi bună să obții niște beneficii materiale, poate chiar legate de situații ce țin de moșteniri, litigii, asigurări, credite.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și te simți în largul tău astăzi, deși sunt contexte emoționale care te apasă în continuare, dar pe care le poți ignora mai ușor.

Horoscop zilnic Săgetător – 6 aprilie 2021

Dragoste

Cu Venus în sectorul iubirii tale, și în aspecte cu Marte, poți profita pentru a da frâu liber pasiunii în cuplu. Dacă ești singur, cresc șansele de a începe o nouă relație cu o persoană cu care să empatizezi la nivel de convingeri și credințe.

Carieră și bani

Ești foarte atent la ceea ce transmiți celorlalți, responsabil cu cuvintele tale, iar acest context te va ajuta să negociezi favorabil un contract profesional. Și dialogurile cu colaboratorii sunt oportune acum.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 6 aprilie 2021

Dragoste

Te bucuri de forță interioară, de o putere emoțională care te ajută să te mobilizezi foarte bine, indiferent de provocări. O zi bună pentru pasiune și erotism în viața sentimentală.

Carieră și bani

Ești foarte determinat să-ți rezolvi sarcinile și foarte incisiv în acțiunile tale. Posibile discuții pe teme financare, dar care nu vor rezolva deocamdată mare lucru, însă și o promisiune este binevenită acum.

Sănătate

Faptul că îți ții în frâu emoțiile te ajută să te simți bine la modul general. Saturn, guvernatorul tău, este conjunct cu Luna și acest aspect îți dă putere interioară.

Horoscop zilnic Vărsător – 6 aprilie 2021

Dragoste

Ești îndrăzneț în a cuceri pe cine îți place. Nu te dai înapoi de la nimic și asta te va ajuta să ajungi acolo unde-ți dorești. Sunt șanse mari să începi o nouă relație.

Carieră și bani

Este o zi în care comunicarea îți este cel mai de preț atu și poți negocia cu încredere. Ai putea chiar să afli informații prețioase sau să primești propuneri îndrăznețe care să merite analiza ta.

Sănătate

Luna se află în zodia ta și acest aspect te ajută să-ți ții în frâu emoțiile, mai ales că face conjuncție cu Saturn. Totodată, nu ai de ce să-ți faci griji cu privire la sănătatea ta pentru că aspectele Lunii cu Soarele sunt benefice.

Horoscop zilnic Pești – 6 aprilie 2021

Dragoste

Dacă vrei să te apropii de partener, azi încearcă să fii mai deschis, să-ți exprimi emoțiile și stările interioare. Ai nevoie să ai încredere în cineva și să-i faci destăinuiri.

Carieră și bani

Venus se află în sectorul tău financiar și deși te susține să-ți îmbunătățești veniturile, ai grijă ca astăzi să u fii prea risipitor, prea cheltuitor, mai ales pe fond emoțional.

Sănătate

S-ar putea ca ceva sau cineva din trecut să te răscolească și să nu știi exact ce atitudine să adopți. Lasă emoțiile să iasă la suprafață. Dacă le inhibi, poți da naștere unor frustrări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”