Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 martie 2022. Gemenii sunt agitați și naivi

Publicat: 09/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 9 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Gemeni și crește nevoia de socializare. Putem avea idei bune, putem găsi soluții ingenioase, dat fiind că este bine aspectată de planetele din Vărsător, însă în egală măsură putem fi confuzi și creduli, putem înțelege greșit mesajele, dat fiind că formează careuri cu planetele din Pești.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Fii mai atent la modul în care te exprimi, la cum transmiți și interpretezi mesajele. Pot veni informații destabilizatoare către tine și ar trebui să nu te grăbești nici să tragi concluzii și nici să iei decizii. Nu este nici momentul negocierilor. Grijă la acte și la deplasări!

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să fii surprins de unele vești financiare care-ți ajung la urechi sau să fii tentat să cheltui pe lucruri inutile sau pentru a menține ritmul cu prietenii. De asemenea, poți fi mai ușor păcălit cu banii și promisiunile legate de returnarea unei datorii. Unii nativi pot să primească niște responsabilități care să fie suplimentar remunerate.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna îți oferă energie mentală mare, în tranzitul său prin zodia ta, însă te și stimulează la gânduri multe și la agitație. Nu te lăsa păcălit, nu crede tot ce auzi și ai grijă la confuzii. Nu este momentul să iei decizii, mai ales de natură profesională. Nu vei da înapoi dacă trebuie să-ți susții un adevăr sau punctul de vedere în fața cuiva.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să fii mai agitat astăzi, să fii mai neliniștit și să nu te poți concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut. Te stresezi mai mult și mai ales pentru alții și ar trebui ca astăzi să te înconjori doar de persoane optimiste. Nu-ți consma energia pentru nimeni.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să te cam lași dus de nas de prieteni fără să-ți dai seama și să devii prea credul. Dacă îți faci planuri cu aceștia, ai grijă să nu pierzi detalii importante din vedere. Posibil ca și asociații să vină cu idei care să te surprindă și să-ți dai seama că nu te poți baza pe alții. Nu da și nu lua bani cu împrumut!

Horoscop zilnic Fecioară

Se întrevede o zi stresantă la locul de muncă, agitată. Vin sarcini care te scot din zona de confort și nici dialogurile cu colegii nu sunt mai calme. În plus, s-ar putea să te alegi cu responsabilități cam mari și să fii forțat să ieși în față. Vei face față cu brio provocărilor care apar în carieră.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea ca neînțelegerile cu cei din jur să fie cam mari și greu de aplanat. Te lupți pentru adevărul tău, pentru principiile tale, dar ai grijă că poți să fii și păcălit de contexte. De exemplu, să te lupți pentru un ideal greșit sau care nu-ți aparține. Viziunile tale și ale colegilor sunt diferite, însă îți vei susține punctul de vedere până în pânzele albe.

Horoscop zilnic Scorpion

Starea emoțională nu este tocmai bună și asta pentru că poți resimți niște frici și neîncrederi în cei din jur. În schimb, vei avea liniște din partea familiei și asta pentru că te vei simți în siguranță. Nu este exclus să fii păcălit, așa că nu te grăbi la investiții.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aducă neîncredere și confuzie, vești destabilizatoare și tensiuni cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Poți fi surprins de un dialog avut și nu este exclus să te simți mințit și să nu știi ce decizie să iei.

Horoscop zilnic Capricorn

Te poți aștepta la agitație multă la locul de muncă și nu este exclus să vină sarcini suplimentare, noi responsabilități profesionale. În ciuda nemulțumirilor de moment, te poți bucura de un bonus sau de un comision mai mare. Cu colegii, în schimb, va fi greu să lucrezi astăzi și nu te vei înțelege deloc ușor.

Horoscop zilnic Vărsător

S-ar putea să cheltui mai mult pentru copii sau pentru persoana iubită, însă este foarte probabil să arunci cu bani și pe mofturile și plăcerile tale. Evită speculațiile financiare. Unii nativi pot dezvolta neîncredere în cei dragi.

Horoscop zilnic Pești

Se întrevăd tensiuni în familie și stres în rezolvarea unor treburi casnice. Nu vei fi prea deschis la compromis, așa că ai grijă cel puțin să nu rănești prin ceea ce spui. Ești tentat să faci reproșuri cam exagerate. Grijă și la actele unei case!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția