Horoscopul zilei de 11 aprilie 2021. „Gemenii” își fac planuri de viitor

Horoscopul zilei de 11 aprilie 2021. „Gemenii” își fac planuri de viitor
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2021. Grijă la deplasări pentru „Gemeni” / Foto: Pixabay.com
Publicat: 11/04/2021, 07:25
Actualizat: 11/04/2021, 08:00

Horoscopul zilei de 11 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Berbec, acolo unde se pregătește mâine să formeze un remarcabil fenomen de Lună Nouă, pozitiv și benefic tuturor.

Din această poziție, ne face mai curajoși și mai dornici de afirmare, iar astăzi se va afla în conjuncție cu Mercur, planeta comunicării, prin urmare, vom fi mai direcți în exprimare și mai iuți la minte, simțind nevoia de a ne spune punctul de vedere. Aspectul ne ajută foarte mult și în analiza stărilor emoționale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 aprilie 2021

Dragoste

Lecția acestei perioade, în cazul tău, este despre iubirea de sine, așa că astăzi vorbește cu tine despre emoții și ceea ce simți vizavi de tine.

Carieră și bani

Nevoia de a ieși în față, de a te afirma este mare și poți găsi soluții bune, poți avea idei bune astăzi. Fii atent la ele.

Sănătate

Este o zi favorabilă conștinetizărilor despre propria ta persoană și propria ta sănătate. Poți chiar purta dialoguri despre ce schimbări îți dorești să faci la aceste capitole.

Horoscop zilnic Taur – 11 aprilie 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul iubirii, iar astăzi, prin conjuncția cu Luna ai putea avea niște revelații despre viața ta sentimentală. Poți simți nevoia să vorbești mai mult despre trecut sau cu o persoană din trecut.

Carieră și bani

Ziua de astăzi nu este despre muncă. Evită să te suprasoliciți cu astfel de activități și dedică-te sufletului mai mult.

Sănătate

Cu Luna în tranzit prin sectorul subconștientului s-ar putea să te simți mai interiorizat, să vrei să stai mai mult cu tine, iar amintirile și gândurile pot veni în valuri, așa că nu este exclus să ai insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 aprilie 2021

Dragoste

Nevoia de a te înconjura de prieteni și de a povesti, de a sta la discuții cu aceștia este mare și azi ar trebui să te înconjori și să te buvcuri de compania celor dragi.

Carieră și bani

Fii atent la ideile care-ți vin legate de planurile tale. Poți găsi soluții pentru un proiect și asociații pot veni cu sfaturi bune.

Sănătate

S-ar putea să resimți nevoia de libertate mai mult, nevoia de a explora și a te bucura de noi descoperiri.

Horoscop zilnic Rac – 11 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi în care ai putea vorbi cu partenerul de viață despre subiecte care până acum v-au adus tensiuni, însă nu o face cu autoritate.

Carieră și bani

Simți nevoia de a ieși în față, de a vorbi cu superiorii sau colaboratorii despre ceea ce-ți dorești și chiar dacă este duminică, îți poți face un plan în acest sens. Poți analiza o ofertă profesională.

Sănătate

Luna, guvernatoarea ta, te susține energetic, însă ai grijă să nu te suprasoliciți. Dedică-te terapiilor care știi că-ți fac bine.

Horoscop zilnic Leu – 11 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ai o relație la distanță sau nu te-ai mai văzut de multă vereme cu partenerul de viață, ziua de astăzi favorizează apropierea, chiar dacă în unele cazuri doar prin dialog.

Carieră și bani

Te preocupi de studiu, de cunoaștere și s-ar putea ca astăzi să discuți cu cineva din străinătate. Ai grijă că tinzi să-ți susții cu destul de multă înverșunare punctul de vedere și pot apărea confruntări de opinie.

Sănătate

Este o zi favorabilă călătoriilor sau, cel puțin, plimbărilor în natură. Mergi în locuri noi pe care nu le-ai mai vizitat până acum.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 aprilie 2021

Dragoste

Emoțiile pot escalada și în loc să discuți pe teme financiare, cel mai bine ar fi să te folosești de contextul zilei pentru a da frâu liber pasiunii.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri tensionate pe teme financiare sau legate de un partaj, de împărțirea unor bunuri materiale.

Sănătate

Esti emoțional și poți lăsa la vedere unele frici, poți da curs unor dependențe și ar fi de preferat să eviți aceste contexte.

Horoscop zilnic Balanță – 11 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă discuțiilor cu partenerul de viață. Puteți să vă împărtășiți mai ușor emoțiile. Cei singuri pot căuta un liat de legătură prin dialogul cu persoana care le place.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri pe teme profesionale, fie cu colaboratorii, fie cu cei cu care desfășori activități comune, însă ai grijă să nu le duci în zona tensionată.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 aprilie 2021

Dragoste

Te poți simți mai stăpân pe emoțiile tale și mai sigur pe tine și pe puterea ta de seducție.

Carieră și bani

Dacă nu lucrezi astăzi, evită discuțiile cu colegii de muncă pentru că pot fi iritante și poți avea parte de nervi.

Sănătate

Nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap, stări de irascibilitate și neliniște și chiar cu insomnii.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, flirtezi și flirtezi. De fapt, de apropii cu pași sigură să cucerești pe cineva și să dai curs unei noi povești de iubire. Zi favorabilă pentru activități cu copiii sau relaxare în cuplu.

Carieră și bani

Este o zi mai puțin favorabilă negocierilor și asta pentru că poți să nu fii atent așa cum ar trebui la ceea ce-ți spun ceilalți. Ești, cel mai probabil, mult prea distrat.

Sănătate

Te bucuri de hobby-urile tale, de pasiunile tale și asta îți aduce o stare generală bună, însă ai grijă la excese.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 aprilie 2021

Dragoste

Discuțiile cu familia sunt destul de bine aspectate și ai putea să te folosești de contextul zilei pentru a discuta tot ce te apasă.

Carieră și bani

Te dedici activităților casnice și gospodărești cu mai multă bucurie, emoție. În continuare se întrevăd cheltuieli pentru casă, însă mult mai responsabile astăzi.

Sănătate

Starea emoțională este cea care îți cam ghidează întreaga zi, așa că fă tot posibilul pentru a fi fericit cu tine înainte de toate.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 aprilie 2021

Dragoste

Azi poți fi mai mult prea direct în exprimarea ideilor, a punctului de vedere. S-ar putea ca emoțiile să te ghideze în manifestări și acestea să fie mult prea intense.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru cei care învață, care se pregătesc pentru un examen pentru că se pot concentra mai bine.

Sănătate

Azi simți nevoia de a te plimba, de a ieși din casă, poate chiar de a fec scurte excursii care să-ți ridice moralul.

Horoscop zilnic Pești – 11 aprilie 2021

Dragoste

Pune-te mai mult în valoare dacă vrei să cucerești pe cineva, cu alte cuvinte, vinde-te mai scump.

Carieră și bani

Se întrevăd posibile dialoguri pe tema banilor, finanțelor, bugetului și s-ar putea ca și astăzi să fii tentat să cheltui mai mult decât de obicei.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămâna 5 – 11 aprilie 2021. Gemenii pot fi nesiguri de direcția profesională

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 ne ajută să ne punem în ordine ideile și să comunicăm cu maturitate și seriozitate.

Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 începe sub auspiciile lui Mercur, proaspăt intrat în zodia Berbec, aspect care se va face din plin resimțit acum, dat fiind că face și un sextil cu Saturn, care ne oferă ocazia să punem în practică ideile îndrăznețe pe care le avem și să fim mai responsabili în comunicare.

Pe de altă parte, nu am scăpat pe deplin de confuzie, dat fiind că Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni, face un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din Pești. Va trebui să fim foarte atenți la acțiunile noastre pentru că ne putem risipi energia foarte ușor. În plus, dăm dovadă de multă nesiguranță în acțiuni și putem manifesta o mai mare neîncredere în noi.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec este susținută pe rând de Marte și de Jupiter, Marele Benefic, din Vărsător, context care ne ajută să reaprindem pasiunea și să avansăm în relații. Suntem mai dispuși să iertăm și să ne împăcăm cu cei dragi nouă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare. Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii. Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun