Horoscopul zilei de 24 martie 2021. „Peștii” sunt irascibili

Horoscopul zilei de 24 martie 2021. „Peștii” sunt irascibili
FOTO: Pixabay
Publicat: 23/03/2021, 23:50

Horoscopul zilei de 24 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect un careu între Mercur, planeta comunicării, din zodia Pești și Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni.

Acest context vorbește despre multă confuzie, deoarece se dă o luptă între iluzie și rațiune. Putem fi mai agitați și ar fi de preferat să nu ne grăbim în luarea deciziilor.

Luna tranzitează zodia Leu și dorința de afirmare poate fi mai puternică astăzi.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 martie 2021

Dragoste

Azi va trebui să fii mai atent la ceea ce spui, dar mai ales la modul în care o spui pentru că poți da naștere ușor conflictelor în jurul tău. Luna îți traversează sectorul iubirii și-ți poate scoate în cale o persoană care să te atragă.

Carieră și bani

Evită astăzi să iei decizii pripite și fii foarte atent la negocieri. S-ar putea ca lucrurile să nu fie așa cum par sau așa cum le vezi tu acum.

Sănătate

Fii mai atent la deplasări și încearcă să nu te enervezi din orice. Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare psihică pentru că poți resimți simptome asemănătoare oboselii cronice. Nu fii uimit dacă te vei confrunta cu insomnii.

Horoscop zilnic Taur – 24 martie 2021

Dragoste

Cum Marte îți guvernează relațiile și Mercur iubirea, s-ar putea ca astăzi să fii foarte conflictual în relația de iubire, în dialogurile cu partenerul de viață. Evită să iei decizii sentimentale.

Carieră și bani

Evită să faci cheltuieli dacă nu sunt neapărat necesare. S-ar putea să nu poți susține financiar mofturile prietenilor, așa că mai bine refuză invitațiile care par prea costisitoare.

Sănătate

Marte este și guvernator al sănătății tale și nu este exclus să îți treacă fel și fel de gânduri și idei prin minte, cel mai probabil, temeri fără justificare.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 martie 2021

Dragoste

Este o zi bună pentru a discuta cu prietenii, iar dacă ești singur poți cunoaște pe cineva cu care să legi rapid o conexiune mentală. Ai grijă să nu fii prea direct în exprimare.

Carieră și bani

Este nevoie de mai multă atenție în dialogurile cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate pentru că aspectele astrologice nu sunt deloc în favoarea ta. Marte se află în zodia ta și te face certăreț, iar Mercur este chiar guvernatorul tău și se află în sectorul carierei. Ar fi bine să eviți și deciziile profesionale de amploare.

Sănătate

Ești destul de agitat astăzi, tensionat, irascibil și nimic nu pare să-ți fie pe plac. Atotidinea aceasta te predispune la accidente și lovituri dacă nu ești atent la ceea ce faci și te grăbești.

Horoscop zilnic Rac – 24 martie 2021

Dragoste

Te simți neînțeles de persoana iubită, poate neapreciat și s-ar putea ca în interiorul tău să se ducă o adevărată revoltă a principiilor, a crezurilor și credințelor. Unii nativi se pot lăsa furați de amintirea unei foste iubiri.

Carieră și bani

Luna, guvernatoarea ta, în tranzitul său prin Leu de astăzi te susține să te pui în valoare profesional, în primul rând prin abilitățile tale, prin talentele native.

Sănătate

Ești agitat la nivel psihic, dat fiind că Marte se află în acest sector. Posibil să fii frământat de gânduri prea multe, să te simți neliniștit și chiar să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Leu – 24 martie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează zodia astăzi și te face mai preocupat de propriile tale nevoi, însă către seară va face o opoziție cu Saturn din sectorul relațiilor, așa că nu este exclus ca partenerul să aibă prea multe pretenții de la tine sau să devină prea rece și rigid în comparație cu așteptările și dorințele tale.

Carieră și bani

Ești mult mai încrezător în forțele tale, te afirmi mai ușor, ieși în față și vrei să cunoști lucruri noi, oameni noi, să explorezi situații, domenii, să te documentezi în anumite privințe. În a doua parte a zilei va trebui să fii mai atent la discuțiile cu superiorii. Te pot lua prin surprindere și te pot tensiona.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și se va afla în aspecte de susținere cu Soarele, guvernatorul tău, ceea ce pentru tine este o adevărată mină de energie. Te simți bine și ești mult mai optimist.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 martie 2021

Dragoste

Mercur este cuadrat astăzi și cum se află în sectorul relațiilor tale este foarte probabil ca certurile cu partenerul de viață să apară chiar și fără motive serioase. Evită să te transformi într-un dictator în cuplu.

Carieră și bani

Se anunță o zi foarte tensionată în plan profesional. Mercur este guvernatorul tău și se află în careu cu Marte din sectorul carierei, deci ai mai multă grijă la tensiunile cu superiorii, la cum discuți cu aceștia și la modul în care percepi autoritatea lor. Cu greu vei ajunge la o înțelegere și te pot deranja peste măsură acțiunile lor, iar imaginea ta poate fi afectată dacă nu-ți controlezi pornirile impunătoare.

Sănătate

S-ar putea să ai nevoie de mai multă odihnă, maia les că și Luna îți tranzitează casa sănătății. Stresul profesional și tensiunile cu ceilalți îți pot descărca complet bateriile și te pot face mai irascibil.

Horoscop zilnic Balanță – 24 martie 2021

Dragoste

Se anunță o zi favorabilă iubirii, o zi în care te poți apropia de partener sau, dacă ești singur, poți cunoaște pe cineva care să te atragă, posibil chiar din cercul de prieteni.

Carieră și bani

Te concentrezi cu greu pe sarcinile și activitățile profesionale. Gândul îți fuge și ar fi bine să nu te grăbești în luarea deciziilor. În plus, poți fi mai conflictual cu colegii, maia les dacă nu aveți aceleași opinii și convingeri.

Sănătate

Îți faci multe griji cu privire la starea ta de sănătate, fără a avea neapărat un motiv clar. Cel mai probabil sunt idei care te sperie sau convingeri ale altora cu care nu empatizezi.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 martie 2021

Dragoste

Nu te aștepta ca persoana iubită să te înțeleagă din priviri, să-ți înțeleagă stările contradictorii sau cuvintele aruncate la nervi. Dacă vrei să nu ai parte de conflicte, ai face bine să fii mai deschis la dialog și să nu iei totul ca pe un reproș.

Carieră și bani

Luna îți traversează sectorul carierei și te face mai atent la imaginea ta, mai dornic de afirmare. Posibil să fii surprins că ceilalți nu te apreciază așa cum te așteptai și să-ți verși frustrările asupra familiei.

Sănătate

Cum Marte este guvernatorul tău, contextul zilei te poate face mai irascibil, mai sensibil și mai agitat, mai ales mental.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 martie 2021

Dragoste

Folosește-te de contextul astrologic al zilei pentru a-ți clarifica crezurile sentimentale. Soarele din sectorul iubirii și Luna din sectorul principiilor de viață sunt în aspecte armonioase, iar Marte este în sectorul relațiilor. Este foarte probabil să nu-ți poți exprima emoțiile sau dacă o faci să arunci vina pe ceilalți, să ai senzația că cineva are ceva cu tine, că partenerul este prea autoritar.

Carieră și bani

Mercur este guvernatorul carierei tale și astăzi nu este exclus să intri mai ușor în conflicte cu superiorii, mai ales că nimeni nu pare să-ți înțeleagă stările oscilante.

Sănătate

Marte este guvernator al sănătății tale și s-ar putea să te temi mai mult astăzi pentru ceva din trecut, pentru niște simptome reapărute sau oboseala cronică să-și spună cuvântul și să ai insomnii.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 martie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai senzația că partenerul nu-ți dă valoarea pe care o meriți, că este gelos sau prea dependent de tine. Dacă ești singur, crește nevoia de a avea pe cineva alături.

Carieră și bani

Nu vezi cu ochi buni modul în care colegii își desfășoară sarcinile și s-ar putea să le arunci săgeți destul de usturătoare, deci tensiunile pot apărea. Posibile neplăceri de ordin financiar.

Sănătate

Încearcă să te odihnești mai mult și să nu lași ceea ce se petrece în exteri să te însoțească în intimitatea căminului. Te poți relaxa foarte bine acasă.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 martie 2021

Dragoste

Ai impresia că tu faci totulm că totul depinde de tine și că ceilalți nu s-ar descurca fără tine. Poate este doar o părere. Ai grijă ca din această cauză să nu te simți neapreciat de partener și să dai curs unor conflicte și reproșuri.

Carieră și bani

Evită pe cât posibil speculațiile financiare, jocurile de noroc și nu crede toate promisiunile pe care le auzi. Nu te vei îmbogăți peste noapte. Încearcă să iei decizii cât mai raționale în privința cheltuielilor și investițiilor.

Sănătate

S-ar putea ca în a doua parte a zilei să fii mai posomorât, mai agitat, să te simți mai obosit. Nu ar strica să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Pești – 24 martie 2021

Dragoste

Cum Mercur se află chiar în zodia ta și este cuadrat de Marte, cel mai probabil nu vei suporta niciun reproș din partea familiei și vei intra foarte ușor în conflicte cu cei dragi.

Carieră și bani

Deși din punct de vedere financiar poate fi o zi bună, în care să te bucuri de roadele muncii tale, asta nu înseamnă că nu vei fi conflictual și pus pe harță. Luna îți tranzitează casa muncii și te poate pune în conflicte cu colegii care au alte idei decât ale tale sau găsesc alte soluții decât cele cu care vii tu.

Sănătate

Te frământă multe întrebări, gânduri, vrei să acționezi, dar te retragi și tot acest context te va obosi peste măsură, așa că în loc să te agiți, mai bine te-ai relaxa cu o muzică bună și mai multă odihnă.

Horoscop săptămâna 22 – 28 martie 2021. Berbecii sunt în centrul acțiunii

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 martie 2021 poate aduce un conflict între rațiune și visare și astfel putem fi mai confuzi decât de obicei, motiv pentru care nu este recomandat să luăm decizii de amploare.

Săptămâna 22 – 28 martie 2021 se remarcă printr-o serie de aspecte tensionate pe care le fac planetele Mercur din Pești și Marte din Gemeni, atât cu Nodurile Lunare, cât și între ele, ceea ce denotă multă tensiune, agitație, confuzie și o doză mare de impulsivitate în luarea deciziilor, dar și acțiuni îndrăznețe, dar negândite.

Săptămâna se deschide totuși cu un trigon între Marte și Saturn, deci acțiunile nastre vor fi atent calculate, vom avea răbdare și o bună capacitate de concentrare, însă lucrurile se pot schimba de miercuri încolo.

Soarele și Venus își unesc energiile într-o conjuncție în zodia Berbec, care va fi izvor de energie, ambiție, dorință și pasiune. Iubirea de sine crește, dar și interesul pentru noi povești de iubire sau pentru îmbunătățirea realațiilor actuale.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Balanță, moment intens care poate aduce ocazia unor schimbări semnificative în relațiile cu cei din jur.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum a început revoluția rusă pe străzile Iașiului