Horoscopul zilei de 10 februarie 2021. „Capricornii” trebuie să evite speculațiile financiare

Horoscopul zilei de 10 februarie 2021. „Capricornii” trebuie să evite speculațiile financiare
Nu rata horoscopul oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 09/02/2021, 21:56
Actualizat: 09/02/2021, 22:03

Horoscopul zilei de 10 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc o cuadratură între planeta comunicării, Mercur, retrograd în zodia Vărsător și planeta acțiunii, Marte, din zodia Taur, context care ne poate aduce unele probleme de comunicare, în sensul că putem fi mai critici, mai acizi, mai grăbiți în a ne transmite ideile.

Important este să nu fim la fel de grăbiți și în luarea deciziilor sau în acțiuni pentru că putem avea de pierdut. S-ar putea să resimțim unele frustrări date de faptul că nu ne putem pune în practică mai repede ideile sau că nu avem resursele necesare pentru a face asta.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 10 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să apară discuții mai tensionate în grupul de prieteni din cauza unor planuri date peste cap sau din cauza unor datorii. În cazul unor nativi pot apărea tensiuni și în cuplu din cauza prietenilor.

Carieră și bani

S-ar putea să ai senzația că nu-ți poți materializa niște planuri, că nu-ți poți pune în practică proiectele din cauza lipsei de resurse. Unii nativi se pot certa cu asociații din cauze financiare.

Sănătate

Îți face prea multe gânduri și asta te poate obosi mai mult decât ai crede. Azi dedică-te meditației sau ascultă o muzică relaxantă.

Horoscop zilnic Taur – 10 februarie 2021

Dragoste

Este posibil să ai parte de conflicte cu partenerul de viață, mai ales dacă ai tendința de a aduce acasă problemele și nemulțumirile profesionale. Încearcă, totuți, să vezi un sprijin în acesta și nu un stres suplimentar.

Carieră și bani

Este o zi care poate aduce multe temsiuni profesionale, conflicte cu superiorii, antipatii și cerințe greu de pus în practică sau care nu se potrivesc cu dorințele tale. De aceea mulți nativi pot reevalua foarte serios cariera și strategia de atingere a unor obiective profesionale.

Sănătate

Fă bine și odihnește-te mai mult astăzi pentru că ai tendința de a fi destul de agitat și poți fi foarte neatent în acțiunile tale.

Horoscop zilnic Gemeni – 10 februarie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca o persoană din trecutul tău sentimental să te caute astăzi, însă cel ami probabil te va deranja situația.

Carieră și bani

Este o zi cu putermic impact asupra ideologiilor tale, asupra principiilor tale și poți avea senzația că îți pierzi niște repere care te-au ghidat până acum. Chiar și așa, ține cont că acest context astrologic te va ajuta să creezi un nou sistem de valori.

Sănătate

Ai mai multă grijă la acțiunile tale care-ți pot agrava o problemă de sănătate cronică. În alte cazuri pot veni vești destabilizatoare care sunt legate de starea de sănătate a cuiva cunoscut.

Horoscop zilnic Rac – 10 februarie 2021

Dragoste

În cuplu pot ieși la suprafață secrete, infidelități sau se pot aprinde tensiuni legate de bani, cheltuieli nejustificate. Atenție la crizele de gelozie care pot fi duse la extrem, mai ales dacă la mijloc este vorba și de un prieten.

Carieră și bani

Mai multă grijă astăzi la situația financiară a conturilor. Posibil să apară unele pierderi cauzate de decizii financiare greșite luate anterior, de investiții nesăbuite.

Sănătate

Se pot manifesta mai abitir niște frici, niște angoase și temeri pe care le-ai ținut bine ascunse până acum, dar care acum, probabil stimulate de un context, se manifestă în mod direct.

Horoscop zilnic Leu – 10 februarie 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață este, din nou, supusă tensiunilor și probelor. Încearcă să nu reverși asupra sa stresul profesional și încearcă să lași autoritatea deoparte.

Carieră și bani

Nici relațiile cu superiorii și șefii nu sunt mai bune. Este o zi delicată care poate aduce tensiuni serioase ce pot încheia contracte, colaborări. Se pot afce reproșuri, se pot da demisii și de preferat ar fi să nu iei o decizie radicală și nici să nu acționezi sub impulsul momentului.

Sănătate

Dacă vei face un efort și vei căuta să vezi doar partea pozitivă a evenimentelor din viața ta, indiferent cât de neplăcutear fi ele pe moment, vei observa că ți se schimbă și atitudinea.

Horoscop zilnic Fecioară – 10 februarie 2021

Dragoste

Ai putea începe să asculți sfaturile partenerului de viață și de preferat ar fi fără să te agiți sau să devii critic. Cu siguranță, nu-ți vrea răul, ci doar să te ajută să-ți schimbi o viziune pe care o ai.

Carieră și bani

La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii, mai ales dacă aceștia nu țin ritmul cu tine sau nu-și fac treaba corect. Totodată, pot veni vești destabilizatoarea care să producă efecte imediate, poate legate de sarcini sau poate legate de program, de orele de lucru.

Sănătate

Este o zi destul de delicată în planul sănătății. Tot stresul profesional se poate răsfrânge foarte ușor asupra ta, accentuându-ți niște probleme deja existente, așa că ar trebui să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – 10 februarie 2021

Dragoste

Sunt tensiuni în viața sentimentală. Dacă ești singur, nu înțelegi de ce o relație nu se leagă sau poate nu vrei să o scoți din zona de aventură, iar dacă într-o relație s-ar putea să vă certați pe tema banilor. Atenție la copii, care te pot șantaja emoțional foarte ușor, maia les dacă vor să obțină bani.

Carieră și bani

Evită acțiunile financiare riscante, mai ales speculațiile financiare. S-ar putea ca cei care se află în partaje, litigii, așteaptă aprobarea unui credit sau trebuie să plătească o taxă, să aibă parte de întârzieri.

Sănătate

Te frământă mult prea multe astăzi pentru a-ți da seama de micile bucurii ale vieții.

Horoscop zilnic Scorpion – 10 februarie 2021

Dragoste

Va trebui să depui mai mult efort pentru a nu intra în conflicte cu familia. Pot fi nativi care au parte de reprtoșuri din cauza partenerului de viață.

Carieră și bani

S-ar putea ca niște acte, contreacte sau contexte care vizează locuința, bunurile de patrimoniu, să fie întârziate sau să nu primească aprobările acum.

Sănătate

Trăiești o adevărată furtună emoțională astăzi și o vei controla cu greu și cu multe eforturi. Ești neliniștit și ai impresia că nimic nu-ți iese, că nimic nu-ți merge bine.

Horoscop zilnic Săgetător – 10 februarie 2021

Dragoste

Ar fi bine să eviți dialogurile care știi că aprind spiritele și măcar azi ai putea fi mai atent la ceea ce spui, să nu mai fii atât de direct în exprimare.

Carieră și bani

Se întrevăd tensiuni care apar la locul de muncă, fie cu colegii, fie conflicte din cauza unor schimbări pe care nu ești dispus să le accepți prea ușor.

Sănătate

Azi ai mai multă grijă la acțiunile tale, gândește-le de trei ori înainte, și odihnește-te mai mult pentru că oboseala psihică își spune cuvântul. Mai multă prudență la deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn – 10 februarie 2021

Dragoste

Din cauza unor bani risipiți se pot isca tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii. Pe de altă parte, este posibil să nu le poți satisface mofturile copiilor și să riposteze.

Carieră și bani

S-ar putea să ai parte de niște conflicte pe teme financiare. Fie ai cheltuit prea mult dintr-un buget, fie ai făcut cheltuieli nejustificate, fie o investiție s-a dovedit a fi păguboasă. Unii nativi se pot certa pe tema salariului care întârzie sau a unei plăți care nu le intă în conturi. Evită speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Sănătate

Ai mai multă grijă la desfășurarea unui hobby. Activitățile distractive te pot scoate din zona de tensiune.

Horoscop zilnic Vărsător – 10 februarie 2021

Dragoste

Ai impresia că toți ceilalți au ceva cu tine și asta îți dă un sentiment de nesiguranță. Posibil să intri în conflicte cu cei din familie pornind de la nimicuri.

Carieră și bani

Ești mai irascibil astăzi și ai grijă pentru că poți înțelege greșit mesajele celorlalți și te poți lansa în certuri fără motiv.

Sănătate

Azi trăiești emoții puternice, greu de gestionat. Pot fi amintiri bruște reîntoarse în mintea ta, poate situații din copilărie care încă te dor.

Horoscop zilnic Pești – 10 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să reiei dialoguri din trecut pe care le voiai uitate sau să te caute un fost partener și asta să te agite foarte mult, să te bulverseze și confuzeze.

Carieră și bani

Nu lua decizii importante astăzi și nu semna contracte. Chiar dacă participi la negocieri, lasă loc pentru revenire asupra termenilor și condițiilor. Ești mai agitat și poți fi mai vocal decât de obicei, dând mai ușor naștere tensiunilor.

Sănătate

Ai mai multă grijă la sănătatea ta, în special dacă suferi de afecțiuni cronice de natură cardiovasculară. Tensiunile de azi pot conduce la creșterea tensiunii arteriale, dar și la probleme cu circulația. Mai multă prudență la deplasări.

Horoscop săptămâna 8 – 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 ne îndeamnă să fim atenți la gândurile noastre pentru că ceea ce transmitem în Univers se poate întoarce la noi.

Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 se remarcă prin nu mai puțin de patru conjuncții care se petrec în zodia Vărsător, dintre care trei îl implică pe Mercur retrograd, și, în plus, tot aici are loc și o Lună Nouă.

Astfel, Venus, Micul Benefic și planeta iubirii, își unește energia cu Jupiter, Marele Benefic și planeta oportunităților, și fiecare aderă la o uniune cu Mercur retrograd.

Prin urmare, este o perioadă în care ni se deschid noi perspective de viitor, apar noi oportunități în viața noastră pe care trebuie să le abordăm cu atenție și fără grabă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului