Horoscopul zilei de 14 februarie 2021. Capricornii trăiesc intens de Valentine’s Day

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021. Capricornii trăiesc intens de Valentine’s Day
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 13/02/2021, 23:42
Actualizat: 13/02/2021, 23:43

Horoscopul zilei de 14 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Neptun, planeta viselor, din zodia Pești, zodie încă tranzitată de Lună, aspect care sporește sensibilitatea, și Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur.

Este o zi care ne aduce multă inspirație și intuiție în acțiuni, mai mult romantism și ne susține să ne apropiem de persoanele dragi nouă.

Cu alte cuvinte, este un context favorabil chiar și din punct de vedere astrologic, pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 februarie 2021

Dragoste

Ești mult mai visător decât de obicei, mai romantic și mai deschis acțiunilor care implică și latura sensibiliă, așa că partenerul tău de viață ar trebui să se considere norocos.

Carieră și bani

Intuiția financiară este foarte ascuțită astăzi, așa că nu vei face gafe chiar dacă vei ieși în oraș. La un nivel mai înalt, ai idei bune de a-ți îmbunătăți veniturile.

Sănătate

Chiar dacă pe la mijlocul zilei de cuprinde o nevoie de odihnă mai mare, către seară radiezi deja de energie și bună dispoziție.

Horoscop zilnic Taur – 14 februarie 2021

Dragoste

Petreci timp cu prietenii, vă întâlniți, vă distrați, iar dacă ești singur s-ar putea să ai curajul necesar pentru a flirta cu cineva din anturaj. În cuplu se pictează viitorul relației în culori calde.

Carieră și bani

Azi ai o perspectivă mult mai optimistă, dar și intuitivă legată de un proiect în care ești implicat și asta te ajută să fii încrezător în viitor.

Sănătate

S-ar putea ca spre seară să resimți o mai mare nevoie de odihnă, așa că ai face bine să te culci mai devreme.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 februarie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, s-ar putea să-ți petreci Ziua Îndrăgistiților cu o persoană din trecutul tău, iar dacă ești parte a unui cuplu vei simți să stai cât mai mult timp în brațele partenerului și să construiți viziuni frumoase de viitor.

Carieră și bani

Azi te poți simți cuprins de un curaj aparte care te stimulează să ai o viziune mult mai optimistă și mai îndrăzneață asupra viitorului tău profesional.

Sănătate

Orice simptom ai avea și orice afecțiune ți-ar da târcoale, în perioada asta o poți anihila prin gândire pozitivă. Ceea ce gândești se poate materializa.

Horoscop zilnic Rac – 14 februarie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, cel mai probabil ai chef de ieșiri cu prietenii și dacă va fi vorba de un flirt nevinovat, nu te vei da înapoi. În schimb, în cuplu te preocupi să organizezi o seară romantică de Valentine’s Day, cu tot tacâmul, așa cum îți place ție.

Carieră și bani

Ai o viziune foarte curajoasă și îndrăzneață vizavi de proiectele tale și chiar ai putea discuta cu cineva despre o asociere profitabilă în viitor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar nu exagera cu distracția pentru că mâine este luni și poți fi mai obosit decât de obicei la muncă.

Horoscop zilnic Leu – 14 februarie 2021

Dragoste

Ziua Îndrăgostiților va fi percepută diferit în funcție de statutul tău. Dacă ești singur, te poți detașa ușor, te vindeci după o despărțire, nu regreți statutul tău, iar dacă ești parte a unui cuplu, poți avea un moment de conștientizare în care vezi cu alți ochi partenerul de viață.

Carieră și bani

Profesional, poți destul de optimist într-un context și asta te poate dezavantaja dacă trebuie să iei decizii sau să negociezi. Azi este duminică, dar contextul acesta se resimte și luni.

Sănătate

Treci rpin stări transformatoare, care contribuie la regenerarea emoțională și asta te poate ajuta să depășești o dezamăgire, o pierdere.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 februarie 2021

Dragoste

Este un moment cu puternic impact în zona relațională și te poți folosi de acrst context pentru a te apropia de partener, pentru a vă face planuri de viitor și a vă stabili idealuri împreună pe care vreți să le atingeți. Și cei singuri pot fi mai dornici de conectare cu cineva, ce puțin la nivel de relaxare și desfătare conversațională.

Carieră și bani

Ai tendința de a vedea într-o manieră destul de optimistă un context profesional, poate te animă un dialog cu un colaborator.

Sănătate

Te simți bine astăzi și ai mai mult cgef de socializare, așa că ieși din casă la oplimbare, răspunde afirmativ unei invitații.

Horoscop zilnic Balanță – 14 februarie 2021

Dragoste

Dacă cei singuri vor fi activi în zona flirtului și vor căuta să se joace cu cuvintele, în cuplu se reaprinde pasiunea și se uită orice discuții în contradictoriu de până acum.

Carieră și bani

Fii mai atent la ideile financiare care-ți trec prin minte pentru că se pot dovedi eficiente pe viitor, chiar dacă presupun o muncă în plus.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, mai ales că ești meditativ și contemplativ. Poți folosi cotextul în favorea ta și poți medita.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 februarie 2021

Dragoste

Sunt asecte astrologice foarte intense în planul sentimental, așa că fie că ești singur, fie că ai o relație, pasiunea poate fi dusă la cote înalte. Te poți bucura de romantism, tandrețe, dar și de intensitate în relație și te poți împăca cu partenerul dacă ai fost în conflict până acum. Cei singuri cuceresc cu multă nonșalanță.

Carieră și bani

Contextul astrologic al zilei favorizează asocierile și colaborările, însă chiar dacă este duminică, se resimte puternic și mâine și zilele viitoare.

Sănătate

Treci printr-o stare euforică, de visare și buna dispoziție te ajută să ai o stare de sănătate de spirit pe măsură.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 februarie 2021

Dragoste

Chiar dacă ai alte priorități, nu ar strica măcar de Valentine’s Day să te dedici persoanei iubite. Fă un efort și vino cu un buchet de flori și o cutie de bomboane sau, ca să fii practic, invit-o la o cină.

Carieră și bani

Te preocupă mult zona profesională. Ai multe pe cap și trebuie să le rezolvi cât mai repede. Nu te teme, că vei avea idei bune despre cum să fii și mai eficient de atât.

Sănătate

Posibil să te obosești dacă nu te relaxezi pe măsura timpului lucrat, așa că fă un efort să ai și timp liber, până la urmă este duminică.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 februarie 2021

Dragoste

Ești nu doar deschis către iubire, ci și dornic de pasiune. Faci declarații de dragoste, ești mai sensibil decât de obicei și mai romantic. Cei singuri pot cuceri acum și pot lega dintr-un flirt ceva mai serios.

Carieră și bani

Ești foarte creativ, intuitiv și simțul artistic este la cote înalte, așa că profită în activitățile întreprinse.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar nu exagera cu distracțiile.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 februarie 2021

Dragoste

Dacă nu ai o relație, probabil că azi te vei frământa mai mult și te vei gândi la cauze, însă cei care sunt parte a unui cuplu trăiesc mult mai intens Valentine’s Day. Te poți relaxa alături de persoana iubită și-ți poți reîncărca bateriile.

Carieră și bani

Fii foarte atent la ce idei financiare îți trec prin minte. Chiar dacă ți se par îndrăznețe, ține cont că pot fi de viitor.

Sănătate

Starea emoțională sete ușor confuză. S-ar putea să preferi să stai mai mult în casă decât să te supui unor siropoșenii ale momentului.

Horoscop zilnic Pești – 14 februarie 2021

Dragoste

Ai toate cuvintele pregătite pentru a cuceri și nimeni nu ar reuși să te contrazică. Ajungi dincolo de orice porți și ești romantic și îndrăzneț pe măsură.

Carieră și bani

Ești foarte convingător și dai dovadă de multă inspirație în acțiunile tale și acest context te va susține chiar și mâine, în negocieri și dialoguri profesionale.

Sănătate

Este o zi favorabilă pentru plimbări în natură. Încearcă să ieși din contextul apăsător al ultimei perioade. Fă o excursie.

Horoscop săptămâna 8 – 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 ne îndeamnă să fim atenți la gândurile noastre pentru că ceea ce transmitem în Univers se poate întoarce la noi.

Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 se remarcă prin nu mai puțin de patru conjuncții care se petrec în zodia Vărsător, dintre care trei îl implică pe Mercur retrograd, și, în plus, tot aici are loc și o Lună Nouă.

Astfel, Venus, Micul Benefic și planeta iubirii, își unește energia cu Jupiter, Marele Benefic și planeta oportunităților, și fiecare aderă la o uniune cu Mercur retrograd.

Prin urmare, este o perioadă în care ni se deschid noi perspective de viitor, apar noi oportunități în viața noastră pe care trebuie să le abordăm cu atenție și fără grabă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”