Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2021. „Balanțele” primesc un favor material

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2021. „Balanțele” primesc un favor material
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 14/01/2021, 06:13
Actualizat: 14/01/2021, 22:15

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele formează astăzi o conjuncție cu Pluto, planeta transformărilor profunde, din Capricorn aspect care ne va energiza, dar ne va și stimula să eliminăm din viața noastră acele aspecte care nu ne mai reprezintă. Totodată, Venus, planeta iubirii, formează un aspect benefic cu Uranus, planeta neprevăzutului, care tocmai a intrat în mers direct în zodia Taur. Acest context poate veni cu surprize plăcute în plan sentimental, dar și financiar.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Te poți aștepta la unele surprize din partea partenerului de viață, însă va fi vorba de momente plăcute menite să alunge monotonia instalată între voi.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să-țirefaci lista cu priorități profesionale și să elimini acele obiective cu care nu mai empatizezi, care nu te mai reprezintă și nici nu te ajută să te pui în valoare. Posibile discuții aprinse cu superiorii.

Sănătate

Încearcă să te odihnești mai mult, mai ales dacă este vorba de stres profesional major.

Horoscop zilnic Taur – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Dacă până acum ai acumulat frustrări interioare, au fost lucruri pe care nu le-ai putur exprima, azi s-ar putea să te exteriorizezi și să vorbești despre tot ce te-a apăsat în ultima vreme, aspect care se va dovedi constructiv.

Carieră și bani

Nu este exclus ca astăzi să primești o sumă de bani sau să ai parte de niște favoruri, avantaje materiale. Atenție la relația cu superiorii.

Sănătate

Ești energic și simți să faci doar ceea ce-ți place, când și cumîți place, sfidând regulile, însă atenție pe care reguli le vei sfida.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Viața intimă cunoaște un refresh și te apropii de partener mai mult, ba chiar puteți discuta probleme destul de delicate pe care până acum le-ați evitat.

Carieră și bani

S-ar putea să primești niște beneficii financiare de pe urma unor activități mai vechi. Fii cu ochii pe reduceri pentru că poți prinde o ofertă foarte bună.

Sănătate

Sunt posibile stări de dispoziție schimbătoare, însă nimic îngrijorător.

Horoscop zilnic Rac – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Partenerul de viață te poate surprinde plăcut astăzi. Este o zi favorabilă să alungați monotonia în cuplu și să vă reprioritizați activitățile împreună.

Carieră și bani

S-ar putea să primești o ofertă de colaborare sau să discuți termenii unui contract, însă nu te grăbi astăzi să dai un răspuns. Ceva chiar mai bun de atât poate veni zilele viitoare.

Sănătate

Te vei frământa mai mult decât de obicei, și asta pentru că vei tura motoarele minții la maximum.

Horoscop zilnic Leu – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt posibile discuții cu partenerul de viață despre niște obiective comune, despre un țel pe care îl aveți de îndeplinit.

Carieră și bani

Este o zi cu de toate la locul de muncă și asta te poate stimula să-ți reprioritizezi niște sarcini. Posibil să renunți la unele activități care te copleșesc și nu te pun în lumină așa cum ți-ai dori. Așteaptă-te la niște surprize plăcute legate de carieră.

Sănătate

Te bucuri de un surplus de energie, însă ai mare grijă cum îl canalizezi pentru a nu te suprasolicita.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Azi te poți aștepta la surprize în viața sentimentală. Poate primești o invitație, poate un mesaj te lasă fără cuvinte sau, de ce nu, chiar o declarație de dragoste. Oricum, ai șansa să-ți reîmprospătezi relația de cuplu.

Carieră și bani

La locul de muncă se întrevăd multe discuții, se fac analize, planuri, se caută soluții. Posibil să primești o ofertă tentantă, dar nu te grăbi să o accepți fără o analiză amănunțită.

Sănătate

Nu este exclus să te simți mai obosită ca de obicei din cauza stresului profesional, de aceea ar fi recomandat să te odihnești atât cât ai nevoie.

Horoscop zilnic Balanță – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt posibile niște dialoguri surpriză sau niște declarații de dragoste te pot uimi. Este o zi favorabilă să reaprinzi pasiunea în cuplu, să faci ceva inedit care să-l surprindă pe partener.

Carieră și bani

Azi te poți răsfăța și poți achiziționa ceva ce-ți place, ceva ce ai așteptat și acum prinzi cea mai bună ofertă. Se întrevăd avantaje materiale, favoruri la care nu te-ai fi așteptat.

Sănătate

Dacă până acum ai strâns în tine frustrări, ai acumulat neputințe și ai conturat frici, vei observa că de astăzi încep să se dizolve.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii surprins în mod plăcut de o propunere a partenerului de viață. Posibil să ți se facă o surpriză, să primești un cadou mult așteptat.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții profesionale favorabile, avantajoase inclusiv din punct de vedere financiar, așa că nu te teme să negociezi cu toată încrederea.

Sănătate

Te bucuri de o infuzie de energie, vitalitate și chef de a face schimbări în viața ta. Intuiția este la cote înalte și te poți baza pe ea pentru a lua cele mai bune decizii.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Mai multă atenție la dialogurile cu persoana iubită pentru că ai tendința de a fi prea critic sau prea neatent la ceea ce-ți spune sau cere. Poți clarifica o situație din trecut sau cu un fost partener.

Carieră și bani

Astăzi ai tendința de a fi mai cheltuitor, însă ai și de unde pentru că o sumă de bani poate ajunge la tine. Este vorba de un sprijin din partea familiei sau de plata unei munci prestate. Oricum, o cheltuială pentru bucuria sufletului tău, merită.

Sănătate

S-ar putea să ai partede unele conștientizări importante legate de starea ta de sănătate și astfel să-ți dai seama că muncești prea mult.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd surprize în plan sentimental. Poate fi vorba inclusiv de o dragoste la prima vedere, dar și de o declarație surprinzătoare a partenerului.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să-ți faci ordine în viață, atât în plan personal, cât și profesional. Azi te poți desprinde mai ușor de tot ce nu te reprezintă, de tot ce este toxic și nu te lasă să evoluezi.

Sănătate

Te bucuri de multă energie, poftă de viață și o stare de sănătate bună. Te dedici unor hobby-uri și pasiuni pe care le-ai neglijat.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Chiar dacă-ți pare greu de crezut, în jurul tău sunt dușmani ascunși sub masca prieteniei, iar astăzi vei avea șansa să-ți dai seama cine îți vrea binele și cine nu.

Carieră și bani

Se întrevăd dialoguri tensionate cu cei din familie și cel mai probabil faptul că muncești prea mult este unul dintre reproșuri. Posibile avantaje financiare.

Sănătate

Sunt multe planete în zodia ta prin urmare este posibil să simți o agitație interioară căreia să nu țtii cum să-i faci față. Evită gândurile negativiste, pesimiste pentru că azi ai tendința să le asculți pe ele mai mult decât intuiția. Este o zi favorabilă să conștientizezi că trebuie să renunți la un viciu.

Horoscop zilnic Pești – 14 ianuarie 2021

Dragoste

Nu este exclus să-ți cadă cu tronc o persoană din anturaj, chiar din grupul de prieteni. Posibil să fie vorba de cineva pe care l-ai ignorat complet până acum. În cuplu este o zi bună să lămurești ceva din trecut sau să clarifici ceva cu un fost partener.

Carieră și bani

Te bucuri de idei bune, primești sfaturi și găsești soluții care te ajută să pui pe picioare un proiect sau să obții o sponsorizare.

Sănătate

Sunt multe frământări interioare care nu-și dau pace nici astăzi, însă va trebui să te autosugestionezi pozitiv pentru că este o perioadă în care anxietatea îți dă târcoale.

Horoscop săptămânal, 11 – 17 ianuarie 2021. „Taurii” pot lua decizii legate de carieră

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 11 – 17 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 poate aduce o serie de tensiuni profesionale, dar și surprize în viața sentimentală.

Săptămâna 11 – 17 ianuarie 2021 se remarcă prin foarte multe aspecte între planete și vom aminti de careurile formate de Mercur (comunicarea) din Vărsător cu Uranus (surprizele) din Taur, dar și de Marte (acțiunea) din Taur cu Saturn (lecțiile și limitările) din Vărsător.

Este un context care prevestește dialoguri directe, îndrăznețe prin care ne susținem opiniile cu încăpățânare, dar și frustrări care pleacă de la limitarea, îngreunarea unor acțiuni.

În plan sentimental se întrevăd contexte surprinzătoare, la care nu ne-am fi așteptat, dar cu caracter de reîmprospătare a relațiilor.

Tot săptămâna aceasta se formează Lună Nouă în zodia Capricorn, moment al noilor începuturi, de această dată cu rol transformator, iar Uranus, planeta schimbărilor, va ieși din retrogradare în zodia Taur, detensionând anumite sectoare din viața fiecăruia.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”