Horoscopul zilei de 15 februarie 2021. Săgetătorii descoperă soluții autentice

Horoscopul zilei de 15 februarie 2021. Săgetătorii descoperă soluții autentice
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2021. „Săgetătorii” flirtează cu dezinvoltură
Publicat: 14/02/2021, 23:37
Actualizat: 14/02/2021, 23:38

Horoscopul zilei de 15 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se resimt foarte multe influențe pe cer. Pe de o parte, rămâne activ sextilul dintre Neptun și Marte, care aduce iluzionare, fantezie, sensibilitate, iar pe de altă parte conjuncția Mercur retrograd – Jupiter din Vărsător aduce idei ingenioase, sclipitoare, demne de adevărate revelații.

Tot azi se formează și un sextil între Venus, planeta iubirii, și Nodul Nord Karmic din Gemeni, aspect care favorizează creativitatea, dar și exprimarea, socializarea.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 februarie 2021

Dragoste

Ai șansa de a te apropia mai mult de o persoană care-ți place, de a face pași în direcția în care îți dorești, aceea de a o cuceri. În cercul de prietenii te bucuri de momente plăcute, poate chiar de o ieșire la distracție.

Carieră și bani

Îți vin idei ingenioase despre cum să faci un proiect să funcționeze. Poți găsi soluții năstrușnice, poate chiar fanteziste la problemele profesionale care te acaparează.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună. Ai o energie debordantă, maia les că Luna îți traversează zodia astăzi și-ți insuflă tot curajul de care ai nevoie pentru a te afirma, pentru a face lucrurile să funcționeze.

Horoscop zilnic Taur – 15 februarie 2021

Dragoste

Prietenii îți sunt aproape și nu este exclus să organizezi o ieșire sau partenerul de viață să te invite în oraș. Oricum viața socială se activează și asta te încântă.

Carieră și bani

Ai idei profesionale, rediscuți un context cu superiorii, refaci o strategie profesională de atingere a obiectivelor pe baza unor noi idei și date care-ți vin.

Sănătate

S-ar putea să te simți răvășit de unele situații trecute sau să te simți mai obosit, mai agitat pe interior, așa că, odihna te poate scoate din starea asta.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 februarie 2021

Dragoste

Este o zi în care ai parte de multe conștientizări și revelații, iar tot acest context te susține foarte mult să ai o viziune mult mai clară asupra partenerului și asupra viitorului relației voastre. Se pot face planuri frumoase astăzi.

Carieră și bani

Este foarte probabil să-ți sosească niște oferte de colaborare, însă tendința ta în acest moment este de retragere sau, mai corect spus, de a sta pe gânduri, ceea ce este chiar indicat în contextul de față cu Mercur, guvernatorul tău, retrograd. Ceva din trecut legat de carieră îți trezește niște curiozități și poți explora zona.

Sănătate

Începi să te simți mai bine, să vezi o rază de lumină într-un context legat de sănătate care te-a cam acaparat, însă este doar o mică ocazie de detașare de stres, mai ales că întocmai stresul profesional este cel responsabil cu slăbiciunile tale.

Horoscop zilnic Rac – 15 februarie 2021

Dragoste

Azi dai dovadă de mult curaj și elimini tabuurile din viața ta sentimetală, aspect care te ajută ai o experiență de neuitat. Pe de altă parte, un dialog sincer și deschis cu un prieten îți evidențiază o altă latură a unei realități în care erai ancorat cu privire la relația voastră.

Carieră și bani

Ai putea rezolva un context financiar, ceva legat din trecut peste care ai sărit la momentul respectiv, iar unii prieteni sau chiar familia te poate ajuta. Atenție la cum pui o problemă într-o relație profesională, într-un dialog cu un superior.

Sănătate

Stresul este cel care te poate trimite la somn mai devreme astăzi, așa că nu te suprasolicita cu munca prea tare.

Horoscop zilnic Leu – 15 februarie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă reluării unor dialoguri în cuplu. Poți ajunge la un numitor comun cu partenerul, vă sprijiniți reciproc și chiar vă puteți face planuri de viitor împreună, poate chiar legate de o călătorie. Zi foarte bună în plan sentimental și pentru cei singuri.

Carieră și bani

Profesional, lucrurile nu merg chiar așa cum ți-ai fi dorit. S-ar putea ca ideile tale să nu fie bine văzute de colaboratori sau niște renegocieri contractuale să nu fie pe placul tău.

Sănătate

Starea de sănătate nu-ți ridică probleme astăzi, însă te simți mai puțin energic ca de obicei.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 februarie 2021

Dragoste

Tye înțelegi de minune cu partenerul de viață și ajungeți ușor la o cale de mijloc, ba chiar vă puteți contura și viziuni optimiste, încrezătoare și ușor fanteziste de viitor.

Carieră și bani

S-ar putea ca reglementările care vin astăzi la locul de muncă sau poate soluțiile unor colegi să nu-ți pice deloc bine și să contravină unor convingeri ale tale. Cu toate astea, ești ambițios și îți urmezi nișe obiective profesionale cu îndârzenie.

Sănătate

Nu ai o energie debordantă, dar nici nu se întrevăd probleme de sănătate. Poți rezolva îm mod benefic ceva mai vechi care te-a măcinat. Poate afli un remediu homeopat sau din latura spirituală care-ți ameliorează o stare.

Horoscop zilnic Balanță – 15 februarie 2021

Dragoste

În cuplu ești mai visător și dai naștere cu ușurință unor scenarii fanteziste. Cei singuri, în schimb, se pot gândi la o fostă relație și pot realiza că au depășit complet momentul. Oricum amintirile nu maivin cu regrete, ci mai degrabă cu iertare și împăcare.

Carieră și bani

Sarcinile de la locul de muncă nu ți se mai par așa grele și chiar ai ocazia să primești un sprijin de la cineva, poate un colaborator să-ți sugereze o idee, o soluție la o problemă.

Sănătate

Te simți destul de bine și faptul că ești creativ, că ai idei ingenioase, artistice te poate ajuta să treci peste orice stare de spirit ai avea.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 februarie 2021

Dragoste

Este o zi care-ți aduce trpiri intense în plan sentimental, asemenea celei trecute, dar îți oferă și o notă de idealizare și fantezie vizavi de relația ta.

Carieră și bani

Niște aspecte financiare sau legate de bunurile materiale au șanse mult mai mari astăzi să fie rezolvate într-un dialog cu familia, deci profită și pune pe masă oferta ta.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Până și stările emoționale mai apăsătoare de până acum dispar ca prin minune astăzi.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 februarie 2021

Dragoste

În cuplu comunicarea merge impecabil. Te pui de acord cu partenerul de viață, chiar dacă reveniți la unele decizii mai vechi. Declarațiile de dragoste vă apropie mai mult.

Carieră și bani

Te bucuri de idei creative, ingenioase, găsești soluții dintre cele mai nonconformiste și neașteptate la problemele tale, soluții progresiste, însă întocmai asta te sperie pentru moment și preferi să le analizezi bine înainte de a le transmite și celorlalți. Cel mai probabil, săptămâna viitoare vei avea curajul necesar.

Sănătate

Te simți încrezător în forțele tale și te bucuri de o stare foarte bună de sănătate, chiar și emoțional.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 februarie 2021

Dragoste

În viața sentimentală continuă și astăzi șirul declarațiilor de dragoste. Sensibilitatea și manifestările romantice sunt încă de partea ta, așa că profită să transmiți ceea ce simți persoanei iubite.

Carieră și bani

Îți trec prin minte niște idei financiare foarte bune, fie de a-ți crește veniturile, fie de a-ți monetiza un talent și a-l transforma în job în sine. Posibil să rediscuți o ofertă financiară, să renegociezi salarizarea. Este o zi a creativității și inspirației artistice

Sănătate

Te bucuri de o stare generală de sănătate bună și îți recapeți încrederea în tine, iar asta te ajută foarte mult să te exprimi, să spui ce ai pe suflet.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 februarie 2021

Dragoste

Dacă ai pe cineva în vizor care-ți place, azi s-ar putea să prinzi curajul necesar și să faci pași în a o cuceri. Posibil ca unii nativi să înceapă o poveste de dragoste, chiar dacă doar la nivel de tatonări, întâlniri și discuții minore. Nici nu trebuie mai mult deocamdată.

Carieră și bani

Ține cont că toate ideile care-ți trec prin minte astăzi sunt menite să-ți aducă beneficii șo oportunități în viață și să-ți deschidă porți către viitor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Te exprimi cu mai multă ușurință și asta te ajută să te descarci.

Horoscop zilnic Pești – 15 februarie 2021

Dragoste

Și azi ai toate cuvintele la tine și mai ales curajul necesar pentru a cuceri pe cine-ți place, așa că dacă nu ai făcut pasul până acum, azi poți profita de un context și te poți apropia de cine-ți place.

Carieră și bani

Dai deoparte inhibițiile și temerile și spui lucrurilor pe nume. Relația cu colaboratorii este destul de agitată, dar nu vei feri să-ți ceri drepturile care ți se cuvin.

Sănătate

Faptul că nu-ți mai transpiră palmele la întâlnirea cu un context atipic, sentimental sau profesional, demonstrează faptul că ai depășit timiditatea. Important este să-ți menții curajul și-n viitor.

Horoscop săptămânal, 15-21 februarie 2021. „Berbecii” pot avea pierderi financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15-21 februarie 2021 poate aduce o luptă între ceea ce este nou și ceea ce este vechi.

Săptămâna 15 – 21 februarie 2021 se remarcă prin prima cuadratură pe care planeta limitărilor, Saturn, din zodia Vărsător, o face cu planeta neprevăzutului, Uranus, aflat în zodia Taur.

Aceasta este prima dintr-o serie de trei cuadraturi care vor impacta anul 2021 și care stau la baza multor nemulțumiri financiare, ba chiar la baza unei posibile crize economice.

Este un an al instabilității, iar debutul va fi săptămâna aceasta, urmând ca în vară și în toamnă cele două planete să se reîntâlnească, a doua oară fiind vorba de Saturn retrograd și a treia oară întâlnirea tensionată se va produce cu Uranus retrograd.

Un alt eveniment important al săptămânii 15 – 21 februarie 2021 este intrarea Soarelui în zodia Pești, ingres care se va petrece pe data de 18 februarie și care va activa acest semn zodiacal și ne va stimula empatia, sensibilitatea, generozitatea, dar și sensibilitatea și nevoia de liniște și pace.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Vărsător va face un careu cu Marte, planeta dorințelor și a acțiunii, din zodia Taur, context care va aduce tensiuni și conflicte datorate, în principal, faptului că dorința de descătușare se ciocnește de dorința de conservare.

Însă, acest aspect se conturează către finele perioadei analizate. Săptămâna începe cu o mai mare doză de visare și idealizare, dat fiind că încă se resimte sextilul creat de Marte cu Neptun, planeta viselor, din zodia Pești, iar concomitent, Venus, este în aspect benefic cu Nodul Nord din Gemeni, context care ne deschide către socializare.

În ultima zi a săptămânii 15 – 21 februarie 2021, Mercur își încheie mersul retrograd prin zodia Vărsător, aducând mai multă claritate gândurilor noastre, însă impactul va fi resimți abia de săptămâna viitoare. Până atunci, deciziile majore trebuie, în continuare, evitate.

De asemenea, trebuie evitate și cumpărăturile online și de aparatură sau produse care au legătură cu zona comunicării, inclusiv cu deplasările.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Noi scumpiri la pompă. Prețul benzinei a crescut
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine