Horoscopul zilei de 16 februarie 2021. Capricornii pot fi mai conflictuali cu cei dargi

Horoscopul zilei de 16 februarie 2021. Capricornii pot fi mai conflictuali cu cei dargi
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 16/02/2021, 06:02
Actualizat: 16/02/2021, 21:12

Horoscopul zilei de 16 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Berbec și ne înzestrează cu energie, curaj și determinare în atingerea obiectivelor. Spiritul de competiție este alert și chiar dacă avem o doză mare de îndrăzneală este de preferat să evităm deciziile radicale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 16 februarie 2021

Dragoste

Astăzi s-ar putea să-ți scape unele vorbe pe care le-ai fi ținut, în mod normal, doar pentru tine, dar o să o scoți la capăt fără probleme.

Carieră și bani

Ești foarte determinat să-ți atingi scopurile și asta te poate scoate în față pentru un dialog. Îți susții părerile cu mult curaj.

Sănătate

Lunamîți tranzitează și astăzi zodia și își aduce energie, vitalitate, forță fizică și mai multă încredere în forțele tale.

Horoscop zilnic Taur – 16 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să te gândești și chiar să cauți pe cineva din trecut. Este vorba de dor, de amintiri care te pot răscoli astăzi.

Carieră și bani

S-ar putea să revină o propunere profesională mai veche și chiar să porți unele dialoguri financiare, însă nimic oficial.

Sănătate

Nu te simți în apele tale și s-ar putea să fie vorba de stres acumulat, de oboseală, aspecte care te fac mai irascibil și mai agitat. Atenție la insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 16 februarie 2021

Dragoste

Relațiile de prietenie îți intră în vizor. Ai nevoie să stai de vorbă cu cei apropiați, însă nu neapărat să stai la povești, ci mai degrabă să le ceri sfaturi.

Carieră și bani

Asociații, colegii de muncă te pot obosi astăzi cu cerințele lor, cu ideile lor și s-ar putea să-ți dorești să-i eviți.

Sănătate

Viața socială se animă și astăzi s-ar putea să simți nevoia de a ieși din casă, de a face lucrurile altfel.

Horoscop zilnic Rac – 16 februarie 2021

Dragoste

Un dialog cu partenerul de viață s-ar putea să reia niște teme mai vechi șisă le pună într-o perspectivă nouă. Se pate discuta despre obiectivele de viitor.

Carieră și bani

Din punct de vedere profesional este o zi mai tesionată. Poți intra în conflicte cu superiorii, mai ales dacă aceștia te limitează sau îți impun reguli.

Sănătate

Posibil să se fi acumulat mult stres profesional și azi să fii mai irascibil. Odihenște-te mai mult. Mâine vei avea o nouă perspectivă asupra situațiilor cu care te confrunți.

Horoscop zilnic Leu – 16 februarie 2021

Dragoste

Ai grijă la modul în care-ți impui punctul de vedere în fața partenerului de viață, pentru că poți exagera.

Carieră și bani

Azi nu prea își intră nimeni în grații. Nu ești dispus să faci compromisuri legate de moralitate și îți susții cu vehemență punctul de vedere.

Sănătate

Te gândești din ce în ce mai serios la o vacanță. Ideal ar fi o călătorie, dar vei ajunge să te mulțumești și cu o ieșire din atmosfera tensionată a ultimei perioade.

Horoscop zilnic Fecioară – 16 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai parte de unele discuții legate de bani și bugetul comun în cuplu. Dacă apar limitări, constrângeri, posibil să apară și conflicte.

Carieră și bani

Astăzi s-ar putea să apară întârzieri în tot ce ține de acțiunile financiar-bancare, așa că ia-ți marja de eroare dacă trebuie să luc rezi cu astfel de instituții.

Sănătate

Sunt frici, temeri și angoase pe care le dezvolți acum și le duci la un nivel superior, aspect acre-ți poate strica toată buna dispoziție.

Horoscop zilnic Balanță – 16 februarie 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață este destul de tensionată. Nu vrei să fai compromisuri, iar atitudinea celuilalt ți se pare prea rece.

Carieră și bani

Azi va trebui să depui un efort considerabil să nu te cerți cu colaboratorii, cu asociații sau cu cei cu care intercaționezi. Posibil să te simți sub presiune.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion – 16 februarie 2021

Dragoste

Sectorul sentimental se bucură și azi de aspecte favorabile. Poți ieși cu persoana iubită, puteți să discutați despre ceea ce simțiți unul pentru celălalt.

Carieră și bani

S-ar putea să răbifnești foare ușor dacă la locul de muncă ți se impun alte reguli sau restricții. Colegii pot să ți se pară antipatici astăzi, așa că evită discuțiile în contradictoriu.

Sănătate

Ești mai irascibil, mai agitat și toate acestea se pot datora oboselii sau sarcinilor profesionale care te-au acaparat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Săgetător – 16 februarie 2021

Dragoste

Luna îți tarnzitează sectorul iubirii și s-ar putea să te simți mai puțin îndrăgostit decât credeai. Stările afective sunt destul de oscilante și partenerul te poate percepe mai rece.

Carieră și bani

Deși ai idei creative și vrei să faci lucrurile să funcționeze, azi nu te avânți în  prea multe acțiuni sau, cel puțin, nu așa cum ai fi făcut-o în mod normal. Simți nevoia de ceva diferit, dar nu știi ce anume.

Sănătate

Dedică-te mai mult unor pasiuni, uot hobby, chiar dacă nu le poți duce la nivelul la care ți-ai dori sau nu ai timpul necesar să te bucuri de ele așa cum o făceai de obicei.

Horoscop zilnic Capricorn – 16 februarie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni în familie, mai ales cu părinții sau cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta. Posibil ca motivele să fie niște restricții pe care aceștia ți le impun și cu care nu ești de acord. Sarcinile casnice ți se par copleșitoare.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiui și cu superiorii, mai ales dacă nu ești lăsat să-ți desfășori treaba așa cum știi, în stilul tău, ci ești grăbit.

Sănătate

Starea emoțională este destul de agitată și nu este exclus ca trecutul să-ți dea, în continuare, târcoale.

Horoscop zilnic Vărsător – 16 februarie 2021

Dragoste

Ai grijă la ceea ce spui și cum spui pentru că poți fi interpretat greșit, ca fiin d prea rece și prea indiferent, deși nu asta este ceea ce tu vrei să transmiți.

Carieră și bani

Nu ai chef nici să dai explicații altora, nici să răspunzi la întrebări și provocări. Oricum, nu te ajută comunicarea și nici nu ar trebui să iei decizii importante.

Sănătate

Te poți supăra din fleacuri astăzi. Poți avea impresia că cei din jur au ceva cu tine sau chiar tu să fii mai iritat de prezența anumitor persoane.

Horoscop zilnic Pești – 16 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să nu te simți apreciat, valorificat de persoana iubită și asta să-ți trezească unele întrebări. Mai bine nu deschide subiectul astăzi.

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar, nu este o zi bună. Poți primi vești mai puțin plăcute, legate de tăieri, întârzieri și tot soiul de amânări ce implică banii.

Sănătate

Nu ai încredere în tine, într-o decizie luată și asta poate sta la baza multăr nemulțumiri interioare. Analizează situația și vezi cum o poți îmbunătăți.

Horoscop săptămânal, 15-21 februarie 2021. „Berbecii” pot avea pierderi financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15-21 februarie 2021 poate aduce o luptă între ceea ce este nou și ceea ce este vechi.

Săptămâna 15 – 21 februarie 2021 se remarcă prin prima cuadratură pe care planeta limitărilor, Saturn, din zodia Vărsător, o face cu planeta neprevăzutului, Uranus, aflat în zodia Taur.

Aceasta este prima dintr-o serie de trei cuadraturi care vor impacta anul 2021 și care stau la baza multor nemulțumiri financiare, ba chiar la baza unei posibile crize economice.

Este un an al instabilității, iar debutul va fi săptămâna aceasta, urmând ca în vară și în toamnă cele două planete să se reîntâlnească, a doua oară fiind vorba de Saturn retrograd și a treia oară întâlnirea tensionată se va produce cu Uranus retrograd.

Un alt eveniment important al săptămânii 15 – 21 februarie 2021 este intrarea Soarelui în zodia Pești, ingres care se va petrece pe data de 18 februarie și care va activa acest semn zodiacal și ne va stimula empatia, sensibilitatea, generozitatea, dar și sensibilitatea și nevoia de liniște și pace.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Vărsător va face un careu cu Marte, planeta dorințelor și a acțiunii, din zodia Taur, context care va aduce tensiuni și conflicte datorate, în principal, faptului că dorința de descătușare se ciocnește de dorința de conservare.

Însă, acest aspect se conturează către finele perioadei analizate. Săptămâna începe cu o mai mare doză de visare și idealizare, dat fiind că încă se resimte sextilul creat de Marte cu Neptun, planeta viselor, din zodia Pești, iar concomitent, Venus, este în aspect benefic cu Nodul Nord din Gemeni, context care ne deschide către socializare.

În ultima zi a săptămânii 15 – 21 februarie 2021, Mercur își încheie mersul retrograd prin zodia Vărsător, aducând mai multă claritate gândurilor noastre, însă impactul va fi resimți abia de săptămâna viitoare. Până atunci, deciziile majore trebuie, în continuare, evitate.

De asemenea, trebuie evitate și cumpărăturile online și de aparatură sau produse care au legătură cu zona comunicării, inclusiv cu deplasările.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....