Horoscopul zilei de 18 aprilie 2021. Presiuni financiare pentru nativii „Pești”

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2021. Presiuni financiare pentru nativii „Pești”
FOTO: Pixabay
Publicat: 18/04/2021, 06:27
Actualizat: 18/04/2021, 16:39

Horoscopul zilei de 18 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează o cuadratură între Mercur, planeta comunicării, din zodia Berbec, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn, context care ne poate face mai conflictuali, mai ales impunători în susținerea punctului de vedere, și nu este exclus să trecem prin situații care vor contribui la schimbarea punctului de vedere.

Atenție la conflictele cu autoritățile, fie cu autoritățile statului, fie cu persoane care reprezintă o autoritate în viața noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 aprilie 2021

Dragoste

Azi trebuie să ai mai multă grijă la exprimare pentru că riști să fii prea impunător în relațiile cu ceilalți, să vorbești prea mult despre tine și să dai naștere conflictelor.

Carieră și bani

Deși este duminică, nu sunt excluse tensiunile cu superiorii sau frământările și frustrările vizavi de un context profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă sunt nativi care sunt stresați din cauza carierei și nativi care nu se pot odihni din cauza surplusului de energie.

Horoscop zilnic Taur – 18 aprilie 2021

Dragoste

Trecutul te bântuie la modul cel mai direct. Este posbil să fie vorba de amintiri, însă în cele mai multe cazuri, este vorba de dialogri cu foști parteneri sau dialoguri cu actualul partener despre situații din trecut.

Carieră și bani

Azi ia-ți mai mult timp să analizezi deciziile profesionale, mai ales acele decizii care vizează o colaborare sau un contract legat de cariera ta.

Sănătate

Sunt frământări care nu-ți dau pace și te perpelesc pe toate părțile, de aceea nu este exclus să te confrunți și cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 aprilie 2021

Dragoste

Prietenii s-ar putea să-și arate o altă față, una care să nu-ți placă deloc și nu este exclus să intri în conflicte cu aceștia.

Carieră și bani

Dacă cineva are să-ți returneze o sumă de bani, s-ar putea ca veștile sosite astăzi să nu fie pe placul tău.

Sănătate

Poți vorbi despre fricile, temerile, angoasele, chiar și despre dependențele și suferințele tale, despre pierderile avute cu cineva apropiat. Vei reuși să-ți îmbunătățești starea.

Horoscop zilnic Rac – 18 aprilie 2021

Dragoste

Sunt situații sentimentale mult prea profunde pe care le trăiești acum și care, cel mai probabil te vor face să vrei să te retragi în sinele tău și să le analizezi. Ateție la certuri în cuplu.

Carieră și bani

Chiar dacă este duminică, frământările profesionale nu-ți dau pace. Unii nativi chiar pot intra în conflicte cu superiorii, în timp ce alții se stresează pentru ce va urma în cariera lor.

Sănătate

Luna îți tranzitează zodia astăzi și deși vei fi mai emoțional și mai sensibil, vei avea o mai mare putere interioară de a trece peste provocări.

Horoscop zilnic Leu – 18 aprilie 2021

Dragoste

Ai grijă la modul în care îți formulezi cererile și dorințele pentru că poți fi prea impunător și poți deranja.

Carieră și bani

Ești foarte înverșunat și poți exagera cu modul autoritar în care-ți susții punctul de vedere într-o dezbatere.

Sănătate

Dedică mai mult timp actvităților care-ți fac plăcere, însă fă-le alături de cei dragi și vei vedea că starea ta interioară se va îmbunătăți. Posibil ca unele simprtome mai vechi să reapară.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 aprilie 2021

Dragoste

Azi ar trebui să eviți geloziile și reproșurile, posesivitatea și tendința de manopulare, în caz contrar s-ar putea să dai naștere unor adevărate conflicte în cuplu.

Carieră și bani

Și banii pot fi subiect sensibil astăzi, așa că evită aceste dialoguri și nici nu te avânta în negocieri. Evită să te implici în prea multe direcții în același timp.

Sănătate

S-ar putea să te confrunți cu unele nemulțumiri, frici interioare, stări mai depresive pe care să nu ți le poți explica decât dacă analizezi trecutul.

Horoscop zilnic Balanță – 18 aprilie 2021

Dragoste

După entuziasmul zilelor trecute, astăzi vine nota de plată. Se întrevăd momente tensionate în cuplu și poți avea parte și de rupturi dacănu știi să echilibrezi contextul.

Carieră și bani

Tensiunile și conflictele vor exista și în sectorul profesional, așa că astăzi evită discuțiile cu colaboratorii și întâlnirile de afaceri.

Sănătate

Starea emoțională poate fi copleșitoare și ți-ar prinde bine să vorbești cu cineva apropiat despre asta, poate chiar cu cineva din familie.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 aprilie 2021

Dragoste

Azi ai grijă la tendința de a fi atotștiutor. Faptul că nu accepți și părerile altora poate aduce conflicte.

Carieră și bani

Posibil să devii foarte autoritar față de persoanele cu care lucrezi sau alături de care îți desfășori astăzi activitățile comune.

Sănătate

Te macină foarte multe situații, te lupți cu unele frământări greu de ținut sub control și ai putea încerca să te relaxezi citind o carte sau ascultând muzică.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 aprilie 2021

Dragoste

Viața sentimentală trece astăzi printr-un moment de cumpănă. După entuziasmul zileler trecute, s-ar putea ca astăzi să revii la realitate și să te întrebi cât este real din ceea ce ai trăit. Relațiile aflate la început pot fi puse la încercare.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură sau pe lucruri inutile. Evită să faci speculații financiare astăzi.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 aprilie 2021

Dragoste

Deși lucrurile păreau că se îndreaptă într-o direcție constructivă, iată că astăzi poți avea parte de unele tensiuni cu familia. Ai grijă la tendința de a fi prea impunător.

Carieră și bani

Aceeași tendință autoritară o poți avea și vizavi de colegii de muncă sau subordonați, în cazul în care astăzi porți dialoguri cu aceștia.

Sănătate

Starea emoțională este mai delicată și lași să se înțeleagă că vrei să fie totul ca tine. Azi va trebui să înveți compromisul dacă vrei să te simți mai liniștiti și împăcat cu tine.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 aprilie 2021

Dragoste

Nu ar trebui să te mire dacă astăzi, cineva din trecutul tău te caută, îți cere explicații sau pur și simplu vrea să vadă ce mai faci.

Carieră și bani

Vezi ce poți obține de la cei din jur, în urma unei negocieri, discuții s-ar putea să obții avantaje nesperate.

Sănătate

Încearcă să te relaxezi și să nu lași angoasele și temerile să pună stăpânire pe tine/ Ține-ți mintea ocupată cu o carte, cu un dialog, cu un film.

Horoscop zilnic Pești – 18 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă să-ți exprimi sentimentele și să te dedici activităților în doi în cuplu, așa că profită să ieși din casă.

Carieră și bani

S-ar putea ca așteptările tale financiare să fie date peste cap astăzi și să fii deziluzionat, mai ales dacă este vorba de prieteni care au datorii la tine sau proiecte în care ești implicat.

Sănătate

S-ar putea să resimți unele frustrări din cauza faptului că cineva drag ție nu te apreciază la adevărata ta valoare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare. Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii. Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu