Horoscopul zilei de 18 februarie 2021. „Peștii” se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor

Horoscopul zilei de 18 februarie 2021. „Peștii” se bucură de intrarea Soarelui în zodia lor
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 17/02/2021, 23:42

Horoscopul zilei de 18 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră astăzi în zodia Pești, zodie pe care o va traversa până pe data de 20 martie. Este important de punctat că anul acesta ingresul se petrece mai devreme cu o zi, prin urmare, cei născuți astăzi, după ora 12:45 se vor afla sub patronajul zodiei Pești și nu Vărsător.

Cât timp Soarele va traversa zodia Pești vom avea ocazia să ne reconectăm la sinele interior, să face o introspecție serioasă și să ne analizăm ultimul an din viață, deoarece, astrologic, este ultima lună din an aceasta, luna în care tragem linie și ne pregătim de o nouă renaștere, odată ce Soarele va intra în zodia Berbec, luna viitoare. Suntem mai sensibili, mai emoționali, mai visători, mai întorși către latura spirituală a vieții și avem capacitatea de a ne vindeca mai ușor de suferințele fizice, dar și psihice, afective.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 18 februarie 2021

Dragoste

Guvernatorul tău, Marte, se apropie de un aspect tensionat cu Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, așa că fă bine astăzi și evită tensiunile cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Continuă aspectele tensionate în zona proiectelor și zona financiară, așa că nu te mira dacă vei avea unele pierderi în aceste sectoare.

Sănătate

Cu Soarele în zodia Pești este o perioadă favorabilă introspecției, analizei și nu te mkira dacă vei fi mai sensibil, mai emoțional și mai visător. Totodată, este activată casa sănătății, deci te poți odihni mai mult acum și-ți vei reface complet forțele.

Horoscop zilnic Taur – 18 februarie 2021

Dragoste

Soarele în zodia Pești îți va activa sectorul prietenilor și relațiile cu aceștia se vor îmbunătăți. Te vei bucura de mai multe ieșiri, de ocazia de a cunoaște oameni noi și a socializa mai mult.

Carieră și bani

Tot Soarele în zodia Pești te va ajuta să vezi din altă perspectivă o situație profesională, legată, cel mai probabil de proiectele în care ești implicat. Vei avea ocazia să te dedici mai mult planurilor de viitor și acelor proiecte care ți-au trezit cu adevărat curiozitatea.

Sănătate

Faptul că viața socială se animă îți va schimba complet starea de spirit. Vei fi mai dornic să ieși în lume și pentru asta te vei pregăti temeinic.

Horoscop zilnic Gemeni – 18 februarie 2021

Dragoste

Nu este cea mai bună zi pentru a-ți manifesta emoțiile și sentimentele, așa că nu te grăbi să preiei inițiativa.

Carieră și bani

Soarele în zodia Pești va tranzita sectorul carierei tale și-ți va aduce noi perspective profesionale. Vei avea ocazia să te afirmi și să faci față cu brio provocărilor, ba chiar să-ți trasezi noi obiective de atins.

Sănătate

Mare parte din stresul profesional de până acum, chiar din ultimul an, va începe să se dizolve ușor, ușor. Vei fi mai dornic să-ți atingi scopurile, dar o vei face cu detașare, lipsit de constrângeri. Posibil să te simți mai agitat pe interior și astăzi.

Horoscop zilnic Rac – 18 februarie 2021

Dragoste

Sunt idealuri pe care e ai și pe care le poți discuta astăzi cu persoana iubită. Chiar dacă nu sunt relaționate de viața de cuplu, faptul că le poți împărtăși cuiva te va ajuta să le și analizezi, iar partenerul îți va fi alături să te încurajeze.

Carieră și bani

Ai ocazia odată cu intrarea Soarelui în zodia Pești să vezi într-o altă lumină o situație financiară. Pe de altă parte, va crește interesul pentru explorarea unor noi domenii, pentru studiu și dezvoltare profesională.

Sănătate

Intri într-o etapă de progres, iar acesta poate fi profesional pentru unii, personal pentru alții. Interesul pentru spiritualitate și evoluție în această direcție va crește.

Horoscop zilnic Leu – 18 februarie 2021

Dragoste

Este posibil ca astăzi să ai parte de dialoguri finanaciare în cuplu. Soarele în zodia Pești te va susține dacă vrei să clarifici niște contexte legate de buget comun, dar se va schimba și raportarea la resursele partenerului. Nu te teme. Te poți baza pe sprijinul acestuia.

Carieră și bani

Soarele în zodia Pești va activa sectorul banilor și bunurilor pe care le deții împreună cu alții, fie credite, rate, datorii sau moșteniti. Aici îți vei canaliza mare parte din energie și unii nativi vor lupra să nupiardă un drept financiar sau să obțină niște bunuri materiale care li se cuvin.

Sănătate

Este o perioadă în care-ți poți conștientiza fricile, temerile, angoasele și pri analiză vei descoperi ce trebuie să lași în spate și ce anume te ajută în evoluție.

Horoscop zilnic Fecioară – 18 februarie 2021

Dragoste

Soarele în zodia Pești va activa chiar sectorul relațiilor tale și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Vă armonizați și empatizați mai bine ca niciodată.

Carieră și bani

Tot Soarele în zodia Pești este responsabil și de îmbunătățirea relațiilor profesionale și vei reuși să vezi într-un mod nou o colaborare sau un contract, iar asta te va ajuta pentru consolidaea statutului.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Oricum faptul că poți relua situații mai vechi în cuplu și lepoți rezolva, va contribui la o stare de spirit mai bună.

Horoscop zilnic Balanță – 18 februarie 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul relațiilor tale, se apropie de un careu cu Venus, guvernatoarea ta, așa că s-ar putea ca viața de cuplu să nu funcționeze în paramettri optimi. Evită conflictele.

Carieră și bani

Soarele în zodia Pești îți va aduce energia necesară pentru a te didica cu mai mult spor activităților zilnkice, dar mai ales pentru a fi eficient în desfășurarea sarcinilor la locul de muncă.

Sănătate

Tot Soarele în zodia Pești te va susține din punct de vedere al sănătății. Pe lângă faptul că starea generală se va îmbunătăți, vei avea ocazia, în cazul în care te-ai confruntat cu diferite afecțiuni în ultimul timp, să le ameliorezi, să le vindeci.

Horoscop zilnic Scorpion – 18 februarie 2021

Dragoste

Soarele în zodia Pești va activa întocmai sectorul iubirii tale și aspectul îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești considerabil viața sentimentală. Dacă ești singur, ai șanse timp de o lună să începi o nouă poveste de dragoste.

Carieră și bani

Tot Soarele în zodia Pești este responsabil de creșterea creativității tale. Vei da dovadp de un simț artistic și estetic aparte.

Sănătate

Bucuria de a trăi reînvie în viața ta și asta înseamnă că vei fi mai dornic de avnetură, mai dornic să te dedici pasiunilor și hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Săgetător – 18 februarie 2021

Dragoste

Soarele în zodia Pești te susține puternic să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei și să te apropii mai mult de cei dragi. Te poți preocupa de situații ce vizează locuința cu mai mult entuziasm și determinare.

Carieră și bani

Încp nu ai depășit perioada critică în care tensiunile cu colegii pot strica toată bune dispoziție de la locul de muncă, deci dă divadă de mai multă toleranță.

Sănătate

Starea emoțională ți se îmbunătățește considerabil și vei vedea cu alți ochi tot ce ține de trecut și te-a măcinat până acum.

Horoscop zilnic Capricorn – 18 februarie 2021

Dragoste

Comunicarea va fi punctul tău forte în toată perioada în care Soarele va tranzita zodia Pești, așa că poți profita pentru a-ți exprima sentimentele. Tranzitul durează o lună, așa că nu te teme dacă nu vei simți să spui ceea ce trăiești în sufletul tău chiar din primele zile.

Carieră și bani

Soarele în zodia Pești te susține în negocieri, în ședințe sau dacă susții discursuri publice sau înveți pentru un examen. Vei avea cuvintele pregătite tot timpul.

Sănătate

Este o perioadă care-ți va exalta dorința de a te plimba, de a-ți lua o vacanță, de a pleca într-o scurtă călătorie, așa că poți începe să cauți oferte.

Horoscop zilnic Vărsător – 18 februarie 2021

Dragoste

Relația cu familia rămâne sub aspecte tesionate, așa că fă un efort chiar de astăzi pentru a evita conflictele.

Carieră și bani

Soarele în zodia Pești va activa sectorul financiar și te va determina să cauți noi surse de venit sau să-ți îmbunătățești bugetul actual. Pot veni idei bune, negocieri avantajoase în perioada următoare.

Sănătate

Dacă vei reuși în perioada aceasta să-ți recâștigi încrederea în tine, vei avea uimirea să observi cum starea ta spirit se va îmbunătăți remarcabil.

Horoscop zilnic Pești – 18 februarie 2021

Dragoste

Soarele îți activează zodia timp de o lună de acuînainte și te ajută să te faci plăcut de cei din jur, aspect care va contribui și la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Începi să vezi cu mai multă detașare o situație de la locul de muncă și parcă nimic din ceea ce făceai până acum nu-ți mai pare un calvar.

Sănătate

Cu Soarele în zodia ta te vei bucura de energie, vitalitate, poftă de viață, întocmai ceea ce ai nevoie după această perioadă anxioasă prin care ai trecut și care încă nu s-a încheiat.

Horoscop săptămânal, 15-21 februarie 2021. „Berbecii” pot avea pierderi financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15-21 februarie 2021 poate aduce o luptă între ceea ce este nou și ceea ce este vechi.

Săptămâna 15 – 21 februarie 2021 se remarcă prin prima cuadratură pe care planeta limitărilor, Saturn, din zodia Vărsător, o face cu planeta neprevăzutului, Uranus, aflat în zodia Taur.

Aceasta este prima dintr-o serie de trei cuadraturi care vor impacta anul 2021 și care stau la baza multor nemulțumiri financiare, ba chiar la baza unei posibile crize economice.

Este un an al instabilității, iar debutul va fi săptămâna aceasta, urmând ca în vară și în toamnă cele două planete să se reîntâlnească, a doua oară fiind vorba de Saturn retrograd și a treia oară întâlnirea tensionată se va produce cu Uranus retrograd.

Un alt eveniment important al săptămânii 15 – 21 februarie 2021 este intrarea Soarelui în zodia Pești, ingres care se va petrece pe data de 18 februarie și care va activa acest semn zodiacal și ne va stimula empatia, sensibilitatea, generozitatea, dar și sensibilitatea și nevoia de liniște și pace.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Vărsător va face un careu cu Marte, planeta dorințelor și a acțiunii, din zodia Taur, context care va aduce tensiuni și conflicte datorate, în principal, faptului că dorința de descătușare se ciocnește de dorința de conservare.

Însă, acest aspect se conturează către finele perioadei analizate. Săptămâna începe cu o mai mare doză de visare și idealizare, dat fiind că încă se resimte sextilul creat de Marte cu Neptun, planeta viselor, din zodia Pești, iar concomitent, Venus, este în aspect benefic cu Nodul Nord din Gemeni, context care ne deschide către socializare.

În ultima zi a săptămânii 15 – 21 februarie 2021, Mercur își încheie mersul retrograd prin zodia Vărsător, aducând mai multă claritate gândurilor noastre, însă impactul va fi resimți abia de săptămâna viitoare. Până atunci, deciziile majore trebuie, în continuare, evitate.

De asemenea, trebuie evitate și cumpărăturile online și de aparatură sau produse care au legătură cu zona comunicării, inclusiv cu deplasările.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât