Horoscopul zilei de 19 februarie 2021. „Taurii” sunt agitați și irascibili

Horoscopul zilei de 19 februarie 2021. „Taurii” sunt agitați și irascibili
Nu rata horoscopul zilei, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 18/02/2021, 23:34

Horoscopul zilei de 19 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Venus, planeta iubirii și a banilor, aflată în zodia Vărsător, face o cuadratură cu Marte, planeta acțiunii și a conflictului, din zodia Taur. Acest context astrologice ne poate aduce tensiuni și nemulțumiri în relații, dar totodată ne poate face și mai cheltuitori.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 19 februarie 2021

Dragoste

Azi pot apărea conflicte în cuplu cauzate de faptul că nimic din ce face partenerul nu te mulțumește. De asemenea, ar trebui să eviți să faci afaceri cu prietenii, să le dai bani împrumut sau tu, la rândul tău, să iei bani cu împrumut pentru că poate fi o sursă de conflict.

Carieră și bani

Azi ar fi bine să te ferești de cheltuieli pentru că dintre toți nativii, tu ai șansele cele mai mari să scoți bani din buzunar pentru cumpărături de care, oricum nu ai nevoie.

Sănătate

S-ar putea să resimți unele frustrări, unele nemulțumiri, mai ales dacă nu-ți îndeplinești niște dorințe.

Horoscop zilnic Taur – 19 februarie 2021

Dragoste

Dacă te deranjează atitudinea partenerului de cuplu, fă un efort și închide ochii pentru că s-ar putea ca orice reproș făcut astăzi să aducă cu sine un conflict major.

Carieră și bani

Încearcă să fii mai atent la imaginea ta, la reputație pentru că acțiunile tale necontrolate o pot leza. Sun nemulțumiri profesionale pe care le resimți din plin, dar nu te grăbi să faci schimbări.

Sănătate

S-ar putea să nu te simți deloc în apele tale la nivel emoțional și să nu găsești explicația exactă. Dacă poți, odihnește-te mai mult și nu lăsa stresul profesional să te acapareze.

Horoscop zilnic Gemeni – 19 februarie 2021

Dragoste

Nu ste deloc exclus să iasă niște secrete la suprafață sau să discuți despre subiecte delicate, pe care, poate, le voiai uitate.

Carieră și bani

Ar fi de preferat să nu te lași mânat de ceea ce auzi și să nu naști conflicte din caza unor zvonuri. Este foarte probabil să fii dezamăgit de bârfele și intrigile altora, dar treci peste.

Sănătate

Azi poți fi peste măsură de irascibil, nervos, agitat și te poți confrunta cu dureri de cap și insomnii.

Horoscop zilnic Rac – 19 februarie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, s-ar putea ca modul agresiv și deloc elegant al cuiva care încearcă să te cucerească să te deranjeze. În cuplu pot apărea gelozii și tensiuni care pleacă de la bani sau, în alte cazuri, de la secrete, infidelități și viața intimă.

Carieră și bani

Nu este exclus ca astăzi să te cerți cu niște asociați care fie îți datorează bani, fie se folosesc de resursele tale pentru beneficiul lor. În continuare, atenție la taxe, impozite și rate la bancă.

Sănătate

Sunt frici și temeri care pot să se manifeste mai puternic și care-ți pot afecta niște planuri de viitor sau implicarea în anumite proiecte. Analizează-le cu atenție și nu lăsa pierderile să te copleșească.

Horoscop zilnic Leu – 19 februarie 2021

Dragoste

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns toate aspectele dificile din sectorul relațiilor tale, iată că astăzi vine și aceasta cudratură care-ți atrage atenția asupra faptului că ești mult prea autortitar cu partenerul de viață și tinzi să te impui prea mult.

Carieră și bani

Această impunere forțată a punctului de vedere se manifestă și în relațiile profesionale și nu este exclus ca astăzi să ai parte de un adevărat conflict cu superiorii. Sunt frustrări profeisonale care se manifestă din plin acum.

Sănătate

Cu toate că nu se întrevăd probleme de sănătate, stresul profesional te poate vulnerabiliza, așa că o oră în plus de somn ți-ar prinde chiar bine.

Horoscop zilnic Fecioară – 19 februarie 2021

Dragoste

Unii nativi s-ar putea să aibă o viziune ciudată asupra unui context sentimental și să nască discuții în cuplu, să ceară lămuriri, dar de preferat ar fi să evite reproșurile.

Carieră și bani

La locul de muncă sunt situații care te nemulțumesc, iar azi poți răbufni, mai ales dacă ți se cere să iei decizii bruște, radicale, rapide sau ceilalți te obligă să-ți schimbi ritmul de lucru.

Sănătate

Starea de sănătate poate fi destul de fragilă astăzi și nu este exclus ca la acest context astrologic delicat să contribuie chiar stresul de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Balanță – 19 februarie 2021

Dragoste

Fie că ești în cuplu sau singur, atitudinea celuilalt te deranjează. Partenerul de viață și se pare că face totul i vers, iar dacă cineva încearcă să te cucerească, te va enerva modul de abordare.

Carieră și bani

Deși nu-ți tă în fire, tu fiind mai pacifist de felul tău, azi ești pus pe harțp și orice ar zice cei din jur, mai ales partenerii profesionali, tu ripostezi.

Sănătate

Nu te poți dedica unui hobby sau o activitate distractivă planificată se contramandează și asta îți induce o stare de nervi.

Horoscop zilnic Scorpion – 19 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să impui niște reguli în familie care să-i deranjeze pe toți, mai ales pe partenerul de viață care  nu este pregătit pentru cerințele tale.

Carieră și bani

Preocupările legate de locuință sau poate o problemă de familie care cere intervenție urgentă îți pot da peste cap sarcinile de la locul de muncă.

Sănătate

Starea emoțională este delicată, vulnerabilă și te simți pierdut, te simți ca într-un carusel de emoții și nu știi cum să te dai jos din el.

Horoscop zilnic Săgetător – 19 februarie 2021

Dragoste

Modul direct de a transmite unele informații sau de a face unele reproșuri, chiar și modul în care transmiți o rgăminte, poate deranja. Ai grijă la comunicare și nu te supăra dacă cei dragi te atenționează în diferite contexte.

Carieră și bani

La locul de muncă se înrevăd conflicte cu colegii sau poate modul în care-ți desfășori sarcinile provoacă nemulțumiri și tensiuni.

Sănătate

Stesul profesional este mare, oboseala s-a accentuat, iar astăzi s-ar putea să te confrunți cu repercusiunile. Mia multă atenție la deplasări.

Horoscop zilnic Capricorn – 19 februarie 2021

Dragoste

Este posibil să nu poți satisface pretențiile persoanei iubite sau, dacă ești părinte, copiii să-ți ceară niște bani pentru nevoile lor, iar tu să nu poți face față.

Carieră și bani

Se întrvăd nemulțumiri financiare destul de mari, mai ales dacă nu-ți poți desfășura niște activități, nu te poți dedica unor hobby-uri din cauza lipsurilor.

Sănătate

Nu te îngrijoradacă entuziasmul este la pământ și nu vezi nimic plăcut, care să te bucure în jurul tău. Este un context de moment, dar poți analiza care sunt cauzele mai profunde.

Horoscop zilnic Vărsător – 19 februarie 2021

Dragoste

Se pot amplifica tensiunile în familie și nu prea ve suporta autoritatea părinților. Preocupă-te de casă, fă curățenie, reamenajează, consumă-ți energia în acest mod pentru a nu da curs conflictelor.

Carieră și bani

Chiar dacă astăzi ai impresia că nimic nu-ți merge și toate ies invers, nu te necăji. Este o perioadă mai tensionată pentru tine. Evită conflictele cu autoritățile din voața ta, mai ales cu superiorii care pot fi foarte pretențioși astăzi.

Sănătate

Emoțiile tale oscileazxă, te simți vulnerabil și neînțeles. Posibil ca nici tu să nu înțelegi stările contradictorii, agitae prin care treci.

Horoscop zilnic Pești – 19 februarie 2021

Dragoste

Dacă ești implicat într-o relație ascunsă, neoficială, s-ar putea ca lucrurile să nu mai fie la fel după ziua de astăzi. Posibil ca unele secrete să iasă la suprafață.

Carieră și bani

Nu este exclus ca persoane în care ai avut încredere, cărora le-ai acordat ajutorul, să te dezamăgească sau să te bțrfească, să te vorbească pe la spate. Atenție la tendința de a fi certăreț. Azi poți da naștere ușir conflictelor.

Sănătate

Universul interior este zdruncinat de evenimentele pe care le trăiești, mai ales de ceea ce auzi. Ai mai multă grijă la deplasări și nu te urca obosit la volan.

Horoscop săptămânal, 15-21 februarie 2021. „Berbecii” pot avea pierderi financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 15-21 februarie 2021 poate aduce o luptă între ceea ce este nou și ceea ce este vechi.

Săptămâna 15 – 21 februarie 2021 se remarcă prin prima cuadratură pe care planeta limitărilor, Saturn, din zodia Vărsător, o face cu planeta neprevăzutului, Uranus, aflat în zodia Taur.

Aceasta este prima dintr-o serie de trei cuadraturi care vor impacta anul 2021 și care stau la baza multor nemulțumiri financiare, ba chiar la baza unei posibile crize economice.

Este un an al instabilității, iar debutul va fi săptămâna aceasta, urmând ca în vară și în toamnă cele două planete să se reîntâlnească, a doua oară fiind vorba de Saturn retrograd și a treia oară întâlnirea tensionată se va produce cu Uranus retrograd.

Un alt eveniment important al săptămânii 15 – 21 februarie 2021 este intrarea Soarelui în zodia Pești, ingres care se va petrece pe data de 18 februarie și care va activa acest semn zodiacal și ne va stimula empatia, sensibilitatea, generozitatea, dar și sensibilitatea și nevoia de liniște și pace.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Vărsător va face un careu cu Marte, planeta dorințelor și a acțiunii, din zodia Taur, context care va aduce tensiuni și conflicte datorate, în principal, faptului că dorința de descătușare se ciocnește de dorința de conservare.

Însă, acest aspect se conturează către finele perioadei analizate. Săptămâna începe cu o mai mare doză de visare și idealizare, dat fiind că încă se resimte sextilul creat de Marte cu Neptun, planeta viselor, din zodia Pești, iar concomitent, Venus, este în aspect benefic cu Nodul Nord din Gemeni, context care ne deschide către socializare.

În ultima zi a săptămânii 15 – 21 februarie 2021, Mercur își încheie mersul retrograd prin zodia Vărsător, aducând mai multă claritate gândurilor noastre, însă impactul va fi resimți abia de săptămâna viitoare. Până atunci, deciziile majore trebuie, în continuare, evitate.

De asemenea, trebuie evitate și cumpărăturile online și de aparatură sau produse care au legătură cu zona comunicării, inclusiv cu deplasările.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Vine vara! Vreme de plajă în multe zone ale țării
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația