Horoscopul zilei de 2 martie 2021. „Racii” se pot iluziona ușor

Horoscopul zilei de 2 martie 2021. „Racii” se pot iluziona ușor
FOTO: Pixabay
Publicat: 01/03/2021, 22:50

Horoscopul zilei de 2 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect trigonul dintre Mercur din Vărsător și Nodul Nord din Gemeni, aspect care ne poate aduce ocazia de a gândi altfel, de a avea idei inedite care să ne conducă într-o direcție pe care ne-o dorim în prezent.

Tot astăzi, Luna care își continuă tranzitul prin Balanță, va face un careu cu Pluto, aspect care vorbește despre foarte multă vulnerabilitate în relații, teamă, agitație și tentația de a domina și manipula.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de momente frumoase în cercul de prieteni, dialoguri constructive care-ți deschid noi orizonturi șinoi direcții de viitor. Posibil să te simți atras de o persoană pe care o cunoști astăzi.

Carieră și bani

Azi va trebui să ai mai multă grijă la relația cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate a statului pentru că pot apărea tensiuni.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar fă tot posibilul să nu te agiți din nimicuri. Răbdarea te poate ajuta foarte mult astăzi.

Horoscop zilnic Taur – 2 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să fie mai dificil să-ți exprimi emoțiile în fața partenerului de cuplu astăzi, așa că decât să dai curs unor tensiuni, mai bine evită.

Carieră și bani

Te preocupi de o situație profesională, financiară, cauți soluții și întorci problema pe toate părțile. Nu este rău. Pot veni astfel și ideile.

Sănătate

Va trebui să ai mai multă grijă la sănătate. Te stresezi ușor, din orice, și riști să-ți faci doar rău, inclusiv fizic pentru că poți fi mai neatent.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi bună în plan sentimental, deși sunt anumite frământări care nu-ți dau pace, dar pe care vei alege să le ignori.

Carieră și bani

Stai de vorbă cu persoane mai înțelepte, mai experimentate, caută soluții la cei care au trecut prin situații asemănătoare cu a ta și vei reuși să găsești răspunsurile de care ai nevoie, chiar și sub forma unor revelații de moment.

Sănătate

Nu prea ai răbdare azi și va trebui să faci un efort pentru a nu o lua pe dinaintea tuturor. Atenție la excese, nu sunt de bun augur pentru sănătate.

Horoscop zilnic Rac – 2 martie 2021

Dragoste

Starea emoțională este destul de sensibilă și ai tendința de a te iluziona prea ușor, deci ai grijă ce faci astăzi pentru a nu suferi.

Carieră și bani

Un colaborator te poate scoate din sărite și ar fi de preferat să eviți astăzi discuțiile profesionale pe tema contractelor.

Sănătate

Poți avea momente de conștientizare astăzi care să te ajute să treci peste niște nelămuriri, angoase, frici, poate chiar peste o decepție.

Horoscop zilnic Leu – 2 martie 2021

Dragoste

Cineva te poate vorbi de rău, te poate bârfi și vei face un real efort să nu intri în polemici. Dacă vei reuși este pentru că ai ajuns într-un punct de conștientizare a modului în care trebuie să comunici cu ceilalți.

Carieră și bani

Poți primi oferte de colaborare sau poate să fie vorba doar de discuții ce au la bază proiectele tale. Oricum, bucură-te de sfaturile pe care le primești astăzi. Vor fi de viitor.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, ai exact doza de energie de care ai nevoie pentru a face față zilei de azi.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 martie 2021

Dragoste

Tendința de a cheltui bani se menține și astăzi, așa că evită să ieși la cumpărături pentru că vei exagera, mai ales pentru a face pe plac copiilor sau a impresiona persoana iubită. Posibil să nu te simți apreciat și să abordezi această strategie.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți conștientizezi exact direcția profesională pe care te afli. Poți avea parte de discuții importante, lămuritoare cu privire la cariera ta.

Sănătate

Posibil să auzi, să afli, să te informeze cineva despre un remediu eficient pentru o afecțiune care nu-ți dă pace. Ai grijă să fie și o părere avizată.

Horoscop zilnic Balanță – 2 martie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi minunată pe mai toate planurile. Poți flirta cu ușurință, poți cuceri cu felul de a spune o poveste.

Carieră și bani

Este o zi a revelațiilor și conștientizărilor. Te faci plăcut de cei din jur, poți atrage admirația tuturor, așa că profită.

Sănătate

Chiar dacă starea emoțională este puțin cam tulbure, vei avea puterea de a te reechiloibra, de a zâmbi tuturor și chiar de a da un sfat dacă cineva ți-l cere.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 martie 2021

Dragoste

Ai mai multă grijă ce spui, cui și cum spui pentru că poți dezvplui secrete, amănunte pe care nu ți-ai dori să șe știe altcineva în afară de tine.

Carieră și bani

Te poți bucura de sprijin din partea familiei, inclusiv de sprijin financiar. Este o zi care-ți poate aduce niște revelații, iluminări, idei bune cu privire la un context financiar, poate la un împrumut, la cum să faci să returnezi o datorie.

Sănătate

Starea psihică și emoțională sunt destul de apăsătoare și ți-ar face bine să porți un dialog cu tine în oglindă.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 martie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru a purta discuții cu partenerul de viață, pentru a lămuri un aspect ce ține de relația voastră, pentru a ajunge la o viziune comună asupra unui subiect.

Carieră și bani

Fii mai atent astăzi la cumîți administrezi finanțele și pe unde-ți lași portofelul.

Sănătate

Dacă te macină ceva, acum este momentul să spui lucrurilor pe nume. Cu cât taci mai mult, cu atât se înrădăcinează mai bine.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 martie 2021

Dragoste

Va fi mai greu să-ți înțelegi emoțiile astăzi, să le integrezi în agitația zilei și asta te poate frustra și te poate face mai conflictual.

Carieră și bani

Astăzi sunt posibile discuții despre salarizare sau poate fi vorba de idei care-ți vin despre cum să-ți eficientizezi munca.

Sănătate

Ai capacitatea de a te detensiona singur, de a-ți controla emoțiile și a-ți impune să depășești un moment de vulnerabilitate.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 martie 2021

Dragoste

Este o zi bună să cucerești persoana care-ți place. Ai toate cuvintele la tine, dar și sinceritatea și entuziasmul necesar, așa că nu mai sta pe gânduri.

Carieră și bani

Este o zi a spiritualității, o zi în care vei căuta să faci pași importanți în atingerea unor obiective. Ești foarte creativ și asta te ajută.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci doar o reală capacitate de regenerare prin conștientizarea unor aspecte din trecutul tău, dar și din prezent.

Horoscop zilnic Pești – 2 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai gelos dacă ești provocat, însă dacă vei manifesta acestea stări cel mai probabil este ceva din trecut care nu-ți dă pace nici acum.

Carieră și bani

Starea emoțională îți poate afecta desfășurarea sarcinilor și capacitatea de a lua decizii. Este posibil ca un context financiar să te macine și să te temi de o pierdere.

Sănătate

Sunt frici și temeri și angoase care astăzi își pot găsi calea de vindecare, important este să vorbești despre ele, să fii sincer și corect cu tine.

Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 martie 2021 poate aduce o serie de surprize plăcute în dragoste, dar și o mai mare poftă de viață, de socializare, de plimbare.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, tranzit care ne va stimula gândirea, raționamentul, dar ne va face și mai direcți în comunicare, mai curajoși să ne exprimăm ideile, existând, totodată, și riscul de a fi superficiali. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 23 aprilie 2021.

Pe de altă parte, săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă și prin conjuncția pe care o face Mercur, planeta comunicării, cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător.

Dat fiind că cele două se reîntâlnesc din nou, după ce Mercur a fost retrograd anterior, poate însemna că o serie de situații din ultima perioadă se pot clarifica acum, pot căpăta o altă perspectivă.

Totodată, este un moment de ingeniozitate, în care o idee sclipitoare ne poate veni, o soluție ingenioasă ne poate aduce dezvoltarea, progresul, expansiunea.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din Pești face un aspect de susținere cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care poate aduce ocazia unor schimbări, surprize plăcute în relații, ocazia unui refresh.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului