Horoscopul zilei de 23 februarie 2021. „Scorpionii” sunt intuitivi și au inspirație

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021. „Scorpionii” sunt intuitivi și au inspirație
Foto: Pixabay
Publicat: 22/02/2021, 22:26
Actualizat: 23/02/2021, 23:03

Horoscopul zilei de 23 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Rac, înzestrându-ne cu sensibilitatea sa caracteristică, iar aspectul pe care îl face cu Neptun din Pești ne va aduce și un plus de imaginație și intuiție.

Însă, după amiază registrul se schimbă și Luna intră în opoziție cu Pluto din zodia Capricorn, prin urmare și noi putem deveni mai conflictuali.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 februarie 2021

Dragoste

Și azi continuă nevoia de a fi aproape de familie sau, în alte cazuri, de a sta cu tine și a fi aproape de sufletul tău, de a-ți înțelege și digera niște emoții.

Carieră și bani

Ar fi bine să accepți ajutorul celor care ți-l oferă, iar în a doua parte a zilei să eviți discuțiile în contradictoriu cu superiorii, pentru că poți ajunge foarte ușor la conflicte.

Sănătate

Resimți din plin necesitatea de a te îndepărta de niște amintiri dureroase, de a te vindeca emoțional și a depăși ceva din trecutul tău. Este un context favorabil vindecării unor suferințe din copilărie sau legatede familie.

Horoscop zilnic Taur – 23 februarie 2021

Dragoste

Poți purta dialoguri constructive cu prietenii, îți poți deschide sufletul mai ușor, iar unii nativi pot face planuri de viitor alături de aceștia.

Carieră și bani

Ai cuvintele la tine și știi cum să te exprimi astfel încât să te faci plăcut de cei din jur, dar mai ales înțeles. Ești foarte convingător în negocieri și asta poate fi un plus pentru tine. În a doua parte a zilei s-ar putea să nu prea tolerezi alte puncte de vedere decât cele ale tale.

Sănătate

Profită de contextul zilei și ieși la o plimbare. Te vei detensiona și relaxa.

Horoscop zilnic Gemeni – 23 februarie 2021

Dragoste

Către seară pot să apară tensiuni în viața de cuplu. Unele pot fi legate de ascunzișuri ale partenerului, iar altele de cheltuieli.

Carieră și bani

Sunt contexte financiare care-ți aduc nemulțumiri astăzi. Poate este vorba de o tăiere salarială, de o reglementare fiscală, poate cineva îți cere niște bani pe care-i datorezi. Important este să ai mai multă grijă la ce vine sub forma unor promsiuni profesionale și să nu te iluzionezi fără o bază reală.

Sănătate

Dacă te vei pune în pat cu gândurile de peste zi, s-ar putea să ai parte de insomnii. Plimbă-te, meditează înaintede a merge la somn.

Horoscop zilnic Rac – 23 februarie 2021

Dragoste

Chiar dacă ziua începe cu mult romantism, cu declarații de dragoste, contextul se schimbă către seară, când apar neînțelegeri în cuplu și ai tendința de a nu asculta și varianta partenerului.

Carieră și bani

Dacă ai de negociat contracte, dacă ai întâlniri cu partenerii de afaceri, fă tot posibilul să le programezi în prima parte a zilei pentru că apoi nimic nu mai pare să-ți fie pe plac și se poate ajunge ușor la certuri.

Sănătate

Luna îți traversează șia stăzi zodia, dec nu ai motive de îngrijorare. A doua parte a zilei poate scoate la iveală o problemă emoțională, sentimentală.

Horoscop zilnic Leu – 23 februarie 2021

Dragoste

Simți nevoia de a sta mai mult tu cu tine și gândurile tale, nevoia de a aaliza niște pași relaționali trecuți și a încerca să-ți clarifici un context.

Carieră și bani

Poate fi o zi destul de stresantă, obositoare la locul de muncă și sarcinile ți se par copleșitoare. Sunt nativi care sunt reticenți la tot ce vine nou și preferă să se retragă din polemici.

Sănătate

Va trebui să ai mai multă grijă la oboseală și stres pentru că-ți pot afecta buna funcționare a organismului.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 februarie 2021

Dragoste

Ți-ai intrat într-o rutină și cu greu te poate scoate cineva din ea. S-ar putea ca ăsta să fie și motivul pntru care persoana iubită să-ți facă reproșuri. Nu renunța la activitățile planificate împreună.

Carieră și bani

Te poți baza pe imaginația, creativitatea și ingeniozitatea ta astăzi. Posibil ca în a doua parte a zilei să fii foarte rigid la părerile altora și rigid la ceea ce ți se propune, chiar dacă vine din partea unor persoane de încredere.

Sănătate

Anularea unor planuri de petrecere a timpului liber te poate frustra. Este chiar recomandat să te dedici unor activități care-ți fac plăcere astăzi.

Horoscop zilnic Balanță – 23 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca discuțiile cu familia să degenereze mai ușor în a doua parte a zilei. Posibil să ți se impună niște reguli în casă, niște sarcini și să te deranjeze peste măsură.

Carieră și bani

Azi ești foarte conservator și reticent la tot ce vine nou la locul de muncă și te poți răzvrăti mai ușor dacă ți se impun sarcini noi.

Sănătate

Dacă în prima parte a zilei ești activ, stresul și oboseala te pot copleși până seara, așa că nu-ți planifica nimic care-i cere atenție și concentrare.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 februarie 2021

Dragoste

Ziua începe cu o doză mare de romantism, sensibilitate și deschidere către partener. Poți face declarații de dragoste siropoase.

Carieră și bani

Nu ești deloc dispus la compromisuri astăzi, nu-ți plac inițiativele și propunerile cu care vin cei din jur, așa că nici negocierile nu vor fi un punct forte, mai ales dacă le faci în partea a doua a zilei.

Sănătate

Creativitatea, inspirația și imaginația ating cote înalte și te pot ajuta să te pui în valoare și să-ți îmbunătățești starea de spirit. Azi te poți baza cu încredere pe intuiție.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 februarie 2021

Dragoste

Nevoia de intimitate, de momente de apropiere cu partenerul de viață este mare și ai putea să srici contextul dacă deschizi subiecte financiare sau legate de secrete și infidelități sau alte dedesupturi relaționale.

Carieră și bani

Te nemulțumește situația prin care trece un proiect din punct de vedere financiar. Ai mai multă grijă în ce investețti banii, mai ales dacă sunt la comun cu alții.

Sănătate

S-ar putea să exagerezi cu stresul financiar, fie că este stresul returnării unei datorii, fie stresul de face bani și să-ți strici complet starea de spirit.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 februarie 2021

Dragoste

Ziua începe cu mult entziasm sentimental, cu dialoguri calde, sensibile și poți face declarații de dragoste, dar pe care până seara să le uiți. Sunt posibile tensiuni cu partenerul, reproșuri, nevoi de cuplu ignorate.

Carieră și bani

Evită negocierile de contarcte și întâlnirile de afaceri în a doua parte a zilei pentru că nu vei fi deloc pe aceeași lungime de undă cu partenerii, ba mai mult vei da dovadă de rigiditate și nimeni nu-ți poate schimba opiniile sau clauzele impuse.

Sănătate

Înainte de a merge la somn, fă o plimbare afară, fă puțină mișcare pentru a te odihni mai bine.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 februarie 2021

Dragoste

Dacă vei dedica prea mult timp muncii, te poți aștepta și a reproșuri din partea perechii de viață, așa că încearcă să le îmbini cât mai confortabil pentru tine.

Carieră și bani

Sarcinile zilnice, activitățile de la locul de muncă par din ce în ce mai grele și te copleșesc. În a doua parte a zilei evită să te contrazici cu colegii.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de vulnerabilă astăzi, mai ales către seară, când se acumulează oboseala de peste zi, așa că odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Pești – 23 februarie 2021

Dragoste

Și azi Luna își continuă tranzitul prin sectorul tău sentimental, dar dacă în prima parte a zilei ești romantic, dezihibat și pofticios, și te poți iluziona mai ușor, către seară vei lăsa niște temeri, amintiri și deziluzii mai vechi să te acapareze.

Carieră și bani

Creativitatea, imaginația și inspirația ating cote înalte astăzi așa că profită să le pui în practică într-un context profesional. Este o zi mai degrabă favorabilă artiștilor.

Sănătate

Fă un efort la ceas de seară și nu mai privi doar partea goală a paharului, asta dacă vrei să adormi cu zâmbetul pe buze.

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. „Fecioarele” își schimbă rutina zilnică

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 poate aduce o serie de schimbări legate de stilul nostru de viață, dar este și o săptămână care vorbește despre vindecare.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se remarcă prin formarea unor aspecte benefice între planete, fiind mai puțin tensionată ca cele precedente.

Un aspect important este intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Pești, poziție din care ne face mai sensibili, mai atenți la zona emoțional-sentimentală și mai romantici.

Totodată, Marte, planeta cațiunii, va face una spect de susținere cu Pluto, ceea ce ne aduce multă energie, dinamism în acțiuni, putere și forță interioară să facem față tuturor provocărilor. Aspectul va aduce și trăiri intime intense și pasiune în relațiile noastre.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se încheie cu o Lună Plină care se formează în zodia Fecioară și care aduce încheierea unei etape în viața noastră și ocazia schimbării stilului de viață, a rutinei zilnice, poate chiar și a modului în care ne raportăm la muncă și la sarcinile profesionale. De asemenea, ne va aduce vindecare fizică, psihică și emoțională.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată și cine produce cea mai eficientă anvelopă? - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, în stare de șoc după ce...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?