Horoscopul zilei de 23 iulie 2021. Probleme financiare pentru „Săgetători”

Horoscopul zilei de 23 iulie 2021. Probleme financiare pentru „Săgetători”
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 23/07/2021, 08:53
Actualizat: 23/07/2021, 08:54

Horoscopul zilei de 23 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Capricorn și ne va susține în activitățile practice. Vom fi perseverenți în atingerea obiectivelor și motivați să facem față provocărilor care ne apar în cale. Totodată, prin opoziția pe care o face cu Mercur, s-ar putea să fim mai autoritari și mai conflictuali cu cei din jur. De evitat luarea deciziilor majore.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 23 iulie 2021

Dragoste

Sunt situații de familie care te forțează să le acorzi toată atenția. Totodată, riscul de neînțelegeri cu părinții crește.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul carierei tale și s-ar putea ca astăzi să-ți aducă tensiuni cu superiorii. Nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut și ar fi de preferat să nu iei decizii importante.

Sănătate

Poți fi mai stresat și mai agitat ca de obicei din cauza jobului și a responsabilităților prea mari.

Horoscop zilnic Taur – 23 iulie 2021

Dragoste

Azi nu vei ajunge prea ușor la aceleași opinii cu partenerul și îți vei susține convingerile și viziunile până în pânzele albe.

Carieră și bani

S-ar putea să nu te poți concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut astăzi, mai ales dacă este vorba să înveți pentru un examen sau să susții o ședință. Atenție la contradicțiile cvu ceilalți.

Sănătate

Dacă ești prea obosit ar trebui să nu te urci la volan sau să conduci cu grijă. Dacă pleci într-o călătorie, verifică-ți actele!

Horoscop zilnic Gemeni – 23 iulie 2021

Dragoste

Este foarte probabil să intri în conflicte cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor sau din cauza unor secrete ieșite la suprafață.

Carieră și bani

Se întrevăd nemulțumiri financiare, mai ales în cazul nativilor care au de făcut o investiție mai mare. Dacă te bazezi pe alții și pe ceea ce ți-au prois, astăzi poți fi dezamăgit.

Sănătate

Ai nevoie să te odihnești mai mult, mai ales din punct de vedere mental, și fii mai grijuliu la alimentație.

Horoscop zilnic Rac – 23 iulie 2021

Dragoste

Mercur din zodia ta face opoziție cu Luna din sectorul relațiilor, aspect care poata duce conflicte cu partenerul de viață. S-ar putea ca ceea ce tu exprimi să nu ajungă la sufletul celuilalt sau să nu-i înțelegi nevoile.

Carieră și bani

Contextul tensionat pe zona de comunicare se va manifesta și în relațiile profesionale, prin urmare evită să iei decizii importante și să semnezi contracte.

Sănătate

Încărcătura emoțională este mare astăzi și ar trebui să eviți să te lași pradă unui viciu. Arată-ți puterea renunțând la o dependență.

Horoscop zilnic Leu – 23 iulie 2021

Dragoste

S-ar putea să ai senzația apăsătoare că nu ești suficient de bun pentru ceilalți sau că nu le satisfaci așteptările. O serie de amintiri te pot bulversa acum.

Carieră și bani

Se întrevăd tensiuni cu colegii de muncă și va fi foarte greu astăzi să lași de la tine sau să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut.

Sănătate

Luna tranzitează sectorul sănătății tale și-ți cere să te relaxezi ami mult, să te odihnești și să eviți activitățile care cer prea multă concentrare.

Horoscop zilnic Fecioară – 23 iulie 2021

Dragoste

Stările sentimentale fluctuează și trăiești intens, însă de preferat ar fi să nu iei decizii în dragoste acum pentru că n u le vei raționa corect.

Carieră și bani

Ai nevoie să-ți exprimi creativitatea și o poți face cu succes astăzi, mai ales dacă o poți manifesta prin ceva practic.

Sănătate

Este o zi favorabilă activităților alături de cei dragi, mai ales dacă ai copii pentru că poți să te apropii de aceștia mai mult și să te simți încărcat de energia lor.

Horoscop zilnic Balanță – 23 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd tensiuni cu părinții sau cu persoanele care reprezintă o formă de autoritate în viața ta. Activitățile casnice te enervează și nu le duci prea ușor la capăt.

Carieră și bani

Vei fi deseori scos din ritmul tău de vești, telefoane, mailuri și alte vizite sau întâlniri inoportune, așa că nu te aștepta să-ți termini tot ce ai în program.

Sănătate

Starea emoțională este destul de fluctuantă și s-ar putea ca amintirile să-și lase o amprentă puternică asupra ta.

Horoscop zilnic Scorpion – 23 iulie 2021

Dragoste

Puțin mai multă grijă astăzi la felul în care comunici, să nu te ia gura pe dinainte și să nu spui lucruri care pot răni. Nu te lansa nici în promisiuni mărețe.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să vorbești doar dacă ai informații clare pe care te poți baza, mai ales dacă este vorba de a te contrazice cu cineva. S-ar putea să te concentrezi mai greu dacă ai de învățat ceva sau de negociat.

Sănătate

Dacă te urci la volan sau pleci într-o deplasare este bine să ai grijă la acte și la stările de oboseală și irascibilitae care te pot lua prin surprindere.

Horoscop zilnic Săgetător – 23 iulie 2021

Dragoste

Pot apăre dsicuții în cuplu te teme ce țin de sexualitate și buget comun. Certurile pot lua naștere dacă te bazezi prea mult pe banii partenerului. Mai multă grijă la intențiile celor din jur.

Carieră și bani

Din punct de vedere financiar nu este deloc o zi bună. Poți primi vești proaste sau poți fi obligat să anulezi o plată, să renunți la un răsfăț din cauza bugetului limitat.

Sănătate

Cu cât te pui în valoare mai mult, chiar dacă este vorba de evidențierea unui talent personal, cu atât starea ta de spirit se îmbunătățește.

Horoscop zilnic Capricorn – 23 iulie 2021

Dragoste

Luna trece astăzi prin zodia ta, însă face opoziție cu Mercur din sectorul parteneriatelor, aspect care arată o predispoziție spre conflicte în cuplu. Ești foarte perseverent dacă ai niște obiective de atins.

Carieră și bani

Tensiuni și neînțelegeri pot să ia naștere și în relațiile cu partenerii profesionali. Ai mai multă grijă și citește de mai multe ori un contract înainte de a-l semna. S-ar putea ca răbdarea să nu fie punctul tău forte astăzi.

Sănătate

Luna te susține din punct de vedere emoțional, însă nu reacționa pe bază de impuls și ține cont că poți capta mai ușor energiile din exterior, deci înconjoară-te de oameni pozitivi.

Horoscop zilnic Vărsător – 23 iulie 2021

Dragoste

Faptul că simți nevoia de a te retrage în lumea ta interioară s-ar putea să nu fie înțeles de partener și să fii acuzat de indiferență.

Carieră și bani

Discuțiile cu colegii sau veștile care vin prin intermeidul job-ului nu-ți sunt deloc pe plac, însă nu te grăbi să tragi concluzii și nici să dai verdicte.

Sănătate

Luna tranzitează sectorul sănătății tale și te poate face mai irascibil, mai agitat mental și te poți simți mai neliniștit din cauza gândurilor și fricilor tale. Tehnicile de relaxare mentală te pot ajuta să te odihnești mai bine.

Horoscop zilnic Pești – 23 iulie 2021

Dragoste

Deși nevoia este de a fi alături de prieteni, azi fe intri în conflicte cu aceștia, fie eziți să spui ceea ce ai pe suflet. Posibile tensiuni cu copiii sau cu persoana iubită.

Carieră și bani

Ai putea să fii stimulat de faptul că nu spui lucrurilor pe nume și astfel să te exprimi mai bine prin scris. Creativitatea și simțul artistic pot ajuta la dezvoltarea unui proiect în care ești implicat.

Sănătate

Este o zi bună pentru a te răsfăța și pentru a-ți satisface micile plăceri cotidiene. Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop săptămânal, 19 – 25 iulie 2021. Un capitol se încheie, pentru „Vărsători”

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 19 – 25 iulie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în relațiile cu cei din jur.

Săptămâna 19 – 25 iulie 2021 este impactată de intrara Soarelui în zodia sa de domiciliu, în Leu, ipostază din care va revărsa asupra noastră mai multă energie și ne va da mai multă poftă de viață.

Totodată, și Venus, planeta iubirii, își va schimba zodia și se va muta în Fecioară, un tranzit care ne va susține să ne consolidăm relațiile.

În weekend vom avea parte de formarea fenomenului de Lună Plină în zodia Vărsător, eveniment astrologic destul de intens care aduce schimbări neprevăzute în viața noastră și poate încheia capitole în urma cărora să culegem roade mai bogate sau mai sărace, în funcție de ceea ce am plantat în urmă cu jumătate de an, la Luna Nouă din Vărsător din data de 11 februarie 2020.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna iulie 2021 se remarcă în prima sa jumătate prin aspectele tensionate pe care le fac, pe rând, atât Venus, planeta iubirii, cât și Marte, planeta acțiunii, ambele aflate în Leu, cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur și cu Saturn retrograd, planeta limitărilor, din Vărsător.

Acest context astrologic aduce la suprafață multe orgolii pentru care vom fi taxați, dar și multe frustrări legate de acțiunile noastre, de dorința de afirmare, care ne poate fi îngrădită acum.

Chiar la mijlocul lunii, Venus și Marte fac o conjuncție în zodia Leu, care se anunță explozivă. În plan sentimental putem trăi intens, dramatic și pasional.

Totuși, Venus va intra pe data de 22 iulie în zodia Fecioară și s-ar putea să analizăm în amănunt valul sentimental precedent și astfel să începem să căutăm minusurile unui context amoros.

Mercur, planeta comunicării, va intra pe data de 11 iulie în zodia Rac, poziție din care ne susține să ne îmbunătățim relațiile cu cei dragi, dar și să dezvoltăm un raționament mai sensibil și empatic.

Soarele intră în zodia Leu pe data de 22 iulie și ne va imprima o mai mare dorință de a străluci și de a ne afirma creativitatea.

Pe data de 10 iulie avem o Lună Nouă în zodia Rac, iar pe data de 24 iulie se formează Lună Plină în zodia Vărsător, evenimente astrologice care pot aduce încheieri și noi începuturi în viața noastră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani