Horoscopul zilei de 24 februarie 2021. „Săgetătorii” au parte de revelații

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021. „Săgetătorii” au parte de revelații
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 iulie 2021. „Săgetătorii” flirtează cu dezinvoltură
Publicat: 23/02/2021, 22:57
Actualizat: 23/02/2021, 23:07

Horoscopul zilei de 24 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna intră astăzi în zodia Leu și ne oferă un plus de generozitate, de afectivitate și mai multă poftă de viață. Putem exagera cu autoritatea, suntem mai orgolioși și mai dornici de a ieși în față. Totodată, trebuie să avem grijă la inimă, atât la propriu, cât și la figurat.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 februarie 2021

Dragoste

Luna îți activează astăzi în tranzitul său chiar sectorul iubirii, așa că interesul pentru viața sentimentală va crește semnificativ, însă vei avea și tendința de a te impune cam mult în fața partenerului.

Carieră și bani

Este o zi în care creativitatea și simțul artistic îți sunt puse la încercare. Dă dovadă de curaj și pune-le în practică. Mândrește-te cu ceea ce poți face.

Sănătate

Dacă ai prea multă energie, azi o poți canaliza către sport, activități recreative. Dedică-te unui hobby și vezi ce rezultat ai.

Horoscop zilnic Taur – 24 februarie 2021

Dragoste

În tranzitul său prin sectorul familiei, Luna va aduce la suprafață niște conflicte, unele mai vechi, și s-ar putea să te iei la harță cu părinții. Oricum, de preferat ar fi să nu-ți impui regulile și acasă și să nu le atribui sarcini gospodărești celorlalți pe un ton autoritar.

Carieră și bani

Ai tendința de a-ți impune punctul de vedere într-un mod destul de radical și s-ar putea ca asta să nu fie pe placul celor cu care colaborezi.

Sănătate

Starea emoțională este fragilă. De fapt, tot universul tău interior este dat peste cap de niște amintiri, situații din refcut sau întâmplări pe care nu le-ai prevăzut.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 februarie 2021

Dragoste

Nu ești deloc protocolar în dialog și poți să-i deranjexi pe cei din jur cu atitudinea impunătoare. Posibile tensiuni mai vechi care ies, din nou, la suprafață.

Carieră și bani

Se întrevăd schimburi de opinii destul de tensionate și ai tendința de a-ți impune punctul de vedere cu prea multă autoritate. Este nevoie să asculți și ceea ce au ceilalți de zis ca lucrurile să funcționeze.

Sănătate

Încearcă doar să ai mai multă grijă la deplasări, aspect care rămâne valabil inclusiv mâine. Nu te grăbi și nu te urca obosit la volan.

Horoscop zilnic Rac – 24 februarie 2021

Dragoste

Posibil să porți niște discuții cu partenerul de viață care au scop limitativ financiar, așa că nu te aștepta ca totul să fie roz.

Carieră și bani

Azi te preocupă foarte mult contextul financiar în care te afli, însă dacă faci plăți, tranzacții, încasări nu fii nerăbdător, agitat pentru că există riscul să faci niște greșeli, chiar să și pierzi niște bani care nu erau ai tăi.

Sănătate

Ai putea lupta cu mai multă vehemență pentru a da curs unor talente și abilități pe care e ai și pe care le ții ascunse. Contextul acesta te frustrează și te necăjește, dar azi ai curaj să o faci.

Horoscop zilnic Leu – 24 februarie 2021

Dragoste

Luna îți tranzitează zodia, dar face aspecte tesionate cu cuadratura Saturn-Uranus care încă se resimte, prin urmare s-ar putea ca relațiile de cuplu să fie mult încercate. Sunt tensiuni și neînțelegeri care se activează.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai bine aspectate, așa că fă tot posibilul să nu intri în controverse cu colaboratorii și superiorii.

Sănătate

Totuși, partea bună a faptului că Luna îți tranzitează zodia este că îți aduce energie, determinare, forță, voință și puțin cam mult orgoliu.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 februarie 2021

Dragoste

Posibil ca unele situații din trecut să iasă acum la suprafață. Nu este vorba de secrete, cât de chestiuni sentimentale nerezolvate la timpul lor.

Carieră și bani

Ai tendința de a-ți impune punctul de vedere și un dialog profesional se poate tensiona destul de ușor.

Sănătate

Nu sunt chiar cele mai bune aspecte la capitolul sănătate, în special în cazul celor care au afecțiuni cardiovasculare, așa că ar fi bine ca azi să te odihnești mai mult și să eviți stresul, tensiunile cu cei din jur. Hidratarea organismului este recomandată.

Horoscop zilnic Balanță – 24 februarie 2021

Dragoste

Relațiile de prietenie pot fi mai tensionate dacă vei ține cu tot dinadinsul să faci ca tine și să-ți impui punctul de vedere. Poți fi luat prin surprindere de atitudinea cuiva din anturaj.

Carieră și bani

Ziua de azi poate veni cu un eveniment absolut neprevăzut care vizează un proiect profesional în care ești implicat. Ia-ți timpul necesar să analizezi situația.

Sănătate

Este o zi bună să ieși în oraș, să te plimbi, să bei un ceai cu prietenii. Orice stare te-ar încerca, vei vedea că se va detensiona dacă stai la povești cu cei apropiați.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 februarie 2021

Dragoste

Îți canalizezi mare parte din interes în zona profesională și cei dragi s-ar putea să vină cu reproșuri sau să manifeste o atitudine foarte rigidă pe care să nu știi cum să o percepi.

Carieră și bani

Luna îți tranzitează sectorul carierei și te susține puternic să te afirmi, însă nu va fi deloc ușor să ieși în față astăzi. S-ar putea să ai parte de unele discuții mai tensionate cu superiorii din cauza atitudinii tale rigide. Oricukm, azi trebuie să fii corect și cinstit cu ceilalți, indiferent că ești șef sau subaltern.

Sănătate

Ține cont că deși ai energie cât pentru două persoane, stresul profesional poate fi destul de mare și ar trebui să eviți suprasolicitările.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 februarie 2021

Dragoste

Este foarte probabil să primești vești din străinătate sau să ai parte de un dialog surprinzător care să-ți aducă niște revelații neașteptate, niște răspunsuri de care aveai nevoie.

Carieră și bani

Posibil să primești vești legate de un loc de muncă, dacă acesta este peste hotare. În alte cazuri este o zi care te ambiționează să înveți cea nou, să studiezi, să explorezi ceva ce te interesează.

Sănătate

Ar fi de preferat să fii atent la deplasări. Pot apărea situații neobișnuite la drum, greu de prevăzut.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 februarie 2021

Dragoste

În cuplu ai toate șansele să reaprinzi pasiunea sau, dacă ești singur, acorzi un interes mai mare vieții intime. Posibile discuții pe teme legatede cheltuieli comune.

Carieră și bani

Dacă ai bani la comun, bunuri la comun sau pur și simplu împarți niște resurse cu ceilalți, azi te vei lupta din răsputeri să-ți aperi drepturile, să-ți aperi un interes financiar.

Sănătate

S-ar putea să conștientizezi unde anume greșești în cuplu sau care este cea mai mare temere a ta vizavi de un context în care te afli. Nu ești dispus să pierzi nimic și pe nimeni și asta te poate speria și pe tine.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 februarie 2021

Dragoste

Azi ai tendința, mai ales în a doua parte a zilei, de a fi excesiv de mândru, de orgolios în relația cu partenerul de viață, de neînduplecat, aspect care te poate face conflictual.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt prea bine aspectate în a doua parte a zilei pentru că te impui în exces, exagerezi cu autoritatea și crezi că deții adevărul absolut.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Unii nativi s-ar putea să nu reușească să se odihnească.

Horoscop zilnic Pești – 24 februarie 2021

Dragoste

Te bucuri de susținere din partea unor prieteni, cunoștințe și poți primi sfaturi bune. În prima parte a zilei poți avea discuții neașteptate, neobișnuite cu persoana iubită.

Carieră și bani

Luna trece prin casa muncii tale și de preferat ar fi ca astăzi să eviți activitățile care cer migală, atenție, concentrare, pentru că sunt calități de care nu dispui deocamdată. Atenție la modul în care acționezi, lucrezi.

Sănătate

Ești agitat, stresat, obosit, tracasat și neatent, așa că ar fi cazul fie să-ți iei un concediu, fie măcar o zi liberă. Hidratează-te corespunzător și evită efortul fizic.

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. „Fecioarele” își schimbă rutina zilnică

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 poate aduce o serie de schimbări legate de stilul nostru de viață, dar este și o săptămână care vorbește despre vindecare.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se remarcă prin formarea unor aspecte benefice între planete, fiind mai puțin tensionată ca cele precedente.

Un aspect important este intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Pești, poziție din care ne face mai sensibili, mai atenți la zona emoțional-sentimentală și mai romantici.

Totodată, Marte, planeta cațiunii, va face una spect de susținere cu Pluto, ceea ce ne aduce multă energie, dinamism în acțiuni, putere și forță interioară să facem față tuturor provocărilor. Aspectul va aduce și trăiri intime intense și pasiune în relațiile noastre.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se încheie cu o Lună Plină care se formează în zodia Fecioară și care aduce încheierea unei etape în viața noastră și ocazia schimbării stilului de viață, a rutinei zilnice, poate chiar și a modului în care ne raportăm la muncă și la sarcinile profesionale. De asemenea, ne va aduce vindecare fizică, psihică și emoțională.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York