Horoscopul zilei de 25 februarie 2021. Venus, planeta iubirii, activează zodia Pești

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 25 februarie 2021. Venus, planeta iubirii, activează zodia Pești
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)

Horoscopul zilei de 25 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii, intră astăzi în Pești și până pe 21 martie, cât timp va traversa această zodie, va intensifica trăirile sentimentale. Va urma o perioadă de romantism și visare, dar și de vindecare și iertare.

Tot astăzi, Marte, planeta acțiunii și a dorinței, din zodia Taur face un aspect de susținere cu Pluto, planeta transformărilor, din zodia Capricorn, aspect care va aduce o doză impresionantă de energie în viața noastră și va intensifica dorința sexuală.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 25 februarie 2021

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia Pești te va susține foarte mult în vindecarea trecutului, dacă vrei să uiți o fostă relație, să depășești o deziluzie sentimentală, să te desprinzi de ceva ce te-a durut. În cuplu, poți trece mai ușor peste greșelile partenerului, poți fi mai iertător.

Carieră și bani

Ai foarte multă determinare să-și îmbunătățești statutul profesional, imaginea, multă determinare să faci bani, să-ți atingi un obiectiv. Pentrua câștiga bani, va trebui să faci niște schimbări profesionale.

Sănătate

Dai dovadă de foarte multă energie, vitalitate și pare că nimic nu te poate doborî.

Horoscop zilnic Taur – 25 februarie 2021

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia Pești îți aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor de prietenie, poate chiar o împăcare cu cineva apropiat. Pentru unii nativi, tranzitul ar putea aduce o poveste de dragoste cu cineva din anturaj sau cunoscut prin intermediul grupului de prieteni. În cuplu, astăzi este o zi în care dai frâu liber pasiunii.

Carieră și bani

Ești dispus să faci schimbări de viziune, să aduci un suflu nou proiectelor tale, să studiezi un domeniu cu impact asupra principiilor tale de viață, care te va ajuta să te dezvolți, să evoluezi. Posibil ca în perioada următoare să primești susținere din partea unor persoane importante în vederea realizării proiectelor tale.

Sănătate

Ești energic, ai o mare dorință de a-ți îmbunătăți viața, iar Venus te va susține puternic să socializezi mai mult. Faptul că vei ieși mai mult, că te vei întâlni cu cei dragi te va ajuta să-ți îmbunătățești starea în perioada următoare.

Horoscop zilnic Gemeni – 25 februarie 2021

Dragoste

Sunt aspecte pasionale care se comturează în cuplu, însă în cazul unor nativi poatet fi vorba de aventuri ascunse sau cu persoane din trecut.

Carieră și bani

Venus în tranzit prin zodia Pești va activa sectorul carierei. Urmează o perioadă benefică din punct de vedere profesional în care poți face pași importanți în atingerea unor țeluri, îți poți îmbunătăți imaginea, statutul, funcția.

Sănătate

S-ar putea ca din cauza aspectului format de Marte cu Pluto să fii mai agitat, să ai o energie interioară care să te copleșească și să nu te lase să dormi.

Horoscop zilnic Rac – 25 februarie 2021

Dragoste

Este o zi cu multă intensitate în viața intimă a cuplului și te poți reconecta la partener. Pentru unii nativi, tranzitul poate transforma o relație, fie din iubire în prietenie, fie invers.

Carieră și bani

Venus în tranzit prin zodia Pești te va ajuta să-ți conturezi niște credințe, filozodii și principii de viață într-un mod diferit. Este o perioadă bună să acumulezi informații, să studiezi, să cercetezi domenii noi, spirituale, care să te ajute în evoluție. Poți înțelege și accepta situații și evenimente pe care le-ai trăit și-ți poți schimba viziunea asupra lor.

Sănătate

Tot Venus în tranzit prin zodia Pești te poate ajuta să-ți schimbi atotudinea față de o problemă de sănătate mai veche sau față de ceva din trecut care a fost lăsat nevindecat.

Horoscop zilnic Leu – 25 februarie 2021

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia Pești aduce îmbunătățiri vieții intime, dar și suport mai mare din partea partenerului de viață.

Carieră și bani

Trigonul Marte-Pluto este menit să aducă schimbări remarcabile în zona profesională, fie de carieră, fie de modul în care-ți desfășori sarcinile zilnice. Pe de altă parte, cu Venus în tranzit prin zodia Pești vei avea acces la resursele altora mai ușor. De exemplu, este posibil ca partenerul de viață să câștige mai mulți bani sau tu să obții niște bani, bunuri materiale, să obții niște refinanțări sau drepturi materiale.

Sănătate

Ai energie și o mare putere de regenerare a stării de sănătate, așa că profită din plin. Însă, nu exagera cu munca pentru că te poți suprasolicita fără să-ți dai seama.

Horoscop zilnic Fecioară – 25 februarie 2021

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia Pești îți va activa sectorul relațiilor și acest tranzit te va ajuta foaret mult să-ți armonizezi viața de cuplu și să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Unii nativi se pot împăca cu partenerul, dar nu va fi ușor dacă la mijloc sunt multe tensiuni nerezolvate.

Carieră și bani

Tot Venus în tranzit prin zodia Pești va contribui major la îmbunătățirea relațiilor profesionale, cu colaboratorii și asociații și poate aduce fel și fel de mici beneficii legate de contracte.

Sănătate

Te bucuri de o stare de spirit bună, de energie și poftă de viață. Unii nativi pot planifica o călătorie.

Horoscop zilnic Balanță – 25 februarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte intensă în plan intim și poți reuși să reaprinzi pasiunea în cuplu. Alți nativi dau curs unei aventuri.

Carieră și bani

Venus în tranzit prin zodia Pești îți va înlesni modul în care-ți desfășori sarcinile la locul de muncă și va contribui la eficientizarea activităților.

Sănătate

Tot Venus în tranzit prin zodia Pești îți va susține sănătatea. Te poți vindeca mai ușor, se pot ameliora afecțiuni mai vechi, tratamentele sunt mai eficiente în această perioadă și nu vei resimți oboseala ca până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 25 februarie 2021

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia Pești va activa întocmia sectorul tău sentimental, iar pentru unii nativi poate aduce o reconectare la partener, în timp ce pentru alții poate aduce discuții despre posibilitatea de a deveni părinți. Celor singuri le poate aduce o nouă poveste de dragoste. Relațiile aflate la început se bucură de susținere. Ziua de azi poate fi foarte intensă în planul intimității.

Carieră și bani

Posibile discuții importante, curajoase cu partenerii de afaceri, colaboratorii care pot îmbunătăți un context existent.

Sănătate

Te bucuri de o energie copleșitoare astăzi, iar pofta de viață este la cote înalte.

Horoscop zilnic Săgetător – 25 februarie 2021

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia Pești îți va aduce ocazia îmbunătățirii relațiilor cu membrii familiei. Posibile împăcări cu părinții. Ai ocazia să rezolvi favorabil o situație ce vizează locuința, să obții niște bunuri materiale. Zi favorabilă flirtului și iubirii pasionale.

Carieră și bani

Trigonul Marte-Pluto îți este foarte benefic în zona profesional-financiară. Ai energie să rezolvi sarcinile de la locul de muncă și te ambiționezi să câștigi mai mulți bani.

Sănătate

Te bucuri de un surplus de energie, însă ai grijă să nu duci lucrurile la extrem și să te suprasoliciți fără să conștientizezi că faci asta.

Horoscop zilnic Capricorn – 25 februarie 2021

Dragoste

Te bucuri din plin de trigonul Marte-Pluto în sectorul iubirii. Pentru unii nativi aduce curaj în a cuceri pe cineva, pentru alții aduce pasiune în viața sentimentală.

Carieră și bani

Venus în tranzit prin zodia Pești te susține în comunicare și negocieri. Poți avea capacitatea de a înțelege subtil mesajele celorlalți, de a asimila cunoștințele într-un mod eficient. Este o perioadă foarte bună pentru cei care învață.

Sănătate

Ești fericit, vesel, bucuros și te dedici cu multă energie activităților care-ți fac plăcere, hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Vărsător – 25 februarie 2021

Dragoste

Ai mult curaj astăzi și poți scoate la iveală o serie de situațiia scunse ale vieții de familie sau legate de rădăcinile și trecutul tău. Contextul se va dovedi favorabil rezolvării lor.

Carieră și bani

Venus, care este și planeta banilor, în tranzit prin zodia Pești îți activează sectorul financiar și în perioada următoare te va susține să-ți îmbunătățești veniturile. Vei avea șanse de a face bani, de a negocia niște condiții de salarizare, de a-ți monetiza un talent.

Sănătate

Starea emoțională cunoaște o explozie, însă o vei resimți doar tu, pe interior. Cu toate astea, nu lăsa emoțiile, trecutul să te copleșească.

Horoscop zilnic Pești – 25 februarie 2021

Dragoste

Venus în tranzit prin zodia ta va contribui esențial la îmbunătățirea vieții sentimentale, fie că ești singur sau într-o relație. Este oricum o perioadă bună pentru îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur. În această perioadă unii nativi se pot îndrăgosti.

Carieră și bani

Este o zi bună să spui lucrurilor pe nume, să rezolvi tot ceea ce ai lăsat nerezolvat și mai ales să faci niște schimbări în zona de proiecte profesionale. Posibile negocieri avantajoase.

Sănătate

Tot Venus te va susține și moral și starea de spirit se va îmbunătăți. Te vei simți din ce în ce mai bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și vei fi mai liniștit emoțional.

Horoscop săptămânal 22 – 28 februarie 2021. „Fecioarele” își schimbă rutina zilnică

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 poate aduce o serie de schimbări legate de stilul nostru de viață, dar este și o săptămână care vorbește despre vindecare.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se remarcă prin formarea unor aspecte benefice între planete, fiind mai puțin tensionată ca cele precedente.

Un aspect important este intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Pești, poziție din care ne face mai sensibili, mai atenți la zona emoțional-sentimentală și mai romantici.

Totodată, Marte, planeta cațiunii, va face una spect de susținere cu Pluto, ceea ce ne aduce multă energie, dinamism în acțiuni, putere și forță interioară să facem față tuturor provocărilor. Aspectul va aduce și trăiri intime intense și pasiune în relațiile noastre.

Săptămâna 22 – 28 februarie 2021 se încheie cu o Lună Plină care se formează în zodia Fecioară și care aduce încheierea unei etape în viața noastră și ocazia schimbării stilului de viață, a rutinei zilnice, poate chiar și a modului în care ne raportăm la muncă și la sarcinile profesionale. De asemenea, ne va aduce vindecare fizică, psihică și emoțională.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021

Horoscopul lunii februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna februarie 2021 se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe 25 februarie, perioadă în care va face conjuncții, pe rând, cu celelalte planete aflate aici, Saturn, Jupiter, Mercur.

Prin urmare, din punct de vedere sentimental și financiar se anunță o perioadă importantă. Venus ne insuflă o mai mare dorință de libertate în dragoste și ne stimulează să căutăm surse de venit independente. Va fi vorba de o amprentă evolutivă, progresistă a Micului Benefic al astrologiei.

Totodată, Soarele, astrul responsabil cu energia și vitalitatea noastră, va tranzita Vărsătorul până pe data de 18 februarie, iar pe data de 11 februarie 2021 va fi implicat în fenomenul de Lună Nouă care se va petrece în zodia Vărsător, iar pe data de 27 februarie, în Luna Plină din zodia Fecioară.

Ambele contexte vin cu schimbări în viața noastră, de la finalizări, culegeri de roade și până la noi începuturi.

Până pe data de 21 februarie 2021, Mercur, planeta responsabilă cu modul în care comunicăm și gândim, va fi retrogradă în Vărsător, aspect care ne va cere anumite reeevaluări în viața noastră în vederea unor schimbări majore care vor aduce progres ulterior.

Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Maria Sharapova, răspuns sarcastic pentru un bărbat care i-a cerut cadou o mașină Porsche!
Câți bani costă geaca purtată de Klaus Iohannis de Ziua Pământului. E aproape cât pensia...
Incident periculos în Israel: O rachetă siriană a explodat în aproprierea unui reactor nuclear
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Un deputat AUR susține că a trăit din alocația copiilor și câștiguri la loto. A...
BOMBĂ: Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit! Ea este ALEASA
ROMÂNCA născută într-o familie de evrei considerată cea mai TEMUTĂ femeie din lume. Nici Elena...
ULTIMA ORĂ! Nu toţi credincioșii vor putea asista la slujba de Înviere! Purtătorul de cuvânt...
Superstiții de Sfântul Gheorghe. Ce este interzis să faci azi, nu ai voie sub nicio...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Informația care cutremură România: A fost găsită moartă în baie. Un final tragic...
David Beckham, plin de pătrățele la 45 de ani. Ce mănâncă și cum se antrenează
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Inchide