Horoscopul zilei de 26 februarie 2021. Balanțele sunt mai irascibile

Horoscopul zilei de 26 februarie 2021. Balanțele sunt mai irascibile
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021
Publicat: 26/02/2021, 06:50
Actualizat: 26/02/2021, 15:12

Horoscopul zilei de 26 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își încheie în această seară tranzitul prin zodia Leu și se pregătește să intre în Fecioară, acolo unde mâine va forma Lună Plină, un eveniment astrologic care va aduce vindecare în viața noastră. Astăzi, însă va trebui să ne confruntăm cu opoziția dintre Lună și Venus, dar și cu cuadratura dintre Lună și Marte, aspecte care ne pot aduce instabilitate emoțională și sentimentală. Vom duce o luptă între exprimarea trăirilor și inhibarea lor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 26 februarie 2021

Dragoste

Chiar dacă Luna este aproape toată ziua în sectorul iubirii tale, de această dată nu te va susține să-ți exprimi emoțiile, ci mai degrabă să ți le ascunzi, iar dacă o vei face, vei fi mult prea autoritar pentru gustul celuilalt.

Carieră și bani

Oricât de mult ți-ai dori să iei decizii raționale, azi ai tendința să fii foarte emoțional și ca atare s-ar putea să fie mai bine să te abții.

Sănătate

Chiar dacă mare parte din zi vei avea energie, ține cont că seara te poate doborî, mai ales dacă în ultimele zile excesul avut nu l-ai canalizat constructiv.

Horoscop zilnic Taur – 26 februarie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii prea puțin dispus să asculți poveștile prietenilor și chiar dacă aceștia îți solicită ajutorul, de această dată vei arăta o mare indisponibilitate. Seara sunt posibile tensiuni cu persoana iubită.

Carieră și bani

Ai impresia că nimic nu mere în viața ta, că lucrurile nu se așează așa cum îți dorești tu, mai ales că nu găsești direcția în care să ghidezi o asociere, un proiect. Nu te agita, este doar o stare de moment.

Sănătate

Emoțional nu ești deloc în apele tale și în prima parte a zilei ai tendința de a fi mai agitat, recalcitrant, mai ales cu familia sau cu cei cu care locuiești.

Horoscop zilnic Gemeni – 26 februarie 2021

Dragoste

Simți o nevoia mare de comunicare și ar fi bine să fii atent la cum abordezi subiectele mai delicate. Vorbele directe pot răni, chiar dacă tu nu ai intenția asta.

Carieră și bani

Mintea îți merge brici și te poți lăuda cu o agilitate aparte, cu o gândire rapidă și iute, însă nu este exclus să fii mult prea direct cu superiorii și să nu mai ții cont de nimic în discuțiile cu aceștia.

Sănătate

Este foarte probabil să te simți agitat pe interior, încercat de o stare de tensiune și nervozitate. Plimbările și vizitele la rude te-ar putea ajuta să te liniștești.

Horoscop zilnic Rac – 26 februarie 2021

Dragoste

Este foarte probabil să ai parte de polemici cu prietenii și să nu reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă astăzi. Ai nevoie de iubire și de aici poate pleca o nemulțumire interioară pe care o reverși asupra celorlalți sub formă de tensiune.

Carieră și bani

Evită negocierile și discuțiile pe teme financiare în prima parte a zilei. De asemenea, ai grijă la tendința de a cheltui emoțional.

Sănătate

Tot pe fond emoțional s-ar putea să devii mai gurmand astăzi sau să te lași furat de vicii. Ai grijă la tendința de a face excese.

Horoscop zilnic Leu – 26 februarie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în cuplu din cauza finanțelor, a bugetului comun sau, în alte cazuri, neînțelegeri în familie.

Carieră și bani

Azi ar fi de preferat să eviți deciziile importante și să fii mai puțin autoritar în discuțiile cu superiorii pentru că poți da naștere conflictelor.

Sănătate

Posibil să resimți niște frustrări interioare, niște frici și angoase să se acutizeze și să nu le găsești exact cauza, iar asta să te agite și mai mult..

Horoscop zilnic Fecioară – 26 februarie 2021

Dragoste

Nevoia de iubire este mare și ai tendința de a-și scădea standardele doar pentru a avea pe cineva alături. Ești conștient că nu este o soluție pe termen lung, așa că ai face bine să te abții.

Carieră și bani

Nu te avânta în discursuri profesionale care îți pot afecta viitorul carierei. Stai deoparte astăzi și nu dezgropa trecutul.

Sănătate

Starea de sănătate este fragilă și asta pentru că este vorba de multă oboseală, stres și agitație interioară. Ar fi ideal dacă ai putea să te odihnești pe timpul zilei.

Horoscop zilnic Balanță – 26 februarie 2021

Dragoste

În cuplu s-ar putea să iei frâiele în mână și să vrei să faci ordine. Se pare că te deranjează totul la partenerul de viață, de la ceea ce zice și până la ceea ce face. Problema este, însă, la tine și nu la el.

Carieră și bani

Nici la locul de muncă situația nu este prea roz, dat fiind că te deranjează de la atitudinea colegilor și până la modul în care aceștia își desfășoară sarcinile.

Sănătate

Treci prin stări oscilante astăzi și nu prea te poți concentra la nimic. Încearcă să faci mișcare, curățenie, orice crezi că îți poate inhiba stările oscilante prin care treci.

Horoscop zilnic Scorpion – 26 februarie 2021

Dragoste

În plan sentimental, chiar și inconștient, ai tendința de a-ți manipula partenerul și de a jongla cu emoțiile acestuia, ca și cum ai vrea să-l pui la încercare. Celălalt poate simți și poți strica o seară frumoasă din cauza unor capricii.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu superiorii pentru că tendința ta este de a te impune, de a fi mult prea autoritar, chiar dacă funcția nu-ți permite.

Sănătate

Cu siguranță ți-a mai rămas ceva din energia zilelor trecute și ai putea profita pentru a te dedica unui hobby, unei pasiuni.

Horoscop zilnic Săgetător – 26 februarie 2021

Dragoste

Posibil să simți că scapi de niște bariere, de niște blocaje emoționale, că se ridică opovară de pe umerii tăi și asta să te facă să te simți mai liber, mai entuziast.

Carieră și bani

La locul de muncă vei simți nevoia să faci lucrurile diferit și chiar vei avea inspirația și ingeniozitatea necesare.

Sănătate

Chiar dacă starea emoțională este apăsătoare sau amintiri din trecutul îndepărtat îți revin în minte, vei reuși să le domini grație evoluției tale spirituale.

Horoscop zilnic Capricorn – 26 februarie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună î plan sentimental, mai ales în cazul nativilor care sunt la început de relație sau în cazul celor singuri, care au ocazia să flirteze și să cucerească.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni financiare în cazul nativilor care dețin bani, bunuri la comun cu ceilalți sau împart niște resurse. Posibil, de asemenea, să fie vorba de negocieri care nu le sunt pe plac.

Sănătate

Te poți dedica unei pasiuni, unui hobyy, unui sport care-ți place, iar dacă te-ai decis să începi o dietă sau un program de exerciții, astăzi este ziua ideală.

Horoscop zilnic Vărsător – 26 februarie 2021

Dragoste

Azi va trebui să depui un real efort pentru a nu te certa cu partenerul de viață sau cu părinții. Ar fi de preferat să nu spui chiar tot ce gândești.

Carieră și bani

Te adaptezi foarte ușor la schimbările care se petrec în jurul tău și ai chef să faci lucrurile diferit decât le-ai făcut până acum.Atenție că ai tendința de a fi prea cheltuitor astăzi.

Sănătate

Starea emoțională este mai agitată în cazul nativilor care nu reușesc să evite o ceartă cu cei dragi sau cu un partener profesional.

Horoscop zilnic Pești – 26 februarie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă ieșirilor cu prietenii, plimbărilor în natură sau chiar pentru a fugi într-o excursie alături de persoana iubită.

Carieră și bani

Azi vrei cu tot dinadinsul să faci lucrurile în stilul tău la locul de muncă și nimic nu pare să te oprească din a-ți pune ideile în practică, oricât de neobișnuite ar fi acestea. Posibile sclipiri financiare, în negocieri, calcule, planificări.

Sănătate

Ești mai agitat, mai nervos și mai irascibil, așa că dacă ai putea să te odihnești după amiază ar fi ideal pentru starea ta de spirit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
„Străzi deschise” weekendul 20 și 21 aprilie: O nouă zonă din București devine pietonală