Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021. Lună Plină în zodia Leu

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021. Lună Plină în zodia Leu
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 27/01/2021, 22:22

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se petrece fenomenul de Lună Plină în zodia Leu, eveniment care va avea un puternic impact asupra vieții sentimentale.

Iese la suprafață nevoia de iubire pentru a fi fericiți cu adevărat, atât nevoia de a ne iubi pe noi înșine, cât și nevoia de a-i iubi pe ceilalți, însă fără a aștepta nimic în schimb. Este un moment cu impact pe jumătate de an care va aduce schimbări în viața sentimentală.

Tot azi, Venus – planeta iubirii – va face o conjuncție cu Pluto, planeta transformărilor profunde, semn că, suplimentar, iubirea este în prim plan. Vom ierta mai ușor, iar pasiunea, magnetismul, puterea de seducție și atracție vor fi la cote înalte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină din zodia Leu se petrece întocmai în sectorul iubirii tale și poate aduce unele schimbări importante în viața sentimentală. Unii nativi pot încheia o relație toxică, alții o pot regenera, iar alții pot deveni părinți.

Carieră și bani

Este un moment de creativitate, inspirație artistică majoră și poți culege roadele unui proiect creativ.

Sănătate

Este foaret probabil să fii tensionat de această Luna Plină din zodia Leu, însă încearcă să nu răbufnești fără motiv.

Horoscop zilnic Taur – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină din zodia Leu îțo poate aduce schimbări importante ce țin de casă, familie și nu este exclus ca unii nativi să se mute cu partenerul de viață. Posibil să faci o renovare, o schimbare de domiciliu. Momente pasionale în plan sentimental.

Carieră și bani

Tot această lunație poate fi responsabilă și de recunoașterea unor merite profesionale, de ocazia îmbunătățirii imaginii și reputației.

Sănătate

Este un moment pe care-l poți resimți destul de intens în plan emoțional. Poate veni cu un amalgam de stări și este important să le faci față.

Horoscop zilnic Gemeni – 28 ianuarie 2021

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să ai parte de unele dialoguri foarte serioase în cuplu care pot decide viitorul relației tale. Declarațiile partenerului de viață te pot surprinde.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Leu îți poate aduce unele tensiuni financiare care să te conduză la negocierea sau renegocierea drastică a unor contracte profesionale.

Sănătate

Încearcă să fii mai prudent la deplasări astăzi.

Horoscop zilnic Rac – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto se petrece chiar în sectporul relațiilor tale și poate aduce ocazia de a te împăca cu partenerul de viață, dar și de a trăi mai pasional o poveste de iubire. Viața de cuplu poate căpăta un refresh.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Leu se formează în sectorul tău financiar și aduce schimbări importante. Unii nativi pot pierde o sursă de venit, în timp ce alții pot schimba jobul cu unul mai bine plătit. Negocierile vor fi destul de tensionate.

Sănătate

Este momentul să-ți recapeți încrederea în tine și să-ți pui mai mult în valoare niște talente și abilități pe care le ai.

Horoscop zilnic Leu – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și va fi momentul să treci într-o nouă etapă de viață. Imaginea ta va deveni importantă, felul tău de a te raporta la tine se va schimba. Sunt aspecte tensionate în relațiile cu ceilalți și nu este exclus să închei o relație care nu mai merge de multă vreme.

Carieră și bani

Relațiile profesionale, cu colaboratorii și asociații sunt, de asemenea, tensionate și poți pune punct unor contracte dacă acestea nu se mai potrivesc cu așteptările tale. Oricum, altele noi vor veni.

Sănătate

Lunația este un moment destul de impactant pentru tine și nu este exclus să te simți mai obosit decât de obicei. Sunt tensiuni interioare care se pot face resimțite acum.

Horoscop zilnic Fecioară – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto se petrece în sectorul iubirii tale și aduce ocazia unei regenerări sentimentale. Fie treci peste o decepție, fie te împaci cu persoana iubită.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să faci unele schimbări legate de stilul de viață, de program și de activitățile zilnice. Muncești prea mult și asta îți poate dăuna.

Sănătate

Luna Plină din zodia Leu îți poate scoate la lumină o serie de probleme de sănătate. Este posibil ca afecțiuni mai vechi să se facă resimțite acum, mai ales cei care au probleme cronice.

Horoscop zilnic Balanță – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină din zodia Leu se petrece în sectorul prietenilor și poate aduce încheierea unor relații care nu meritau efortul tău. De asemenea, în alte cazuri poate aduce sprijin și ajutor din partea prietenilor. Este posibil ca unii nativi să transforme o relație de prietenie într-una de iubire.

Carieră și bani

Este posibil să culegi niște roade profesionale, să ajungi la apogeu cu un proiect în care ești implicat și să te bucuri de recolta bogată.

Sănătate

Este un moment deregenerare emoțională, un moment care te poate ajuta să te vindeci de trecut, dat fiind că Venus, guvernatoarea ta, este conjunctă cu Pluto în acest sector. Nu mai lăsa fricile să te acapareze.

Horoscop zilnic Scorpion – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Conjuncția Venus-Pluto va aduce ocazia împăcării cu partenerul de viață, va reînvia pasiunea și va readuce la viață o relație care părea că se încheie.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Leu se petrece în sectorul carierei și-ți poate aduce încheierea unui capitol și culegerea unor roade profesionale. Sunt posibile schimbări profesionale, o nouă funcție, un nou statut sau chiar o nouă direcție în carieră.

Sănătate

Este o zi bună din punct de vedere al sănătății și chiar poți depăși neplăceri mai vechi avute.

Horoscop zilnic Săgetător – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină din zodia Leu va aduce evenimente marcante și situații menite să-ți schimbe niște principii și mentalități, inclusiv de natură sentimentală. Resimți din plin nevoia de pasiune în cuplu.

Carieră și bani

Conjuncția Venus-Pluto se petrece în sectorul financiar și este posibil să-ți aducă ocazia unei renegocieri salariale.

Sănătate

Azi va trebui să ai mai multă grijă la deplasări și să eviți pe cât posibil călătoriile, aspect care ți se recomandă în următoarea jumătate de an.

Horoscop zilnic Capricorn – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină din zodia Leu poate aduce ocazia încheierii unei relații ascunse, toxice sau care se baza pe interese materiale. Nevoia de pasiune și intimitate în viața ta este mare, dar și dorința de schimbare.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din zodia Leu va avea impact asupra finanțelor pe care le deții împreună cu alții, fie că ste vorba de bunuri materiale, de moșteniri, credite, litigii. Îți vei schimba total raportarea la o astfel de situație, dar și la modul în care-ți câștigi banii.

Sănătate

Este o zi energică, pasională, dai dovadă de mult magnetisc, putere de seducție, dar totodată o serie de frici pe care le ai se pot manifesta mai intens.

Horoscop zilnic Vărsător – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Luna Plină din zodia Leu se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate să-ți aducă acel curaj necesar de a încheia o relație care nu mai funcvțșionează, care a devenit nocivă pentru tine și te împiedică să evoluezi. Unii nativi, mai ales cei singuri, se pot lăsa purtați de val într-o aventură cu cineva din trecut.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din zodia Leu va amprenta în mod tensionat și relațiile tale profesionale, relațiile cu colaboratorii, cu asociații și nu este exclus ca unele contracte să se încheie acum, mai ales dacă nu-ți aduc acele beneficii așteptate.

Sănătate

Dată fiin perioada pe care ai traversat-o și lunația de astăzi te poți simți mai tensionat, mai agitat și mai obosit ca de obicei.

Horoscop zilnic Pești – 28 ianuarie 2021

Dragoste

Odată cu Conjuncția Venus-Pluto s-ar pute să închei o aventură, o relație ascunsă, o infidelitate. Vor fi și nativi care vor decide oficializarea unei relații secrete.

Carieră și bani

Luna Plină din zodia Leu va amprenta sectorul muncii și unor nativi le poate aduce chiar curajul necesar de a-și da demisia, de a-și schimba jobul. Oricum, unele activități vor fi desfășurate altfel decât până acum. Posibil să schimbi chiar și programul de muncă.

Sănătate

Tot Luna Plină din zodia Leu s-ar putea să-ți scoată la suprafață o serie de probleme de sănătate, mai ales de natură psihică sau cardiovasculară. Stesul de la locul de muncă se va face resimți. Este nevoie să-ți schimbi stilul de viață pentru că riscul ca unele afecțiuni să te împiedice să-ți desfășori activitățile cotidiene este mare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Horoscop săptămânal, 25-31 ianuarie 2021. Schimbări importante în viața „Leilor”

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 poate mai multă bucurie și entuziasm în viața noastră și o viziune mult mai optimistă asupra viitorului.

Săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 se remarcă printr-o conjuncție între Soare și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, care va aduce oportunități și șanse în viața noastră, dar și un entiziasm mai mare. Ne putem bucura, detensiona după o perioadă extrem de aglomerată.

Pe de altă parte, se va forma o Lună Plină în zodia Leu, eveniment care va conducă la încheierea unei etape de viață și la deschiderea unui nou capitol.

În plan sentimental, săptămâna 25 – 31 ianuarie 2021 se remarcă prin conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn, context care ne va stimula puterea de a ierta și de a iubi, care ne va aduce ocazia de a ne regenera sentimentele și a o lua de la capăt.

Pe data de 30 ianuarie 2021, Mercur, planeta comunicării, va intra în retrogradare până pe data de 21 februarie, semn că este momentul unor reevaluări și reanalize importante legate de deciziile noastre, dar mai ales de sistemele de credințe, de tiparele de gândire.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers