Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2021. „Peștii” sunt susținuți în relații

Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2021. „Peștii” sunt susținuți în relații
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 03/01/2021, 00:30
Actualizat: 03/01/2021, 00:31

Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna va tranzita astăzi zodia Fecioară și va face aspecte de susținere cu Soarele, aflat în zodia Capricorn, prin urmare contextul ne va înarma cu simț practic, răbdare și perseverență, dar și cu o oarecare bucurie de a ne duce la bun sfârșit planurile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Trăiești momente transformatoare în plan sentimental și te bucuri de putere interioară pentru a face față provocărilor. Ai ocazia să dezvolți erotismul alături de partener și să dai frâu liber pasiunii.

Carieră și bani

Astăzi ești foarte centrat pe sarcinile și activitățile pe care le ai de bifat și dai dovadă de multă răbdare și putere de muncă.

Sănătate

Încearcă să ai mai multă grijă la alimentație pentru că poți avea probleme de tranzit intestinal, probleme digestive.

Horoscop zilnic Taur – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți traversează sectorul iubirii astăzi și îți va aduce niște trăiri controversate, cu profund rol transformator, regenerator.

Carieră și bani

S-ar putea să cauți să te dedici unor activități, chiar și profesionale, oricum unora care să îți ocupe mintea și să nu te lase prea mult să cazi pe gânduri.

Sănătate

Este o zi foarte creativă, intuitivă, ai imaginație și simți să faci lucruri nu neapărat noi, cât diferite de cele făcute până acum. Te poți dedica cu mai mult patos pasiunilor și hobby-urilor tale.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Îți răsfeți nevoia de a petrece timp cu familia și azi chiar vei reuși să fii în acord deplin cu cei dragi.

Carieră și bani

Te preocupă unele activități gospodărești comune, poate pui la punct casa pentru o nouă săptămână. Oricum, ceea ce faci nu te va stresa sau deranja.

Sănătate

Starea emoțională este bună, chiar dai dovadă de mai multă deschidere către ceilalți, mai ales în ceea ce privește un dialog intim.

Horoscop zilnic Rac – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd discuții practice, serioase, constructive cu partenerul de viață. Este o zi bună să-ți exprimi sentimentele și nevoile emoționale, dar nu numai.

Carieră și bani

Relațiile cu ceilalți sunt foarte bine aspectate, fie că sunt prieteni, rude, asociați. Poți negocia cu succes și poți obține ceea ce-ți dorești.

Sănătate

Azi simți acea putere de care ai nevoie pentru a-ți exprima trăirile, emoțiile, pentru a spune lucrurilor pe nume și asta te poate ajuta să te descarci, să te eliberezi de unele constrangeri apăsătoare.

Horoscop zilnic Leu – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Te pui în valoare și te bucuri de aprecierea partenerului de viață. Este o zi bună să vă dedicați unor activități practice, constructive pentru viața în doi.

Carieră și bani

Luna îți traversază sectorul banilor și îți susține toate activitățile financiare, însă ai grijă la tendința de a cheltui prea mult pe distracții. Sunt bine aspectate speculațiile financiare, dar nu face excese.

Sănătate

Fii atent la ceea ce-ți place să faci astăzi pentru că s-ar putea să fie momentul în care îți descoperi o nouă pasiune.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de o zi favorabilă iubirii și ai toate șansele să te apropii de persoana iubită la nivel emoțional, profund, să trăiești o nouă fațetă a iubirii.

Carieră și bani

Te bucuri de multă răbdare, responsabilitate, simț practic și capacitate de analiză profundă a situațiilor din viața ta. Poți avea unele conștientizări importante astăzi.

Sănătate

Luna îți traversează zodia și te susține în tot ceea ce faci, inclusiv în îmbunătățirea stării de spirit și a stării de sănătate.

Horoscop zilnic Balanță – 3 ianuarie 2021

Dragoste

În plan sentimental treci prin niște momente de conștientizare, de înțelegere, chiar de revelare a unor răspunsuri. Fii atent la vocea interioară.

Carieră și bani

Azi preferi relaxarea, detașarea de orice activități care te pot solicita.

Sănătate

Este o zi bună să te ocupi de starea ta interioară și poți face un minim efort să ajungi la pacea și echilibrul de care atât ai nevoie. Starea de sănătate se ameliorează.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Ești în centru tuturor dialogurilor și asta pentru că nevoia ta de socializare este mare. Te bucuri de momente frumoase alături de prieteni.

Carieră și bani

Din vorbă în vorbă și din glumă în glumă s-ar putea ca astăzi să primești niște sfaturi sau soluții, răspunsuri la unele probleme care te macină, mai ales dacă sunt de natură financiară.

Sănătate

Este o zi în care poți avea niște conștientizări importante, chiar revelații și nu este exclus ca acestea să fie legate de sectorul sentimental.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Este o zi în care poți avea puternice conștientizări sentimentale și nu numai. Pot fi și relaționate cu trecutul tău. Vei simți o undă de regenerare a unui astfel de context.

Carieră și bani

Te preocupă câștigarea unor bani sau, în alte cazuri, să-ți expui niște talente în urma cărora să obții niște beneficii financiare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar contextul zilei poate puncta, evidenția niște traume, frici, obsesii care au mari șanse de vindecare și astfell de îmbunătățire a stării generale.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Te bucuri de susținere în plan personal și relațional și poți discuta constructiv despre niște convingeri de viață pe care le ai sau despre idealurile pe care le ai în vizor.

Carieră și bani

Simți nevoia într-un mod serios, hotărât, nu doar să explorezi noi domenii, ci să le și integrezi în viața ta, să adopți noi învățături, să deprinzi noi cunoașteri.

Sănătate

Te bucuri de o stare foarte bună de sănătate, de forță, putere și orice ar fi nimeni nu va reuși să te enerveze sau să te atragă în controverse. În plus, ești foarte axat pe ceva din trecut și poți avea parte de unele conștientizări de natură sentimentală.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Se întrevăd unele discuții legate de bani, bunuri materiale, facturi, credite și impozite pe care le ai, cel mai probabil, cu partenerul de viață. Este o zi favorabilă pentru momente intime în cuplu și împăcări.

Carieră și bani

Te preocupă un context material, însă mai mult de a face calcule generale, de a găuta printre acte sau a vorbi cu diferite persoane care au mai trecut prin contexte asemănătoare nu vei face astăzi.

Sănătate

Ai parte de unele momente de conștientizare, de revelații, imaginație bogată și foarte multă intuiție astăzi.

Horoscop zilnic Pești – 3 ianuarie 2021

Dragoste

Luna îți traversează sectorul relațiilor și ai șansa astăzi să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață, să discutați pe tema unor principii și mentalități și să vă faceți planuri de viitor, mai ales legate de oficializarea relației.

Carieră și bani

Ești bine susținut în discursurile în fața unor mase de oameni, chiar dacă aceștia sunt prietemi sau colegi, dar și în dialogurile cu asociații și partenerii de afaceri.

Sănătate

Azi cauți armonia în jurul tău și reușești să obții o stare interioară destul de bună. Posibil să ai niște conștientizări despre anturajul din care faci parte sau despre un proiect în care ești implicat.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021

Horoscopul lunii ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect care ne va domoli și ne va da putere să consolidăm ceea ce deja avem, însă nu va stimula noile acțiuni, decât dacă acestea au legătură directă cu obținerea confortului financiar și emoțional. Simțul practic, răbdarea și încăpățânarea vor crește.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va responsabiliza, maturiza și ajuta să consolidăm relațiile cu ceilalți. De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va activa zodia Vărsătorului și ne va stimula gândirea și exprimarea liberă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația