Horoscopul zilei de 3 martie 2021. „Berbecii” fac un pas înainte

Horoscopul zilei de 3 martie 2021. „Berbecii” fac un pas înainte
FOTO - Pixabay
Publicat: 02/03/2021, 22:59
Actualizat: 02/03/2021, 23:40

Horoscopul zilei de 3 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Scorpion și se află în aspecte tensionate cu Saturn din Vărsător, prin urmare s-ar putea ca și starea noastră emoțională să nu fie una tocmai bună.

Putem fi mai posomorâți, mai abătuți, mai închiși în noi, poate chiar dezamăgiți de anumite aspecte pe care le trăim. Totuși, astăzi se formează un aspect benefic între Venus, planeta iubirii, din zodia Pești și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur.

Acest context ne poate face mai blânzi, mai iertători cu ceilalți, însă ne induce și o dorință de a face ceva diferit în relațiile noastre, de a aduce un aer proaspăt în viața sentimentală, poate chiar dorința de a ne elibera de ceva.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 martie 2021

Dragoste

Te încearcă mai multe stări astăzi pe care ți va fi destul de greu să le înțelegi. Pe de o parte te simți poate singur, neiubit, neînțeles de cei din jur, însă pe de altă parte dezvolți o stare interioară de blândețe și iertare, aspect care te ajută să te desprinzi de ceva, poate de o durere mai veche, de amintirea unui fost partener, de o deziluzie. Oricum, o vei face cu împăcare, cu un zâmbet ascuns.

Carieră și bani

Nu este exclus ca unii nativi să resimtă astăzi o teamă financiară, poate frica de a pierde bani în cazul unei investiții, poate fi vorba de un bun material, de o neplăcere generată de un credit, de o asigurare, litigiu, partaj.

Sănătate

Vei începe de astăzi să-ți dorești să faci totul altfel în viața ta și asta va avea fie legătură cu starea de sănătate, fie va avea un impact neașteptat de pozitiv asupra stării tale de sănătate. Poți face un pas înainte în viața ta.

Horoscop zilnic Taur – 3 martie 2021

Dragoste

Dacăfaci parte din categoria celor care au stat închiși în casă, s-ar putea ca astăzi să simți dorința să schimbi asta. Nu e vorba că vei ieși doar azi, ci că te veo raporta diferit la viața socială, la relațiile de prietenie. Pe de altă parte, s-ar putea să fie o zi mai dificilă în relațiile sentimentale, în sensul că te vei izbi de rigiditatea partenerului, însă vei dori să te eliberezi și tu de orice constrângeri.

Carieră și bani

Mai multă atenție la relațiile profesionale. Se poate ca partenerii de afaceri, colaboratorii să fie destul de morocănoși și tu în relația cu ei, de asemenea. Posibile nemulțumiri legate de un contract, de o colaborare.

Sănătate

Este ultima zi cu Marte în zodia ta, după o perioadă de aproximativ 2 luni în care ți-a testat la maximum rezistența și ți-a adus multă energie, dar și capacitatea de a te suprasolicita. Ei bine, încearcă astăzi să nu fii  irascibil, agitat și să fii foarte atent la deplasări și acțiuni.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 martie 2021

Dragoste

Nativii care au un partener pot primi sprijin din partea acestuia, sfaturi, încurajări legate de toate frământările prin care trec. Poate fi familia în alte cazuri sprijinul. Important este că pot sta de vorbă cu cineva.

Carieră și bani

Cu greu îți vei desfășura sarcinile de la locul de muncă. Totul ți se pare obositor, enervant și relațiile cu colegii sunt rigide, reci. De fapt, acest context este menit să te motiveze puternic să faci niște schimbări pentru a-ți îmbunătăți situația. Carierea ta are nevoie de un refresh sau restart. Este o dorință de a te desprinde de ceva, de a te elibera.

Sănătate

Este ultima zi cu Marte în sectorul sănătății tale, așa că există posibilitatea de a fi mult prea agitat, irascibil, nervos, mai ales că și Luna se află în cealaltă casa a sănătății și în aspecte deloc ajutătoare. Începe prin a nu pune la suflet tot ce auzi.

Horoscop zilnic Rac – 3 martie 2021

Dragoste

Deși Luna îți traversează casa iubirii, sentimental astăzi simți o stare apăsătoare, o nemulțumire afectivă. Posibil și să fii dezamăgită de cineva drag, cel mai probabil de partener, dar acest context va contribui la schimbarea unor concepții vizavi de zona sentimentală. Vei avea dorința de a face ceva altfel de acum înainte. Poate schimbi chiar o viziune, o mentalitate, aduci ceva proaspăt în sistemul tău de credințe și valori.

Carieră și bani

Nemulțumirile afective sunt combustibilul de care ai nevoie pentru a da frâu liber imaginației, inspirației artistice și creativității. Poți face artă dacă lucrezi într-un domeniu care-ți permite. Unii nativi pot descoperi că sunt atrași de un nou domeniu de studiu.

Sănătate

Trebuie să fii conștient că fricile și gândurile îți pot creea o realitate și să eviți ceea ce nu te avantajează.

Horoscop zilnic Leu – 3 martie 2021

Dragoste

Posibil ca astăzi să ai niște discuții financiare în cuplu care să vină și cu unele schimbări referitoarea la bugetul și cheltuielile comune.

Carieră și bani

S-ar putea ca astăzi unii nativi să întâmpine probleme, nemulțumiri sau să aibă obstacole în contexte ce vizează bunurile de patrimoniu, bunurile materiale, oricum sectorul financiar al resurselor ce le dețin cu alții. Este nevoie de o altă abordare a unui astfel de context pentru ca lucrurile să funcționeze.

Sănătate

Chiar dacaă astăzi simți că ceilalți nu te sprijină și că trebuie să faci totul singur, încearcă să cultivi înțlegerea, bunătatea și iertarea și vei vedea dintr-o altă perspectivă totul.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 martie 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună să discuți cu partenerul de viață despre acele subiecte care sunt de interes comun pentru relația voastră, pentru evoluția voastră. Veți reuși să vă eliberați de multe și să ajungeți la un numitor comun.

Carieră și bani

Este nevoie de o altă abordare în relațiile profesionale, trebuie să vii cu ceva nou la locul de muncă pentru ca lucrurile să funcționeze. Posibil să simți  o oarecare rigiditate din partea colegilor, dar nu o lua prea mult în calcul.

Sănătate

Dacă simți că te apasă ceva, atunci spune franc ce ai de spus. Nu lăsa emoțiile (nerostite) să aibă ultimul cuvânt de spus.

Horoscop zilnic Balanță – 3 martie 2021

Dragoste

Dorința ta este să aduci un suflu nou în viața ta, să schimbi ceva, să te eliberezi de ceva. Ei bine, azi fă ceva absolut diferit față de cum făceai până acum și te vei simți alt om.

Carieră și bani

Azi va trebui să ai mai multă grijă la ceea ce faci cu banii, mai ales la plățile online. Posibil să simți nemulțumiri financiare. Alți nativi, deranjați de o situație de la locul de muncă, simt să facă niște schimbări pentru a-și îmbunătăți condiția.

Sănătate

O schimbare cât de mică în stilul tău de viață îți va aduce o reală îmbunătățire a stării de sănătate. Eliberează-te de ceva, poate chiar de o frică, și vei vedea rezultatele.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 martie 2021

Dragoste

Relația cu partenerul de viață este ușor tensionată, mai ales dacă simți că te restricționeză. Oricum, nici tu nu treci prin momente prea bune, dar te poți folosi de contextul zilei pentru a face o mică schimbare în abordarea sentimentală astfel încât să ai mai multă libertate. Sau poate tu trebuie să o oferi…

Carieră și bani

Tumultul afectiv și frământările interioare, deși sună ciudat, te vor ajuta să fii foarte creativ, să ai inspirație și simț artistic foarte dezvoltat.

Sănătate

Deși Luna îți tranzitează zodia, aspectele pe care le face nu sunt dintre cele mai bune, și nici dispozitorul său, Marte, aflat pe ultimul grad din Taur, un grad critic, nu te susține mai mult. Este foarte probbail să te simți posomorât, abătut, neliniștit.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 martie 2021

Dragoste

Nu simți să te exprimi, să spui ce ai pe suflet sau poate îți dorești și nu știi cum să o faci. Cu cât ții mai ascuns totul în tine, cu atât mai mult vei sta mâhnit. Contextul astrologi al zilei îți cere să te eliberezi de emoții.

Carieră și bani

Ai sprijin să faci unele schimbări la locul de muncă sau în modul în care-ți desfășori activitățile sau poate în modul în care comunici cu colegii.

Sănătate

Este nevoie azi să ai mai multă grijă la starea ta de sănătate și la semnalelel pe care ți le transmite organismul. Totodată, ai grijă și la cum îți desfășori activitățile zilnice.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 martie 2021

Dragoste

Poți fi surprinzător de comunicativ, poți spune lucruri care să-i surprindă nu doar pe ceilallți, ci și pe tine. Deși toți zic că ești rece și insensibil, iată că azi lași deoparte aceste clasări. Felul în care face o declarație poate aduce o schimbare benefică în viața ta sentimetală.

Carieră și bani

Nu este exclus ca unii nativi să fie dezamăgiți de un prieten sau asociat, de o persoană căreia i-au acordat încrederea deplină. Contextul devine cu atât mai apăsător cu cât la mijloc este vorba de o sumă de bani.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Dacă vei simți neplăceri, acestea pot fi cauzate de starea emoțională destul de vulnerabilă astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 martie 2021

Dragoste

Posibil să investești niște bani în casă sau în confortul familiei. Unii nativi simt nevoia unei renovări, reamenajări.

Carieră și bani

Azi va trebui să ai mai multă grijă la modul în care-ți impui autoritatea la locul de muncă sau poate fi vorba de felul în care-ți exerciți funcția. Poți deranja pe cineva prin spiritul tău justițiar. Oricum, te poți simți limitat de un context să faci ceea ce-ți dorești în carieră, dar este un context de moment. Cei care-și doresc independență financiară trebuie să se debaraseze de niște frici, să schimbe o abordare a unui context financiar.

Sănătate

Te poți simți legat de ceva sau cineva și asta îți poate aduce o stare de nemulțumire interioară. Fă ceva diferit astăzi, expune-ți un talent, folosește-te de o abilitate pe care o ai.

Horoscop zilnic Pești – 3 martie 2021

Dragoste

Ești dornic să aduci ceva nou în viața ta personală, să faci o schimbare, să renunți la ceva sau cineva. Începe de astăzi să faci asta.

Carieră și bani

S-ar putea să nu-ți fie deloc ușor să ajungi la un acord, la o înțelegere sau viziune comună cu un prieten sau asociat. Ai nevoie să-ți clarifici niște convingeri și credințe, niște filozofii de viață, dar ai grijă că tinzi să fii foarte rigid în abordare.

Sănătate

Este o zi care-ți poate aduce destul de multă bucurie, destul de mult chef de distracție. Dacă nu lași gândurile să te copleșească, poți avea parte de ceea ce-ți dorești.

Horoscop săptămânal, 1-7 martie 2021. „Scorpionii” au parte de o viață sentimentală bogată

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 1 – 7 martie 2021 poate aduce o serie de surprize plăcute în dragoste, dar și o mai mare poftă de viață, de socializare, de plimbare.

Săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă prin intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, tranzit care ne va stimula gândirea, raționamentul, dar ne va face și mai direcți în comunicare, mai curajoși să ne exprimăm ideile, existând, totodată, și riscul de a fi superficiali. Marte va tranzita zodia Gemeni până pe 23 aprilie 2021.

Pe de altă parte, săptămâna 1 – 7 martie 2021 se remarcă și prin conjuncția pe care o face Mercur, planeta comunicării, cu Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, în zodia Vărsător.

Dat fiind că cele două se reîntâlnesc din nou, după ce Mercur a fost retrograd anterior, poate însemna că o serie de situații din ultima perioadă se pot clarifica acum, pot căpăta o altă perspectivă.

Totodată, este un moment de ingeniozitate, în care o idee sclipitoare ne poate veni, o soluție ingenioasă ne poate aduce dezvoltarea, progresul, expansiunea.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din Pești face un aspect de susținere cu Uranus, planeta neprevăzutului, din Taur, aspect care poate aduce ocazia unor schimbări, surprize plăcute în relații, ocazia unui refresh.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Céline Dion a dezvăluit că face terapie 5 zile pe săptămână și se antrenează „ca...