Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Lună Plină și eclipsă de Lună în zodia Gemeni

Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Lună Plină și eclipsă de Lună în zodia Gemeni
Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020. Lună Plină și eclipsă de Lună în zodia Gemeni
Publicat: 30/11/2020, 06:20

Horoscopul zilei de 30 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se va forma o Lună Plină, însoțită de o eclipsă parțială de Lună în zodia Gemeni, eveniment care vine cu încheieri planificate de Destin. Se pot petrece răsturnări de situație, putem avea parte de evenimente care să ne surprindă și care să ne aducă mai aproape de ceea ce ne cere sensul venirii noastre pe pământ. Posibil să primim informații, vești la care nu ne așteptam și să avem parte de dialoguri surprinzătoare, menite să schimbe un context, un plan, și să ne forțeze să luăm decizii radicale.

Cei mai impactați de eclipsa de Lună vor fi Gemenii, Săgetătorii, Fecioarele și Peștii, în special cei născuți în prima jumătate a zodiei, dar și cei care au ascendentul sau planete importante în astrograma natală aici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Ai grijă la modul în care comunici în cuplu, dar și cu rudele, vecinii, cu cei apropiați, pentru că se pot spune cuvinte menite să schimbe radical contextul. Posibil să ai parte de vești neașteptate de la partener sau să te surprindă atitudinea acestuia.

Carieră și bani

S-ar putea ca mesajele venite pe cale profesională să fie neașteptate pentru planurile tale și să te forțeze să iei decizii radicale.

Sănătate

Azi încearcă să nu te lași copleșit de gânduri și idei și să încerci să fii rațional. Ai mai multă grijă la deplasări.

Horoscop zilnic Taur – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil să apară discuții în cuplu legate de bani. Se va dovedi a fi un subiect sensibil, așa că ai grijă cum pui problema.

Carieră și bani

Impactul eclipsei de Lună din Gemeni se va resimți în sectorul financiar. Este momentul să-ți valorifici niște talente, să conștientizezi modul în care îți câștigi banii și să faci schimbări. Nu este exclus să ai parte de o schimbare a jobului cu unul mai bine plătit.

Sănătate

Îți trec multe idei prin cap, probabil majoritatea legate de zona finanțelor, și asta te va obosi și te va copleși dacă nu o vei ține în frâu.

Horoscop zilnic Gemeni – 30 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca odată cu această eclipsă de Lună care se petrece în zodia ta să iei decizi să pui punct unei relații care nu funcționează, care nu are viitor și în care tensiunile sunt constante.

Carieră și bani

Este momentul să faci niște schimbări majore legate de viața ta personală, de stil de viață, de imagine profesională, de activități zilnice. Încearcă să aducu îmbunătățiri sau destinul te va forța. Ai mai multă grijă cum comunici cu cei din jur, fie căsunt colegi, fie parteneri de afaceri sau colaboratori.

Sănătate

Fiind vorba de zodia ta, ca gazdă a acestei eclipse de Lună este normal să te simți mai obosit, mai tracasat, mai agitat și mai irascibil, de aceea nu ar strica să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Este momentul să lași în spate o poveste de dragoste care te-a dezamăgit și să privești cu mai multă încredere spre viitor. Este posibil ca acum să-ți revină amintiri în minte, poate chiar să reiei un dialog cu cineva din trecut, dar totul este pentru a depăși momentul.

Carieră și bani

Sunt probleme legate de locul de muncă care acum te vor măcina mai mult ca de obicei și vei fi tentată să dai vina pe ele pentru starea de spirit proastă pe care o ai. Poate ar trebui să te desprinzi de acele tipare profesioale care nu te mulțumesc.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea ta de sănătate, mai ales la afecțiunile cronice. Posibil să primești vești neplăcute legate de acest sector. Pe de altă parte, este o ocazie bună să te vindeci de frici avute, de atacuri de panică, anxietăți și vicii.

Horoscop zilnic Leu – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Eclipsa de Lună îți poate scoate în lumină prietenii și anturaje de care trebuie să te desărinzi, cu care nu mai empatizezi. Posibil să ai parte de dialoguri sau informații despre apropiați care să te dezamăgească.

Carieră și bani

Un proiect personal sau în care ești implicat cu alții se poate încheia acum și poți culege roadele. Sunt și cazuri în care alegi să ieși singur dintr-un context profesional care nu te mai reprezintă.

Sănătate

Ai nevoie să socializezi mai mult. Te-ai cam închis în tine în ultima perioadă și uiți să mai dai curs plăcerilor și micilor distracții.

Horoscop zilnic Fecioară – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Posibile tensiuni în cuplu cauzate de viziunile diferite, de aspirațiile de viitor diferite. Familia poate veni cu cerințe și pot apărea tensiuni din cauza lipsei de timp, de atenție pe care le-o acorzi.

Carieră și bani

Eclipsa de Lună va impacata sectorul vieții profesionale și s-ar putea să ai parte de discuții cu superiorii de natură să schimbe radical un context. Pe de altă parte, poți avea parte de evenimente care să te facă să-ți dorești schimbarea carierei, a diercției sau a strategiei pe care te bazai pentru atingerea unor obiective.

Sănătate

Sunt frământări profesionale care-și pot lăsa amprenta asupra ta. Este foarte important să încerci să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională pentru a reașterne liniștea în viața ta.

Horoscop zilnic Balanță – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil ca ideile pe care le ai, sistemul de valori, principiile și credințele să te aducă în fața unui conflict cu partenerul care nu poate înțelege viziunile tale.

Carieră și bani

Este nevoie să te dezvolți profesional și s-ar putea ac acum să conștientizezi acest aspect. Poate o diplomă, un atestat este ceea ce ai nevoie pentru a merge mai departe. Poți culege roadele unor cursuri, seminarii sau proiecte începute în primăvara acestui an.

Sănătate

Este o perioadă în care întoarcerea la crdință și spiritualitate te poate ajuta foarte mult să-ți îmbunătățești starea de spirit.

Horoscop zilnic Scorpion – 30 noiembrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca odată cu această Eclipsă de Lună să se încheie o relație intimă nefuncțională, poate chiar o relație ascunsă, secretă. În cuplu pot apărea tensiuni din cauza banilor și se pot lua decizii radicale.

Carieră și bani

Ai mare grijă la dialogurile pe teme financiare, la negocieri, mai ales dacă acestea vizează un bun de patrimoniu, o moștenire. Asigură-te că ești la zi cu taxele, impozitele și creditele.

Sănătate

Sunt frici strânse care pot izbucni acum și pot schimba nu doar starea ta de spirit, dar și pe a celor din jur. Poți conștientiza cât de rău îți fac niște atașamente financiare.

Horoscop zilnic Săgetător – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Eclipsa de Lună din Gemeni va impacta întocmai sectorul relațiilor tale și s-ar putea să închei o poveste care nu mai funcționează, în care comunicarea este deficitară sau nu există. Vor fi și nativi care vor conduce relația la un nivel superior și vor putea face o cerere în căsătorie.

Carieră și bani

Azi, dar și zilele viitoare, va trebui să ai mare grijă la dialogurile cu partenerii de afaceri și colaboratorii. S-ar putea să fie abordate subiecte care să conducă la o ruptură.

Sănătate

Resimți din plin eclipsa de Lună dat fiind că Soarele se află în zodia ta. Posibil să ai stări de interiorizare, să ai parte de remușcări și o viziune destul de confuză asupra unor situații.

Horoscop zilnic Capricorn – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Posibil ca anumite evenimente din trecut să se întoarcă în mintea ta pentru a fi conștientizate, dizolvate și vindecate.

Carieră și bani

De la locul de muncă pot veni fel și fel de vești neașteptate care să te forțeze să iei o decizie radicală. Poți avea parte de dialoguri cu colegii tensionate și nu este exclus să iei decizia de aface o schimbare majoră, poate chiar de a-ți căuta alt job. Poți culege roadele unui proiect început în primăvară.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate pentru că este o zonă vulnerabilă la această eclipsă care-ți poate evidenția fiecare punct sensibil căruia nu i-ai dat importanță până acum și care capătă amploare. Este nevoie de o schimbare a stilului de viață.

Horoscop zilnic Vărsător – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Eclipsa de Lună din Gemeni se va petrece în sectorul sentimental și vei avea parte de conștientizări în dragoste importante. Posibil să-ți dai seama dacă mai rămâi sau nu în relația actuală, însă sunt și situații fericite în care nativii decid să devină părinți.

Carieră și bani

Este momentul să conștientizezp cât de valoroase sunt calitățile tale profesionale, abilitățile și abtitudinile pe care le ai și să le pui în valoare.

Sănătate

Vei avea ocazia să culegi roadele unor proiecte creative pe care le-ai început, cel mai probabil, în prinăvară și asta îți va aduce bucurie și mulțumire sufletească.

Horoscop zilnic Pești – 30 noiembrie 2020

Dragoste

Eclipsa de Lună se va petrece în sectorul familiei și-ți cere să te preocupi mai mult de nevoile celor dragi. Totodată, posibil să ai parte de dialoguri tensionate cu cei dragi menite să te trezească la realitate. Poți rezolva acum un context legat de o locuință, poate de o schimbare de domiciliu, mutare, renovare, cumpărare.

Carieră și bani

Sunt tensiuni profesionale, cerințe și responsabilități cărora le vei face față cu greu astăzi. Le vei vedea într-un mod diferit și te vor frământa.

Sănătate

Este foarte important să găseti echilibrul între carieră și familie dacă vrei ca lucrurile să meragă bine în viața ta. Sunt emoții, amintiri care te tulbură acum. Posibil să treiești la indigo evenimente din trecut care au rolul de a te trezi la realitate și a te obliga să le rezolvi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Câte zile e valabilă amiabila?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cum a cerut-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu în căsătorie: "Unul dintre ei mi-a dat...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Serviciile secrete din Occident au dejucat cel puțin 10 atacuri teroriste în Europa în 2023