Horoscopul zilei de 4 august 2021. Capacitate de concentrare slabă pentru Gemeni și Fecioare

Horoscopul zilei de 4 august 2021. Capacitate de concentrare slabă pentru Gemeni și Fecioare
Sursa FOTO: pixabay.com
Publicat: 04/08/2021, 01:35
Actualizat: 04/08/2021, 23:00

Horoscopul zilei de 4 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un nou aspect tensionat pe cer, este vorba de careul dintre Mercur, planeta comunicării, din zodia Leu și Uranus, planet neprevăzutului, din zodia Taur. Acest context aduce conflicte, stres și agitație mentală, și de preferat ar fi să nu luăm decizii acum. Totodată, poate veni cu vești neașteptate care să ne schimbe planurile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 4 august 2021

Dragoste

Careul Mercur-Uranus îți poate da viața sentimentală peste cap. Nu lua decizii importante și evită să te cerți cu persoana iubită pentru că se pot spune lucruri care să schimbe un context. Nativii care au părinți pot avea discuții aprinse cu copiii.

Carieră și bani

Îți pot veni idei creative ingenioase astăzi și chiar dacă e moment par absurde, vei vedea că nu este deloc așa. Posibile vești financiare nemulțumitoare.

Sănătate

Dacă ți-ai făcut planuri de distracție și relaxare, așeaptă-te ca acestea să fie date peste cap. Unii nativi se stresează peste măsură cu privire la o vacanță.

Horoscop zilnic Taur – 4 august 2021

Dragoste

Careul Mercur-Uranus poate veni cu vești neașteptate în familie sau despre cineva din familie și poate agrava tensiunile deja existente cu ei dragi.

Carieră și bani

Dacă ai în plan să te preocupi de acte ce vizează casa sa bunuri patrimoniale, ține cont că poți întâmpina unele surprize neplăcute. Posibile nemulțumiri legate de bani. Evită deciziile financiare.

Sănătate

Starea emoțională este apăsătoare și schimbătoare. Oscilezi și poți fi mult mai stresat decât de obicei.

Horoscop zilnic Gemeni – 4 august 2021

Dragoste

Ai grijă la cum comunici astăzi pentru că poți transmite și interpreta eronat mesajele și poți da naștere gratuit conflictelor.

Carieră și bani

Nu te grăbi în negocieri și nu semna acte astăzi. Cel mai bine ar fi să mai lași câteva zile să treacă. Dacă ai de dat un examen, un interviu, de susținut o ședință sau un discurs s-ar putea să te concentrezi mai greu.

Sănătate

Este o zi bună să vorbești despre trecut, despre deziluzii și eșecuri și să încerci să ierți persoanele care ți-au greșit sau chiar să te ierți pe tine pentru deciziile luate. Cum Mercur este guvernatorul tău, astăzi te poți simți mult mai agitat, mai irascibil și obosit mental.

Horoscop zilnic Rac – 4 august 2021

Dragoste

Fii atent la cum pui problema pentru că ei din jur te pot interpreta greșit. S-ar putea să ai impresia că nu ești apreciat așa cu meriți și să ceri explicații.

Carieră și bani

Se întrevăd discuții tensionate pe tema banilor și nu este exclus nici să primești o veste financiară care să-ți dea niște planuri peste cap. Evită să iei decizii importante în legătură cu finanțele tale.

Sănătate

Ești mai sensibil astăzi și mai ușor de impresionat. Cuvintele celorlalți de pot răni ușor, așa că ai grijă ce pui la suflet.

Horoscop zilnic Leu – 4 august 2021

Dragoste

Careul Mercur-Uranus poate duce tensiunile în cuplu la apogeu și se pot arunca cuvinte dure care să schimbe un context relațional. Nimic nu pare să te mulțumească din ceea ce spune celălalt. Atenție la cerințele pe care le impui. Evită să iei decizii importante acum vizvi de partener.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu sunt mai favorabile și dialogurile pot fi dificile și acide. Posibil ca niște vești primite să-ți dea peste cap niște planuri. Evită să negociezi și să semnezi contracte astăzi.

Sănătate

Cum Mercur este în zodia ta, ești foarte agitat, stresat, neliniștit și nervos. Ai nevoie de relaxare mentală, de meditație, yoga și oricce altă practică care să-ți calmeze mintea.

Horoscop zilnic Fecioară – 4 august 2021

Dragoste

Nueste deloc exclus ca un fost parener să te caute în mod surprinzător sau o discuție cu cineva din trecut sau despre trecut să-ți dea peste cap toată starea.

Carieră și bani

Ai grijă la confuziile și suspiciunile pe care le naște minteta ta astăzi. Poți înțelege total opus ceea ce spun ceilalți.

Sănătate

Nu este exclus să primești niște vești neașteptate despre starea de sănătate a cuiva apropiat. Totodată, cum Mercur te guvernează, posibil să fii foarte neliniștit, agitat și irascibil și să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Balanță – 4 august 2021

Dragoste

Te poți lua la harță cu prietenii astăzi din diferite motive. Posibil să ți se dea niște planuri peste cap sau să înțelegi eronat un mesaj de-al lor. Bine ar fi să nu pleci urechea la bârfe.

Carieră și bani

Dacă ești implicat într-un proiect de grup, s-ar putea să ai senzația că nimic nu iese cum trebuie și să apară schimbări bruște care să te enerveze.

Sănătate

Ai nevoie de relaxare mentală mai mult ca oricând și de preferat ar fi să citești o carte, să te uiți la un film, poate chiar la un documentar, la ceva care-ți incită mintea și-ți captează atenția.

Horoscop zilnic Scorpion – 4 august 2021

Dragoste

S-ar putea ca unele vorbe, discuții să schimbe o situație întrte tine și partener. Poate fi vorba de o dorință mai mare de libertate pe care unul dintre voi să o perceapă greșit.

Carieră și bani

Careul Mercur-Uranus are impact puternic asupra carierei tale și poate aduce vești neașteptate, tensiuni cu superiorii și mult stres. Evită să iei decizii radicale.

Sănătate

Ține cont că nivelul de stres este foarte mare astăzi, așa că evită să te agiți și mai mult. Lasă nervii deoparte și încearcă să te relaxezi înainte de a merge la somn.

Horoscop zilnic Săgetător – 4 august 2021

Dragoste

Dcaă ești singur, nu te grăbi să intri într-o relație, pentru că lucrurile pot fi foarte schimbătoare acum. În cuplu pot să apară discuții tensionate din cauza unor viziuni și mentalități diferite.

Carieră și bani

Dacă ai de studiat ceva, de susținut un congres, o conferință sau de dat un examen important s-ar putea să nu te poți concenra așa cum ți-ai dori. Posibile vești neașteptat din străinătate sau legate de un curs.

Sănătate

Dacă ți-ai planificat o călătorie, ține cont că lucrurile se pot schimba brusc. Careul Mercur-Uranus poate răsturna o situație de acest gen.

Horoscop zilnic Capricorn – 4 august 2021

Dragoste

Careul Mercur-Uranus poate scoate la suprafață multe dedesupturi ale relației în care te afli. Secrete, minciuni, infidelități se pot afla acum mai ușor, așa că ai grijă.

Carieră și bani

S-ar putea ca un context financiar să nu te mulțumească deloc sau să primești vești proaste dacă ai de primit niște bani. Evită împrumuturile, speculațiile și investițiile care prezintă grad de risc.

Sănătate

Stările emoționale pot fi oscilante, iar traumele și atașamanetele toxice ale trecutului acum se pot manifesta. Evită să te lași pradă unei dependențe.

Horoscop zilnic Vărsător – 4 august 2021

Dragoste

Careul Mercur-Uranus are impact direct asupra vieții de cuplu și poate aduce tensiuni cu partenerul de viață și discuții pe teme absolut neașteptate. Posibil ca în unele cazuri să se discute chiar și despre despărțire. Evită să iei decizii importante acum.

Carieră și bani

Relația cu colaboratorii și asociații se află pe muchie de cuțin și se pot spune lucruri care mai târziu să fe regretate. Dacă ai desemnat un conract ar fi de preferat să eviți atsăzi sau să fii atent să nu fii păcălit.

Sănătate

Nu-ți face prea multe planuri de distracție astăzi pentru că s-ar putea să-ți fie date peste cap. Se pare că nici timpul liber nu va fi prea liber.

Horoscop zilnic Pești – 4 august 2021

Dragoste

Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, ai grijă ca ceea ce ai construit ieri, să nu dărâmi astăzi. Este de preferat să eviți orice formă de dialog în conradictoriu cu persoana iubită.

Carieră și bani

Careul Mercur-Uranus poate aduce vești profesionale neașteptatet și decizii care să te ia prin surprindere, posibil legate de program, de sarcini și activități.

Sănătate

Poți auzi vești despre starea cuiva e sănătate sau chiar tu poți primi un diagnostic care să te determine să iei o decizie radicală, și anue aceea de a-ți schimba stilul de viață radical.

Horoscop săptămâna 2 – 8 august 2021. Taurii pot avea probleme financiare

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 august 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 2 – 8 august 2021 poate aduce o serie de decizii surpriză care să ne scoată din ritmul nostru și să ne strice starea de spirit.

Săptămâna 2 – 8 august 2021 este destul de tensionată, dat fiind că începe sub auspiciile conjuncției Soare-Mercur din Leu în opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător, iar ulterior, atât Soarele, cât și Mercur vor forma cuadraturi cu Uranus din Taur. Este vorba de multă agitație mentală, decizii care ni se impun, blocaje în comunicare și foarte mute schimbări bruște care vin și ne forțează să ne schimbăm planurile sau viziunea.

Pe de altă parte, în plan sentimental și financiar, grație trigonului dintre Venus și Uranus, vom fi surprinși plăcut și vom simți să facem lucrurile altfel, să aducem un aer fresh în relațiile noastre, mai multă libertate și aventură. În cazul celor singuri, acest aspect poate le aduce ocazia de a se îndrăgosti de o persoană total diferită de ceea ce reprezenta tiparul lor până acum.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
FOTO. Nicoleta Luciu e de nerecunoscut după intervențiile estetice! Cum s-a schimbat fosta vedetă TV
Procedura cosmetică comună care a desfigurat-o permanent pe Linda Evangelista. Cum arată acum fostul model
Anda Călin, reacție dură la adresa Oliviei Steer! Iubita lui Liviu Vârciu a pus-o la...
Nu a fost chemat la nuntă de Simona Halep, dar o sfătuiește să facă repede...
O mare bătaie de joc. Ce trebuie să facă românii care vor ajutoare de încălzire,...
Cel mai vechi recrutor român face sondaj pe LinkedIn: „Femeile care vor să facă sex...
Nu te duce la service pentru aceste operațiuni, chiar dacă ești antitalent la mecanică: sunt...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Închisoarea din Kabul, păzită de deținuți. Mărturia unui fost pușcăriaș: „Mi-au intrat în casă, mi-au...
Horoscop 27 septembrie. Viața acestei zodii se va schimba radical de azi
Apariție SURPRIZĂ într-o pădure din GIURGIU. Un cameraman de ocazie a înregistrat tot
Horoscop pentru luni! Se anunţă schimbări importante pentru multe dintre zodii
Ce pericol poate apărea la raft din cauza creșterii prețurilor la energie și gaze. Atenție...
Un NOR TOXIC va acoperi ROMÂNIA
Kelly din „Familia Bundy” a fost cu Brad Pitt în tinerețe. „Țeapa” pe care i-a...
Vestea care cutremură Europa: Lovitură devastatoare pentru Angela Merkel. Ce va urma?
BOMBA dimineții de la PFIZER! Șeful companiei, anunț ÎN MIEZ DE NOAPTE
5 GREȘELI majore pe care le-a făcut Ludovic ORBAN. De ce a pierdut președinția PNL
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...