Horoscopul zilei de 6 iunie 2021. „Taurii” se pot întâlni cu un fost partener

Horoscopul zilei de 6 iunie 2021. „Taurii” se pot întâlni cu un fost partener
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 05/06/2021, 16:26
Actualizat: 05/06/2021, 16:36

Horoscopul zilei de 6 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ne aflăm sub influența unei opoziții pe care o formează cei doi guvernatori ai zodiei Scorpion. Astfel, Marte, planeta acțiunii și a dorinței, aflată în zodia Rac, face un aspect tensionat cu Pluto, planeta transformărilor profunde, din zodia Capricorn. Acest context astrologic acționeză din două direcții.

Pe de o parte poate aduce multă pasiune și o reînflăcărare a relațiilor, însă pe de altă parte poate aduce lupte de putere, tendințe de manipulare și un puternic sentiment de nesiguranță emoțională.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 6 iunie 2021

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu în care s-a instalat monotonia, profită de acest context pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Ține cont că ai tendința de a-ți controla partenerul și asta nu-ți va aduce niciun beneficiu. Tensiunile cu familia pot fi la ordinea zilei.

Carieră și bani

Încearcă să nu crezi chiar tot ceea ce-ți spun ceilalți, să nu te lași manipulat, dar nici tu, la rândul tău, să nu manipulezi.

Sănătate

Marte este guvernatorul tău, iar opoziția de astăzi îți poate aduce multă tensiune nervoasă, agitație, dar și o stare emoțională apăsătoare. Pot ieși la suprafață frustrări interioare mai vechi.

Horoscop zilnic Taur – 6 iunie 2021

Dragoste

Este o zi destul de intensă, indiferent dacă ești singur sau în cuplu. Un fost partener de poate căuta, însă ar fi ideal să lași trecutul în spate. În cuplu apar tensiuni și pentru a le face față ar trebui să te axezi pe latura pasională și să reaprinzi dorința.

Carieră și bani

Te poți enerva foarte ușor astăzi, poți fi foarte conflictual cu cei din jur și nu vei suporta nici autoritatea și nici reproșurile celorlalți. Posibile nemulțumiri financiare.

Sănătate

Nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap, iar starea interioară de irascibilitate și agitație să te obosească peste măsură. Ai grijă la deplasări

Horoscop zilnic Gemeni – 6 iunie 2021

Dragoste

Atenție la conflictele care pot izbucni în cuplu din cauza banilor și a proastei administrări a finanțelor comune. Poți primi acuze că ai cheltuit prea mult.

Carieră și bani

Contextul astrologic de astăzi îți impactează casa financiară, astfel încât, dat fiind că și Mercur este retrograd în zodia ta, nu te avânta în investiții, ci mai degrabă vezi de ce ai pierderi și corectează modul în care îți gestionezi finanțele.

Sănătate

Ai grijă că astăzi ai tendința de a visa prea mult, de a te iluziona peste măsură și toate acestea nu-ți aduc nimic bun dacă vrei să le pui în practică. Fă un efort să stabilești granița între fantezie și realitate.

Horoscop zilnic Rac – 6 iunie 2021

Dragoste

Este o zi care poate aduce conflicte serioase cu partenerul de viață. Pot ieși secrete la suprafață, pot apărea tensiuni legate de situații din trecut, în schimb este o zi bună pentru nativii care vor să se rupă de partener fiind conștienți că au încercat totul și nu se mai poate face nimic. Azi vor avea curajul să facă pasul. Însă, în cuplurile unde lucrurile merg bine, se anunță o zi foarte pasională.

Carieră și bani

Atenție la relația cu superiorii și autoritățile. S-ar putea să nu suporți impunerile acestora, cerințele și să decizi să rupi acele legături care te agită și te fac să te simți nesigur pe tine.

Sănătate

Ești agitat și nervos astăzi și ar trebui să ai mai multă grijă la acțiunile tale pentru a nu te răni, lovi fără să vrei.

Horoscop zilnic Leu – 6 iunie 2021

Dragoste

Ai mai multă grijă la anumite secrete care pot ieși acum la suprafață, sub impulsul momentului, poate într-o ceartă pe care nu o mai ții în frâu.

Carieră și bani

Ai mai multă grijă la cum îți administrezi finanțele în perioada aceasta pentru că poți avea o imagine distorsionată asupra realității.

Sănătate

Ești ca o oală sub presiune, agitat, irascibil, nervos, însă dacă vei folosi constructiv această energie ai putea să scapi pentru totdeauna de ceva nociv din viața ta, un viciu, dependență, obicei, amintire.

Horoscop zilnic Fecioară – 6 iunie 2021

Dragoste

Poți avea certuri cu prietenii, mai ales dacă acești încearcă să-ți impună ceva, fie un punct de vedere, fie încearcă să te manipuleze emoțional.

Carieră și bani

Fă o analiză la rece a proiectelor în care ești implicat cu alții și nu te teme să te impui, să-ți schimbi poziția adoptată până acum sau chiar să închei o legătură care nu te avantajazează.

Sănătate

S-ar putea să te lași frământat de fel și fel de gânduri, fie sentimentale, fie profesionale, și să uiți că este zi liberă și tu ai nevoie de odihnă.

Horoscop zilnic Balanță – 6 iunie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni cu părinții, cu partenerul de viață, mai ales dacă nativilor li se impun lucruri și situații sau atitudini.

Carieră și bani

Ai grijă mai multă la modul în care-ți impui autoritatea în fața celorlalți. Azi s-ar putea să nu mai ții cont de nimeni și nimic. De asemenea, ateție și la relația cu autoritățile statului.

Sănătate

S-ar putea să izbucnești derstul de ușor dacă ceilalți pun presiune pe tine. Starea emoțională este foarte agitată și ar fi de preferat să cauți relaxarea.

Horoscop zilnic Scorpion – 6 iunie 2021

Dragoste

Ești nesigur pe tine, pe ceilalți și ai senzația că toată lumea te minte sau vrea să te păcălească. Ai grijă să nu devii manipulator pentru a te apăra de ceva ce, de fapt, este în interiorul tău.

Carieră și bani

Starea interioară te face conflictual și poți izbucni din orice. Te cerți cu ceilalți, te cerți cu tine și nu ajungi la niciun acord cu nimeni.

Sănătate

Guvernatorii tău sunt în opoziție și este normal să fii agitat și nesigur pe tine, de aceea nu lua decizii radicale acum.

Horoscop zilnic Săgetător – 6 iunie 2021

Dragoste

În cuplu pot izbucni conflicte legate de bani și senzația ta poate fi că partenerul stă cu tine din interes, că te minte sau înșeală. Însă, atenție și la tendința ta de a fi infidel. S-ar putea ca tu să fii cel care trădează. În cuplurile longevive, contextul zilei poate reaprinde pasiunea.

Carieră și bani

Atenție mai multă la ce vor ceilalți de la tine, la șantaje financiare, la interese pe care le au alții la tine și nu te lăsa manipulat. Azi s-ar putea să nu vrei să împarți nimic cu nimeni.

Sănătate

Fă tot posibilul să te odihnești mai mult. Dedică-te unor activități practice care-ți fac plăcere și asi grijă la fel și fel de dependențe, vicii care vse pot manifesta acum.

Horoscop zilnic Capricorn – 6 iunie 2021

Dragoste

Resimți din plin poziția lui Marte, dat fiind că se află în sectorul relațiilor tale, prin urmare poți avea parte de conflicte cu familia sau partenerul de viață. Ai grijă la modul în care-ți impui autoritatea.

Carieră și bani

Lupte de putere pot să apară și în relațiile profesioanle, prin urmare nu ar trebui să-ți faci prea multe iluzii în legătură cu o colaborare, contract sau situație profesională.

Sănătate

Dacă vei profita în mod constructiv de contextul astrologic, azi ai putea trăi intens pasiunea și te-ai putea detașa de tot și toate, dedicându-te activităților care te bucură.

Horoscop zilnic Vărsător – 6 iunie 2021

Dragoste

Sunt tensiuni sentimentale care nu te lasă să vezi partea frumoasă a situației. Nu lua decizii care vizează zona de iubire pentru că pot fi greșite.

Carieră și bani

Nu pune presiune pe cei din jur și nu aștepta să facă ceilalți ceea ce tu nu poți face. Sunt contexte legate de locul de muncă careb nu-ți dau pace și s-ar putea să simți că pierzi controlul. Atenție și astăzi la speculațiile financiare!

Sănătate

Ai mai multă grijă la acțiunile tale pentru că există riscul să te lovești și accidentezi din neatenție.

Horoscop zilnic Pești – 6 iunie 2021

Dragoste

Este multă tensiuni în viața sentimentală și cel mai probabil nu vei ști cum să abordezi o chestiune ce ține de iubire. Limita între prietenie și romantism este fină și poți face alegeri greșite acum, așa că mai bine stai deoparte de provocări. În cuplurile cu vechime se poate reaprinde pasiunea.

Carieră și bani

Atenție la tendința de a-ți manipula emoțional prietenii sau la posibilitatea ca asociații tăi să apeleze la tertipluri pentru a te aduce în zona dorită de ei. Posibile tensiuni financiare.

Sănătate

Caută echilibrul în viața ta și încearcă să te bucuri de lucrurile mărunte. Dedică mai mult timp unui hobby, pune mai multă pasiune într-o activitate care știi că te face fericit.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna iunie 2021

Horoscopul lunii iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În primele trei săptămâni din luna iunie 2021 ne aflăm sub energia lui Mercur retrograd în zodia Gemeni, prin urmare trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm, la actele care ne pică sub ochi și să evităm semnarea contractelor și achizițiile importante, mai ales de aparatură care are legătură cu comunicarea (telefon, laptop, mașină).

Un alt eveniment important al lunii va avea loc pe data de 10 iunie și va fi Luna Nouă însoțită de Eclipsa inelară de Soare din zodia Gemeni, eveniment care va veni cu revelații și conștientizări puternice pentru toți.

Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, moment în care Soarele va intra în zodia Rac și va activa energia acestui semn, iar pe 24 iunie se petrece Luna Plina în zodia Capricorn, moment care aduce finalizări și ne oferă ocazia să culegem roadele a ceea ce am plantat la începutul acestui an.

Luna iunie se remarcă prin intrarea planetei Venus, planeta iubirii, în zodia Rac, context care ne imprimă sensibilitate, romantism și nevoie de siguranță sentimentală, iar 11 iunie și Marte, planeta acțiunii, va schimba semnul și va intra în zodia Leu, zodie care-i amplifică energia luptătoare și determinismul, iar nouă ne va crește pofta de viață și entuziasmul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ