Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021. „Leii” sunt optimiști și încrezători

Redactor:
Madalina Manole
Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021. „Leii” sunt optimiști și încrezători
Astrologul Mădălina Manole îți oferă horoscopul complet, exclusiv, pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își încheie astăzi tranzitul prin zodia Vărsător, dar nu înainte de a face niște aspecte pozitive care ne vor stimula dorința de libertate și independență, dorința de a ne afirma și de a spune adevărul, indiferent că doare sau nu.

Pe de altă parte, începând de astăzi și până la finele săptămânii, se formează un trigon între Saturn din Vărsător și Nodul Nord din Gemeni, aspect benefic care ne aduce foarte multă maturitate și responsabilitate, dar și perseverență în discuțiile purtate în legătură cu planurile și proiectele pe care e avem în desfășurare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 7 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă exprimării emoțiilor și sentimentelor, iar acest aspect te poate ajuta să te apropii de persoana iubită, să-i recâștigi încrederea. Cei singuri vor ieși cu prietenii, vor socializa și nu este exclus ca cineva din anturaj să fie atras de ei.

Carieră și bani

Te faci apreciat de cei din jur cu multă ușurință. Ești sociabil și dispus să-ți pui în practică cât mai repede planurile, însă nu te grăbești deloc în luarea deciziilor importante.

Sănătate

Te bucuri de o stare de sănătate foarte bună, ai energie și chef de viață și, ca și ieri, nimic nu pare să te doboare. Provocările, indiferent care ar fi, se dovedesc insemnificative în fața ta.

Horoscop zilnic Taur – 7 aprilie 2021

Dragoste

În plan afectiv ești mai sensibil ca de obicei și te pot impresiona mai ușor situațiile prin care treci. Posibil să simți o liniște interioară inexplicabilă în legătură cu trecutul sau cu un fost partener.

Carieră și bani

Luna tranzitează sectorul carierei tale astăzi și face doar aspecte de susținere cu restul planetelor, deci poți avea șansa de a te afirma, de a-ți pune în evidență talentele și de a-ți îmbunătăți imaginea. Te apropii cu pași mici, dar siguri de niște câștiguri financiare.

Sănătate

Starea interioară este bună și asta te mobilizează astăzi. Poți fi mai iertător și mai înțelegător, atât cu tine, cât și cu ceilalți.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 aprilie 2021

Dragoste

Este o zi favorabilă relației de cuplu și romantismului, dar și socializării și relațiilor de prietenie. Poți să cunoști persoane noi și să-ți lărgești anturajul.

Carieră și bani

Contextul astrologic al acestei zile, dar și al zilelor următoare, te face destul de responsabil și perseverent în planurile de evoluție pe care le ai, însă va fi vorba și de o doză mare de confuzie. Astăzi nu lua decizii majore.

Sănătate

Ziua de astăzi îți aduce multă voie bună, ocazia de a te relaxa, de a te simți mai optimist, mai ales că ai liber la viziuni de viitor îndrăznețe.

Horoscop zilnic Rac – 7 aprilie 2021

Dragoste

În cuplu dai dovadă de mult romantism. Îți declari mai ușor trăirile interioare și asta te apropie de partener. Este un moment bun pentru intimitate.

Carieră și bani

Te faci plăcut la locul de muncă și poți primi aprecierea unor persoane importante, nefiind exclus ca acestea să te ajute să depășești niște temeri pe care le ai în legătură cu afirmarea ta profesională.

Sănătate

Astăzi ești ca un burete și poți absorbi imediat stările celor din jur, însă nu te deranjează acest lucru, ci mai degrabă te face să te implici și să-i ajuți pe toți.

Horoscop zilnic Leu – 7 aprilie 2021

Dragoste

Dacă ești singur, contextul zilei îți poate scoate în cale o persoană care să te atragă. Cei care sunt parte a unui cuplu reușesc să restabilească echilibrul cu partenerul, să se împace și să facă progrese.

Carieră și bani

Nu este exclus să cunoști persoane noi, care prin funcție, statut, activitate sau mentalitate, să te ajute în propria ta evoluție și dezvoltare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, Luna, guvernatoarea sănătății tale, în conjuncție cu Jupiter, Marele Benefic, și în sextil cu Venus, Micul Benefic, îți poate aduce o doză mare de optimism și bucurie interioară, împăcare sufletească.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 aprilie 2021

Dragoste

Încearcă să nu te afunzi cu totul în muncă și să acorzi timp necesar și partenerului de viață pentru a evita reproșurile în zilele ce urmează.

Carieră și bani

Contextul astrologic al zilei te susține în sectorul profesional. Poți lăsa niște frici în spate și te poți afirma, poți munci cu mai multă determinare și seriozitate pentru atingerea unor scopuri, însă nu exagera, pentru că ai tendința aceasta astăzi.

Sănătate

Luna traversează casa sănătății tale și în conjuncție cu Jupiter te poate predispune la excese care te suprasolicită și, implicit, te obosesc. Atenție la stres.

Horoscop zilnic Balanță – 7 aprilie 2021

Dragoste

Simți nevoia de a-ți manifesta afectivitatea, fie față de partener, fie față de copii. Pe de altă parte, ai ocazia să înțelegi niște blocaje sentimentale pe care le resimți de ceva vreme.

Carieră și bani

Ești foarte creativ și inspirat, imaginația te susține și te faci plăcut de cei cu care intri în contact. Posibil să porți niște discuții legate de bani.

Sănătate

Este o zi favorabilă să te ocupi de ceea ce te bucură, de ceea ce te face fericit și chiar să te pui mai mult în valoare printr-o schimbare de look.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 aprilie 2021

Dragoste

Ziua de astăzi o poți dedica activităților în familie sau rezolvării unor situații ce țin de casă. Posibil ca unele amintiri să te năpădească acum și să-ți dai seama că nu ai depășit acele momente chiar dacă s-au petrecut demult. În cuplu se conturează momente pasionale.

Carieră și bani

Se întrevăd discuții legate de bani și bunuri materiale, posibil chiar investiții și cheltuieli pentru casă și familie. În alte cazuri, unii nativi obțin un credit de locuință.

Sănătate

Starea emoțională și afectivă este intensă astăzi, iar dacă vei reuți să exteriorizezi vei observa că te vei simți mai bine.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 aprilie 2021

Dragoste

Te poți apropia mai mult de partenerul de viață prin dialog și comunicare, mai ales că astăzi ești dispus să vorbești despre tine, să-ți exprimi sentimentele și trăirile, să-ți expui dorințele.

Carieră și bani

Deși ești sobru și rezervat în relațiile cu persoane noi cunoscute, aspectul îți este benefic pentru a lega relații profesionale de lungă durată. Perseverezi în atingerea unui scop profesional, poate în obținerea unui contract.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă, cua specte bune din toate punctele de vedere. Dacă ajungi să te înțelegi mai mult pe tine, probabil că multe dileme se vor evapora.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 aprilie 2021

Dragoste

Dedică mai mult timp familiei și celor dragi. Au nevoie să te știe aproape. Ține cont că sunt cazuri când micile atenții valorează mai mult decât orice altceva costisitor.

Carieră și bani

Faci niște pași importanți în direcția profesională dorită, în obținerea a ceva ce-ți dorești de la locul de muncă, posibil chiar să fie vorba de salarizare, de un context financiar.

Sănătate

Nevoia de a demonstra ceva, de a evidenția un talent, te poate face să te suprasoliciți. Rezervă-ți timp pentru odihnă.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 aprilie 2021

Dragoste

Te apropii cu pași mici și siguri de ceva ce-ți dorești în viața sentimentală. Cel mai probabi reușești, după multe încercări, să cucerești pe cineva sau chiar să începi o nouă relație.

Carieră și bani

Nevoia de a face progrese în viața ta este mare și astăzi nu vei sta degeaba. Vei vorbi mult, vei întreba în stânga și în reapta și te vei intereda de noi oportunități. O zi favorabilă negocierilor.

Sănătate

Cu Luna în tranzit și astăzi prin zodia ta, și în aspecte benefice cu restul planetelor, te bucuri de o stare emoțională foarte bună. Ești vesel, optimist și dornic de evoluție.

Horoscop zilnic Pești – 7 aprilie 2021

Dragoste

Trecutul este mai apăsător ca niciodată și asta pentru că reprimi emoții. S-ar putea ca din acaestă cauză să intri în conflicte și cu familia, cu cei dragi, care nu te pot înțelege.

Carieră și bani

Se întrevăd posibilități de a-ți stabiliza veniturile prin obținerea a ceva din trecut, poate o reglementare a unui context financiar, poate o plată a unei datorii.

Sănătate

Ești mai interiorizat astăzi. Posibil ca unele amintiri să te copleșească, însă tot contextul, deși neplăcut, îți va aduce conștientizări importante.

Horoscop săptămâna 5 – 11 aprilie 2021. Gemenii pot fi nesiguri de direcția profesională

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 aprilie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 ne ajută să ne punem în ordine ideile și să comunicăm cu maturitate și seriozitate.

Săptămâna 5 – 11 aprilie 2021 începe sub auspiciile lui Mercur, proaspăt intrat în zodia Berbec, aspect care se va face din plin resimțit acum, dat fiind că face și un sextil cu Saturn, care ne oferă ocazia să punem în practică ideile îndrăznețe pe care le avem și să fim mai responsabili în comunicare.

Pe de altă parte, nu am scăpat pe deplin de confuzie, dat fiind că Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni, face un aspect tensionat cu Neptun, planeta iluziilor, din Pești. Va trebui să fim foarte atenți la acțiunile noastre pentru că ne putem risipi energia foarte ușor. În plus, dăm dovadă de multă nesiguranță în acțiuni și putem manifesta o mai mare neîncredere în noi.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, din zodia Berbec este susținută pe rând de Marte și de Jupiter, Marele Benefic, din Vărsător, context care ne ajută să reaprindem pasiunea și să avansăm în relații. Suntem mai dispuși să iertăm și să ne împăcăm cu cei dragi nouă.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna aprilie 2021 se remarcă prin intrarea planetei Mercur în zodia Berbec, încă din data de 4 aprilie. Comunicarea și raționamentul nostru se vor activa, vom fi mai iuți la minte și mai direcți în exprimare. Tranzitul va fi unul de scurtă durată, dat fiind că pe 19 aprilie, Mercur se mută deja în Taur, unde ne cere punerea în practică a ideilor pe care le avem.

În plan sentimental, până pe data de 14 aprilie, Venus, planeta iubirii, va traversa Berbecul, de unde ne va insufle pofta de viață, ne va face mai jucăuși și mai iubăreți, iar apoi va intra în domiciliul său, în zodia Taur, pentru a ne susține să ne consolidăm relațiile sentimentale.

Marte, planeta acțiunii, va continua să tranziteze zodia Gemeni până pe data de 23 aprilie, ipostază din care ne ține mintea în priză și ne susține în exprimare ți în promovarea ideilor noi, în expunerea punctului de vedere, acțiunile noastre fiind mult bazate pe ceea ce gândim în prezent, chiar ușor superficiale.

Ulterior, Marte se mută în zodia Rac, ipostază în care energia sa va fi mult diminuată și canalizată către interior. Nu vom dori să începem acțiuni noi, cât vom dori să păstrăm și să conservăm ceea ce avem.

Soarele va tranzita zodia Berbec până pe 19 aprilie, aproape de miezul nopții, iar ulterior va intra în semnul Taur, activând energia acestei zodii. Pe data de 12 aprilie se formează Lună Nouă în Berbec, aspect care marchează noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 27 aprilie avem o Lună Plină în Scorpion, moment al culegerii roadelor și al trecerii într-o nouă etapă de viață.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
FOTO. Daniela Crudu, într-un costum de baie minuscul! Și-a arătat trupul complet
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce...
Dani Oțil, declarație bombă despre Simona Halep într-o discuție cu Mihai Bobonete: `Ai văzut ce...
Restricţii ridicate doar pentru cei imunizați împotriva Covid. Ţara care a luat decizia controversată
Şirul erorilor de raportare a deceselor cauzate de COVID-19. Ministrul Sănătăţii iese la raport
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Elon Musk a recunoscut tulburarea psihică de care suferă: „Credeați că aș fi făcut toate...
BOMBĂ în showbiz! Pepe a sucit mințile unei colege de trust, deși e măritată! Avem...
Ce nu TREBUIE să facă niciodată o femeie în dormitor. UCIDE întreaga plăcere din cauza...
Ioana Mihăilă, dezvăluiri despre relaţia cu Florin Cîţu. S-a întâmplat în primele două săptămâni de...
Valeriu Gheorghiță, declarație șoc după maratonul vaccinării: 'Cea mai mare temere nu este legată de...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
A fost găsită moartă în dormitorul ei! Anunţul ŞOC al momentului. Cum au găsit-o poliţiştii
Tratamentul pentru gene mai mari care poate schimba culoarea ochilor. Avertismentul medicului
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum au reuşit doi români să transforme o casă ridicată în timpul Primului Război Mondial...
Inchide