VIDEO | Horoscopul zilei de 7 mai 2022. „Vărsătorii” fac cheltuieli pentru casă

Publicat: 07/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 7 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte din zodia Pești și Soarele din Taur vor forma un sextil, aspect favorabil care aduce energie acțiunilor pe care le întreprindem în acest weekend.

Ne oferă forță vitală, determinare, curaj și putere să facem față greutăților. Intuiția se îmbină cu voința și astfel rezultatele devin practice și palpabile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi te bucuri de energie și o mare încredere în forțele proprii, aspect care te ajută să depășești minusurile trecutului și chiar o problemă de sănătate. Acțiunile tale, de altfel foarte intuitive, îți pot aduce creșteri financiare. Poți returna o datorie.

Horoscop zilnic Taur

Ai foarte multă energie și determinare, calități care te ajută să-ți pui în practică niște planuri avute. Vei da o formă concretă unor proiecte la care visezi de ceva timp și prietenii Sau persoanele din anturaj te ajută.

Horoscop zilnic Gemeni

Vei observa că azi ai mai multă energie și starea generală este una bună, astfel că vei face față provocărilor care îți ies în cale. Poți descoperi niște jocuri de culise, poți afla secrete, însă acest context te va ajuta să te îndepărtezi de tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop zilnic Rac

Este o zi buna să faci progrese într-un proiect în care te-ai implicat și asta datorită unor persoane importante care te ajută. Poți să ieși cu prietenii, să le asculți sfaturile și astfel să faci pași către atingerea unui ideal. Și o carte poate veni cu răspunsuri.

Horoscop zilnic Leu

Vei da dovadă de o voință de fier și vei face salturi remarcabile către atingerea unui obiectiv pe care l-ai. Ai putere interioară și voință, în ciuda unor temeri interioare care încearcă să-ți pună piedici.

Horoscop zilnic Fecioară

Tu te bucuri de sprijinul partenerului de viata în atingerea unor scopuri. Dacă este vorba de o activitate profesionala, atunci ai susținerea celor cu care lucrezi. Ajungi ușor la idei comune și faci negocieri curajoase.

Horoscop zilnic Balanță

Dacă te-ai simțit rău în ultima perioadă, de astăzi vei vedea că îți recapeți energia. Ești eficient și ai spor în activitățile întreprinse. Partenerul sau cei din jur te pot ajuta să depășești niște stări de angoasă și temeri nefondate.

Horoscop zilnic Scorpion

Tu te bucuri de o zi favorabilă vieții de cuplu, iar dacă ești la începutul unei povești de iubire, vezi potențialul unei relații de lungă durată. Cei singuri sunt stimulați la flirt și la noi povești de iubire. Dacă ai copii, poți profita de această zi pentru a te dedica unor activitati împreună cu aceștia.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astrologic al zilei îți aduce mult spor și energie în activitățile întreprinse, fie că este vorba de cele casnice, fie de alte sarcini programate. Te bucuri de o stare de sănătate bună, însă nu exagera cu munca.

Horoscop zilnic Capricorn

Marte din Pești te scoate din casă, așa că astăzi îți poți face planuri de petrecere a timpului liber alături de prieteni, de persoana iubită sau de copii. Este o zi foarte bună pentru comunicare și pentru a lua o decizie în plan sentimental.

Horoscop zilnic Vărsător

Marte se află în sectorul tău financiar și te stimulează să faci cheltuieli, însă de această dată vor fi practice și utile. Cel mai probabil, vei achiziționa ceva pentru casa sau pentru confortul tău și al celor dragi.

Horoscop zilnic Pești

Cu Marte în zodia ta, te bucuri de energie și poftă de viață și cel mai probabil nu vei sta locului. Ești mai mult pe drumuri sau poate chiar pleci într-o excursie alături de prieteni. Este o zi bună să vorbești despre ceea ce simți și ceea ce îți dorești.