Actrița Jodie Turner-Smith, jefuită în timp ce participa la Festivalul de la Cannes. Ce i-au furat hoții din camera de hotel

Actrița Jodie Turner-Smith, jefuită în timp ce participa la Festivalul de la Cannes. Ce i-au furat hoții din camera de hotel
Actrita Jodie Turner-Smith (FOTO: Facebook)
Publicat: 12/07/2021, 17:01
Actualizat: 12/07/2021, 17:04

Actriţa americană de origine britanică Jodie Turner-Smith, a fost jefuită, în weekend, la Cannes, unde se află pentru a participa la celebrul festival de film.

Actriţa, care era cazată la hotelul Marriott de pe Croazetă, se afla la micul dejun, vineri, când hoţii au intrat în camera ei şi au furat bijuterii în valoare de câteva 10.000 de euro, au declarat apropiate acesteia, pentru Variety.

De altfel, un reprezentant al ei a confirmat că ea a raportat furtul unor bijuterii, care a avut loc vineri. Cel mai trist, pentru ea, e faptul că i-a fost furată și verigheta mamei sale.

Imediat după incident, Jodie Turner-Smith a fost mutată de la Marriott la Majestic, hotel aflat în apropiere, primind totodată și o gardă de corp, care a însoţit-o peste tot.

Actriţa se afla în oraşul francez împreună cu fiica sa, în vârstă de doar un an şi a ridicat probleme privind siguranța ei.

Autorităţile cred că Turner-Smith, care se află pentru prima dată la Cannes, a devenit ținta hoților după ce, la premiera filmului „After Yang”, de joi noapte, când a purtat bijuterii din aur şi cu diamante din linia Gucci High Jewelry .

Deşi a înapoiat bijuteriile după premieră, poliţiştii cred că hoţii au intrat în camera ei fiind convinşi că obiectele se află încă în posesia ei. Dar, în ciuda acestui episod trist din viața sa, Turner-Smith şi-a continuat programul la Cannes.

„Nu credeam că voi petrece două ore şi jumătate la secţia de poliţie, în ultima mea zi la Cannes, dar iată-ne”, a scris ea pe Twitter, duminică seară.

În trecut, tot în timpul Festivalului de la Cannes, au mai avut loc furturi de bijuterii, între care creaţii Chopard în valoare de 1 milion de dolari, în 2013, de la hotelul Novotel, reamintește Adevărul.

Cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a loc, anul acesta, în perioada 6-17 iulie.

CITEȘTE ȘI:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase