Acuzații șocante! O mamă și-ar fi lovit cu mașina propria fiică și ar fi târât-o 100 de metri în timp ce se afla blocată sub autoturism: „Era dedesubt, plângea, țipa! A fost șocant”

Acuzații șocante! O mamă și-ar fi lovit cu mașina propria fiică și ar fi târât-o 100 de metri în timp ce se afla blocată sub autoturism: „Era dedesubt, plângea, țipa! A fost șocant”
Tânăra se află internată în spital, fiind în stare gravă / Sursă FOTO: dailymail.com
Publicat: 05/05/2021, 15:07

O petrecere aniversară s-a sfârșit tragic în Australia acolo unde o mamă în vârstă de 58 de ani și-a lovit cu mașina fiica și apoi a târât-o 100 de metri, deși tânăra țipa de durere. 

Dale Palmer s-ar fi urcat la volanul unei mașini Toyota Starlet în jurul orei 12:40, duminică, 2 mai, deși avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală. Scenele care au urmat i-au îngrozit pe martori iar tânnăra ei fiică a ajuns în stare gravă la spital. Familia sărbătorea aniversarea de 21 de ani a lui Kyle, fiul femeii de 58 de ani.

Femeia este acuzată că și-a lovit fiica, pe Keely Palmer, în vârstă de 27 de ani, și apoi a târât-o sub mașină aproximativ 100 de metri în timp ce tânăra era conștientă.

Martorii au fost îngroziți de scenele șocante

O vecină care a fost martoră la scenele șocante petrecute în orașul Caringbah, situat la sud de Sydney, a declarat pentru 9News că tânăra era în agonie și țipa.

„Era dedesubt, plângea, țipa! A fost șocant”, a declarat martora.

Echipajele care au ajuns la fața locului s-au chinuit timp de o oră să o scoată pe Keely Palmer de sub mașină deoarece rămăsese blocată. Ulterior, victima a fost dusă la Spitalul St. George, având o stare gravă de sănătate și răni semnificative la nivelul brațelor și picioarelor.

Tânăra se află internată în spital, în stare gravă

Femeia în vârstă de 58 de ani a fost arestată și dusă la o stație de poliție unde, după testare, s-a aflat că avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală, relatează Mail Online.

„Femeia în vârstă de 27 de ani nu are o stare de sănătate bună pentru a da declarații. A fost prinsă sub mașină peste o oră înainte ca serviciile de urgență să o elibereze”, a transmis inspectorul-șef Gary Ford.

Poliția continuă investigațiile pentru a afla în ce circumstanțe a avut loc incidentul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase