Adevărul șocant despre Jamal, un „refugiat sirian de 12 ani” adoptat de o britanică

Redactor:
Adrian Macarie
Presa din Marea Britanie relatează pe larg povestea aproape ireală a lui Jamal, un refugiat de 12 ani, adoptat de Rosie, o femeie impresionată de drama lui.

Unei femei din Marea Britanie i s-a făcut milă de Jamal, un refugiat  care susținea că și-a pierdut ambii părinți și care pretindea că are 12 ani, așa că l-a luat în grijă, convinsă și de asigurările primite de la autorități.

Ce a descoperit câteva luni mai târziu a șocat-o: „puștiul de 12 ani” avea, în realitate, în jur de 21 de ani, iar telefonul lui era plin cu imagini pornografice cu copii și cu informații despre talibani.

Femeia a avut multe motive să suspecteze că Jamal nu este cine pretindea, în special pentru că avea mult păr pe față și pe corp, oarecum anormal pentru un copil de 12 ani, că avea multă forță în brațe și că trăgea foarte bine cu arma. Un șofer chiar l-a dat jos din autobuz pentru că avea bilet de copil și nu l-a crezut că are 12 ani, dar autoritățile care l-au dat spre adopție nu au văzut toate aceste semne.

Iar dovada că ceva era în neregulă a venit după un control dentar, când medicul stomatolog i-a spus lui Rosie că băiatul are, probabil, în jur de 20-21 de ani. Femeia a anunțat autoritățile care l-au pus sub control.

Acesta a fost momentul în care Jamal și-a arătat adevărata față amenințând-o pe cea care a avut grijă de el:” Am să te omor. Știu unde sunt copiii tăi”.

 

Inchide