Alec Baldwin, mesaj ciudat pe Twitter cu doar o zi înaintea incidentului fatal de pe platourile de filmare. Ce spun internauții

Alec Baldwin, mesaj ciudat pe Twitter cu doar o zi înaintea incidentului fatal de pe platourile de filmare. Ce spun internauții
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 22/10/2021, 16:29

Internauții au reacționat în număr mare după apariția informației potrivit căreia celebrul actor Alec Baldwin a împușcat, aparent din greșeală, două persoane pe platourile de filmare.

Utilizatorii rețelelor sociale spun că ancheta Poliției trebuie să vină cu răspunsuri la mai multe întrebări, informează Antena3.

Potrivit acestora, investigația trebuie să lămurească de ce Alec Baldwin a îndreptat arma de recuzită spre directoarea de imagine Halyna Huchins, al cărei rol este, în mod normal, în spatele aparatului de filmat. Totodată, trebuie elucidat motivul pentru care Baldwin a împușcat două persoane, dacă a fost tras un singur foc sau arma a fost descărcată de mai multe ori.

Cel mai critic aspect de lămurit este cum a ajuns un glonț letal într-o armă de recuzită, care trebuie verificată și încărcată cu gloanțe oarbe de către armurierul responsabil din echipa de producție a filmului, mai notează sursa citată.

Internauții au redistribuit o postare a lui Alec Baldwin din 2017, care face referire la un incident în care un polițist a împușcat mortal un bărbat în Los Angeles.

„Mă întreb cum e să omori din greșeală pe cineva”, scria la acea vreme Baldwin.

După o perioadă în care nu a postat pe Twitter, actorul a scris pe 20 octombrie un mesaj care a ridicat seme de întrebare.

„What?” (Ce?, n. red.) a fost mesajul postat de Alec Baldwin, interogație care i-a nedumerit pe mulți dintre cei care îl urmăresc pe actorul american.

Internauții nu au întârziat să asocieze mesajul cu incidentul care a dus la moartea unei persoane și la rănirea gravă a alteia.

„Nu pentru multă vreme, după ce s-a întâmplat astăzi (joi, n.red.)”, remarcă @superxpaul.

„Între 20 și 25 de ani, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat”, îi transmite actorului utilizatorul @KidPalmetto.

Alec Baldwin a împușcat două persoane pe platourile de filmare

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe un platou de filmare din statul american New Mexico.

Poliția din statul american a declarat că Baldwin a descărcat arma în timpul filmărilor pentru pelicula „Rust”, informează CNN.

Femeia a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. Bărbatul, regizorul filmului, a fost transportat și el de urgență la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Femeia care a decedat a fost identificată ca fiind Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, care lucra ca director de imagine. Bărbatul rănit este Joel Souza, 48 de ani, regizorul filmului.