ALEGERI SUA 2020. Acuze incredibile! La alegerile prezidențiale din America au votat și morții! Nume celebre pe lista dezvăluirilor

ALEGERI SUA 2020. Acuze incredibile! La alegerile prezidențiale din America au votat și morții! Nume celebre pe lista dezvăluirilor
ALEGERI SUA 2020. Acuze incredibile! La alegerile prezidențiale din America au votat și morții! Nume celebre pe lista dezvăluirilor / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 09/11/2020, 09:49

La alegerile prezidențiale din America au votat și morții! Cel puțin asta susține Rudolph Giuliani, avocatul încă președintelui Donald Trump, care lansează o serie de acuze incredibile referitoare la scrutinul din 3 noiembrie. Din investigațiile sale reiese că marele Joe Frazier, fost campion la box, decedat cu 9 ani în urmă, a votat în statul Philadelphia!

În momentul de față, tabăra lui Donald Trump susține varianta conform căreia alegerile prezidențiale din SUA au fost fraudate.

ALEGERI SUA 2020. Giuliani acuză, dar nu prezintă dovezile

Fost procuror, Rudolph Giuliani este unul dintre cei mai temuți avocați ai momentului în America, personaj conectat pe mai departe la numeroase surse de informații. Cu toate acestea, în apărarea lui Donald Trump, pe care îl reprezintă, el nu a oferit nicio dovadă în sprijinul teoriilor lansate.

Și nu-s orice fel de acuze, ci dintre cele mai dure. Iată ce susține Giuliani, într-o postare pe Twitter: „Știu că acest oraș are o istorie tristă de fraudă electorală. Până și Joe Frazier votează aici. E cam complicat, fiindcă a murit acum 9 ani… dar Joe votează în continuare. Dacă-mi amintesc bine, Joe era republican, așa că poate n-ar trebui să mă plâng. Dar ar trebui să vedem dacă votează republican sau democrat, acum că e în mormânt.

Și bunicul lui Will Smith a votat aici de două ori de când a murit. Nu știu cu cine a votat, fiindcă e secret. În Philadelphia, opțiunile electorale ale morților sunt ținute secret. Măcar pentru asta puteți fi lăudați”.

Până la prezentarea dovezilor, Joe Biden primește tot mai multe mesaje de felicitare din partea comunității internaționale. În acest moment, instalarea sa la Casa Albă pare doar o chestiune de zile.